Gràcies

La gratitud i el reconeixement van de la mà i són els millors regals que pot rebre una persona en qualsevol època i lloc del món

Agraïments

 • Absència!!       Jo tenia un amic en eixa estrela de la mort!!
  Publicat a les 21 de set. 2020, 3:28 per Redacció Cole
 • Agraïment personal al col.legi "Sagrado Corazón de Jesús"      Després de 41 anys de trajectòria professional al col.legi de les monges, d'Alginet, no cal dir res més que: AgraÏt!!!!La imatge és l'enllaç a un document resum d'emocions d'eixa trajectòria.
  Publicat a les 8 d’ag. 2019, 3:57 per Redacció Cole
 • A l'AMPA - Junta d'EXalumnes i Xaranga!!  Sense ells seria impossible realitzar la festa de la Cremà de la falla del col.legi!! Sempre deutors!!
  Publicat a les 20 de març 2019, 9:59 per Redacció Cole
 • Ex-alumna de l'EGB!!  D'agrair la entranyable carta que ens ha escrit, via Facebook, Andrea Aracil, ex-alumna de l'EGB. 
  Publicat a les 21 de gen. 2019, 3:23 per Redacció Cole
 • A Elvira Bosch, missionera!!   Sempre estaràs al nostre record, Elvira Bosch, un gran exemple per a tots de constància i sacrifici. Sempre al servei dels demés.D.E.P. M'bote, ma soeur!! Je suis désolé!!!
  Publicat a les 6 de des. 2018, 11:33 per Redacció Cole
 • Ex-alumnes a la fireta!!    Què millor que vinguen ex-alumnes a visitar-nos a la fireta!!Sempre benvinguts!!
  Publicat a les 14 de nov. 2018, 2:34 per Redacció Cole
 • A Tots Sants cal recordar....!!        A les dates en què estem i el poc temps que ens queda de docència al col.legi, és de persones de bé retre homenatge a les monges que ens han acompanyat al llarg d'estos anys: Sor Angèlica, Sor Teresa, Sor Luisa, Carmen, Sor Amparo, Sor Pilar, Sor María del Valle... Amb elles l'equip de professors es trobà sempre acollit i respaldat. Què de bo seria que això es puga dir sempre de l'equip humà destinat a continuar la seua tasca.Si polseu sobre la imatge de capçalera, accedireu a un xicotet video recordatori.
  Publicat a les 4 de nov. 2018, 12:16 per Redacció Cole
 • A Raül, home de pau!!   Ahir assistirem a la entrada de D. Raúl Alfredo Castañeda Valencia com a retor de Sumacàrcer i Sellent. D'agrair el seu esforç per integrar-se en la nostra comunitat. Home de pau i aceptació, ens deixa amb un bon grapat de records dels moments compartits. Bon vent i barca nova!!
  Publicat a les 1 d’oct. 2018, 1:32 per Redacció Cole
 • A una col.laboradora nata!!   Comencem un nou curs i donem la benvinguda a dos noves companyeres que s'incorporen al claustre. Bon moment per a agrair les actituds i esforços d'una companyera que no continua perquè els avatars de la vida la porten a altres llocs. Gràcies Àngela.
  Publicat a les 3 de set. 2018, 1:14 per Redacció Cole
 • A L'AMPA DEL NOSTRE COL·LE. En nom de tots els alumnes de 2n d'ESO, vull agrair a l'AMPA del nostre col·le el fet de recolzar i finançar econòmicament la participació de tots nosaltres en el projecte "The Big Challenge" The first English contest for schools, en el qual estem molt comboiats. Moltes gràcies per fer realitat aquest projecte il·lusionant!! Junts ho farem possible!!! 
  Publicat a les 4 de febr. 2017, 7:56 per Miquel Garcia
S''estan mostrant les entrades 1 - 10 de 30. Mostra'n més »

En aquest espai pots deixar el teu missatge d'agraïment a aquelles persones que t'han produït algun bé, t'han prestat un servei, t'han fet entrega d'un valor o simplement vols agrair que estiguen al teu costat.

Per a publicar el teu missatge has de completar el següent formulari

Agraïments

Subpàgines (1): Agraïments
Comments