Gràcies

La gratitud i el reconeixement van de la mà i són els millors regals que pot rebre una persona en qualsevol època i lloc del món

Agraïments

 • A una col.laboradora nata!!   Comencem un nou curs i donem la benvinguda a dos noves companyeres que s'incorporen al claustre. Bon moment per a agrair les actituds i esforços d'una companyera que no continua perquè els avatars de la vida la porten a altres llocs. Gràcies Àngela.
  Publicat a les 3 de set. 2018, 1:14 per Vicente Perales
 • A L'AMPA DEL NOSTRE COL·LE. En nom de tots els alumnes de 2n d'ESO, vull agrair a l'AMPA del nostre col·le el fet de recolzar i finançar econòmicament la participació de tots nosaltres en el projecte "The Big Challenge" The first English contest for schools, en el qual estem molt comboiats. Moltes gràcies per fer realitat aquest projecte il·lusionant!! Junts ho farem possible!!! 
  Publicat a les 4 de febr. 2017, 7:56 per Miquel Garcia
 • A quatre companys dels que ens deixen!!    Comença un nou curs i ens adonem que quatre companys no van a continuar amb nosaltres: José Francisco, rector del poble i titular del centre; Jorge i Mónica, professors d'ESO; i Silvia, professora d'Infantil 1r cicle. Per diverses raons la seua trajectòria vital ja no està lligada al col.legi. Agraïm, de tot cor, la seua dedicació i col.laboració. Com diu la benedicció irlandesa:"Que el sol brille sobre el vostre rostre, que la pluja caiga sobre els vostres camps, que el vent bufe sobre la vostra esquena, que guardeu en el vostre cor amb gratitud el record preciós de les coses bones de la vida.... i que, fins que tornem a trobar-nos, un altre vos ...
  Publicat a les 5 de set. 2016, 4:24 per Vicente Perales
 • A l'Ass0ciació d'Ex-alumnes!!      Un altre any gràcies per la vostra disposició a col.laborar i treballar en bé de la comunitat educativa del col.legi!!! Per sempre agraïts!! 
  Publicat a les 13 de juny 2016, 9:20 per Vicente Perales
 • A D. Enrique Sarneguet, acompanyant, que no "jefe"!!    Al diccionari trobem esta definició: "Bondat natural en el caràcter, que es manifesta en la senzillesa, l'afabilitat, l'honradesa, amb què es comporta algú." Correspon a la paraula "bonhomia". Però si intentem trobar un exemple de persona que represente tal qualitat, no cal pensar-ho molt. A la història recent del col.legi trobem a D. Enrique Sarneguet, amb la seua creu al coll, el seu somriure permanent i la seua actitud d'acollida i acompanyament. Gràcies per ser com eres!! Afortunats els que t'hem conegut!!
  Publicat a les 13 de maig 2016, 2:33 per Vicente Perales
 • A la xaranga farcida d'exalumnes!!!       D'agrair és l'animació i ritme que posen a la cercavila del dia de la cremà!!
  Publicat a les 18 de març 2016, 4:56 per Vicente Perales
 • A tots aquells voluntaris que fan possible la festa!! Junta d'AMPA, bunyoleres, voluntaris, xarangueros.... gràcies pel vostre treball i recolzament. Dies com el de la cremà són impossibles sense vosaltres!!!
  Publicat a les 18 de març 2016, 4:57 per Vicente Perales
 • A un company pròxim, seré i conciliador!     Després d'impartir docència durant quinze anys al col.legi, el professor de Música, Paco Pons, ha interromput la seua relació laboral amb el col.legi per motius aliens tant a la seua voluntat com a la del centre. Durant eixe temps han destacat eixes qualitats en el seu quefer diari: proximitat, serenitat, conciliació... Des d'esta pàgina, gràcies per ser i estar amb nosaltres.
  Publicat a les 6 de nov. 2015, 1:52 per Vicente Perales
 • A la Comunitat de Regants de la Sèquia Reial del Xúquer!       Gràcies al personal de la Comunitat de Regants de la Sèquia Reial del Xúquer per haver-nos donat, al tercer cicle de Primària, l'oportunitat de gaudir d'un explèndid dia d'excursió visitant les instal.lacions de l'assut d'Antella, la presa de Tous i la Central de Reg d'Alginet! El seu tracte, la seua dedicació i paciència han estat excepcionals!
  Publicat a les 18 de juny 2015, 9:34 per Vicente Perales
 • Als antics alumnes que ens visiten!     Ens agrada sentir la familiaritat amb la qual venen a vore'ns els alumnes que ja han acabat el col.legi. Clar, ha sigut i és sa casa i així venen... a sa casa.
  Publicat a les 10 de juny 2015, 11:20 per Vicente Perales
S''estan mostrant les entrades 1 - 10 de 22. Mostra'n més »

En aquest espai pots deixar el teu missatge d'agraïment a aquelles persones que t'han produït algun bé, t'han prestat un servei, t'han fet entrega d'un valor o simplement vols agrair que estiguen al teu costat.

Per a publicar el teu missatge has de completar el següent formulari

Agraïments

Subpàgines (1): Agraïments
Comments