Gràcies

La gratitud i el reconeixement van de la mà i són els millors regals que pot rebre una persona en qualsevol època i lloc del món

Agraïments

 • Ex-alumnes a la fireta!!    Què millor que vinguen ex-alumnes a visitar-nos a la fireta!!Sempre benvinguts!!
  Publicat a les 14 de nov. 2018, 2:34 per Vicente Perales
 • A Tots Sants cal recordar....!!        A les dates en què estem i el poc temps que ens queda de docència al col.legi, és de persones de bé retre homenatge a les monges que ens han acompanyat al llarg d'estos anys: Sor Angèlica, Sor Teresa, Sor Luisa, Carmen, Sor Amparo, Sor Pilar, Sor María del Valle... Amb elles l'equip de professors es trobà sempre acollit i respaldat. Què de bo seria que això es puga dir sempre de l'equip humà destinat a continuar la seua tasca.Si polseu sobre la imatge de capçalera, accedireu a un xicotet video recordatori.
  Publicat a les 4 de nov. 2018, 12:16 per Vicente Perales
 • A Raül, home de pau!!   Ahir assistirem a la entrada de D. Raúl Alfredo Castañeda Valencia com a retor de Sumacàrcer i Sellent. D'agrair el seu esforç per integrar-se en la nostra comunitat. Home de pau i aceptació, ens deixa amb un bon grapat de records dels moments compartits. Bon vent i barca nova!!
  Publicat a les 1 d’oct. 2018, 1:32 per Vicente Perales
 • A una col.laboradora nata!!   Comencem un nou curs i donem la benvinguda a dos noves companyeres que s'incorporen al claustre. Bon moment per a agrair les actituds i esforços d'una companyera que no continua perquè els avatars de la vida la porten a altres llocs. Gràcies Àngela.
  Publicat a les 3 de set. 2018, 1:14 per Vicente Perales
 • A L'AMPA DEL NOSTRE COL·LE. En nom de tots els alumnes de 2n d'ESO, vull agrair a l'AMPA del nostre col·le el fet de recolzar i finançar econòmicament la participació de tots nosaltres en el projecte "The Big Challenge" The first English contest for schools, en el qual estem molt comboiats. Moltes gràcies per fer realitat aquest projecte il·lusionant!! Junts ho farem possible!!! 
  Publicat a les 4 de febr. 2017, 7:56 per Miquel Garcia
 • A quatre companys dels que ens deixen!!    Comença un nou curs i ens adonem que quatre companys no van a continuar amb nosaltres: José Francisco, rector del poble i titular del centre; Jorge i Mónica, professors d'ESO; i Silvia, professora d'Infantil 1r cicle. Per diverses raons la seua trajectòria vital ja no està lligada al col.legi. Agraïm, de tot cor, la seua dedicació i col.laboració. Com diu la benedicció irlandesa:"Que el sol brille sobre el vostre rostre, que la pluja caiga sobre els vostres camps, que el vent bufe sobre la vostra esquena, que guardeu en el vostre cor amb gratitud el record preciós de les coses bones de la vida.... i que, fins que tornem a trobar-nos, un altre vos ...
  Publicat a les 5 de set. 2016, 4:24 per Vicente Perales
 • A l'Ass0ciació d'Ex-alumnes!!      Un altre any gràcies per la vostra disposició a col.laborar i treballar en bé de la comunitat educativa del col.legi!!! Per sempre agraïts!! 
  Publicat a les 13 de juny 2016, 9:20 per Vicente Perales
 • A D. Enrique Sarneguet, acompanyant, que no "jefe"!!    Al diccionari trobem esta definició: "Bondat natural en el caràcter, que es manifesta en la senzillesa, l'afabilitat, l'honradesa, amb què es comporta algú." Correspon a la paraula "bonhomia". Però si intentem trobar un exemple de persona que represente tal qualitat, no cal pensar-ho molt. A la història recent del col.legi trobem a D. Enrique Sarneguet, amb la seua creu al coll, el seu somriure permanent i la seua actitud d'acollida i acompanyament. Gràcies per ser com eres!! Afortunats els que t'hem conegut!!
  Publicat a les 13 de maig 2016, 2:33 per Vicente Perales
 • A la xaranga farcida d'exalumnes!!!       D'agrair és l'animació i ritme que posen a la cercavila del dia de la cremà!!
  Publicat a les 18 de març 2016, 4:56 per Vicente Perales
 • A tots aquells voluntaris que fan possible la festa!! Junta d'AMPA, bunyoleres, voluntaris, xarangueros.... gràcies pel vostre treball i recolzament. Dies com el de la cremà són impossibles sense vosaltres!!!
  Publicat a les 18 de març 2016, 4:57 per Vicente Perales
S''estan mostrant les entrades 1 - 10 de 25. Mostra'n més »

En aquest espai pots deixar el teu missatge d'agraïment a aquelles persones que t'han produït algun bé, t'han prestat un servei, t'han fet entrega d'un valor o simplement vols agrair que estiguen al teu costat.

Per a publicar el teu missatge has de completar el següent formulari

Agraïments

Subpàgines (1): Agraïments
Comments