Gràcies

La gratitud i el reconeixement van de la mà i són els millors regals que pot rebre una persona en qualsevol època i lloc del món

Agraïments

 • Gràcies, Gemma Lerma!!     El passat 31 d'agost, la nostra companya Gemma Lerma ens comunicava que no continuaria impartint docència al nostre col.le, doncs la seua trajectòria professional girava cap a l'ensenyament públic, en haver superat les oposicions. Sempre ens quedaran les experiències compartides en estos últims anys, tots ells farcits de professionalitat, col.laboració i empenta que sempre ha estat la seua manera de ser i fer. Allí on estigues, gràcies!!!
  Publicat a les 15 de set. 2022, 9:24 per Redacció Cole
 • Absència!!       Jo tenia un amic en eixa estrela de la mort!!
  Publicat a les 21 de set. 2020, 3:28 per Redacció Cole
 • Agraïment personal al col.legi "Sagrado Corazón de Jesús"      Després de 41 anys de trajectòria professional al col.legi de les monges, d'Alginet, no cal dir res més que: AgraÏt!!!!La imatge és l'enllaç a un document resum d'emocions d'eixa trajectòria.
  Publicat a les 8 d’ag. 2019, 3:57 per Redacció Cole
 • A l'AMPA - Junta d'EXalumnes i Xaranga!!  Sense ells seria impossible realitzar la festa de la Cremà de la falla del col.legi!! Sempre deutors!!
  Publicat a les 20 de març 2019, 9:59 per Redacció Cole
 • Ex-alumna de l'EGB!!  D'agrair la entranyable carta que ens ha escrit, via Facebook, Andrea Aracil, ex-alumna de l'EGB. 
  Publicat a les 21 de gen. 2019, 3:23 per Redacció Cole
 • A Elvira Bosch, missionera!!   Sempre estaràs al nostre record, Elvira Bosch, un gran exemple per a tots de constància i sacrifici. Sempre al servei dels demés.D.E.P. M'bote, ma soeur!! Je suis désolé!!!
  Publicat a les 6 de des. 2018, 11:33 per Redacció Cole
 • Ex-alumnes a la fireta!!    Què millor que vinguen ex-alumnes a visitar-nos a la fireta!!Sempre benvinguts!!
  Publicat a les 14 de nov. 2018, 2:34 per Redacció Cole
 • A Tots Sants cal recordar....!!        A les dates en què estem i el poc temps que ens queda de docència al col.legi, és de persones de bé retre homenatge a les monges que ens han acompanyat al llarg d'estos anys: Sor Angèlica, Sor Teresa, Sor Luisa, Carmen, Sor Amparo, Sor Pilar, Sor María del Valle... Amb elles l'equip de professors es trobà sempre acollit i respaldat. Què de bo seria que això es puga dir sempre de l'equip humà destinat a continuar la seua tasca.Si polseu sobre la imatge de capçalera, accedireu a un xicotet video recordatori.
  Publicat a les 4 de nov. 2018, 12:16 per Redacció Cole
 • A Raül, home de pau!!   Ahir assistirem a la entrada de D. Raúl Alfredo Castañeda Valencia com a retor de Sumacàrcer i Sellent. D'agrair el seu esforç per integrar-se en la nostra comunitat. Home de pau i aceptació, ens deixa amb un bon grapat de records dels moments compartits. Bon vent i barca nova!!
  Publicat a les 1 d’oct. 2018, 1:32 per Redacció Cole
 • A una col.laboradora nata!!   Comencem un nou curs i donem la benvinguda a dos noves companyeres que s'incorporen al claustre. Bon moment per a agrair les actituds i esforços d'una companyera que no continua perquè els avatars de la vida la porten a altres llocs. Gràcies Àngela.
  Publicat a les 3 de set. 2018, 1:14 per Redacció Cole
S''estan mostrant les entrades 1 - 10 de 31. Mostra'n més »

En aquest espai pots deixar el teu missatge d'agraïment a aquelles persones que t'han produït algun bé, t'han prestat un servei, t'han fet entrega d'un valor o simplement vols agrair que estiguen al teu costat.

Per a publicar el teu missatge has de completar el següent formulari

Agraïments

Subpàgines (1): Agraïments
Comments