Gràcies‎ > ‎

Agraïments

A Raül, home de pau!!

1 d’oct. 2018, 1:32 publicada per Vicente Perales

 
Ahir assistirem a la entrada de D. Raúl Alfredo Castañeda Valencia com a retor de Sumacàrcer i Sellent. D'agrair el seu esforç per integrar-se en la nostra comunitat. Home de pau i aceptació, ens deixa amb un bon grapat de records dels moments compartits. Bon vent i barca nova!!

A una col.laboradora nata!!

3 de set. 2018, 1:14 publicada per Vicente Perales

  Comencem un nou curs i donem la benvinguda a dos noves companyeres que s'incorporen al claustre. Bon moment per a agrair les actituds i esforços d'una companyera que no continua perquè els avatars de la vida la porten a altres llocs. Gràcies Àngela.
https://drive.google.com/file/d/1L2j8_TbcGyzKPzbRkKTomSiXBtBT40yX/view


A L'AMPA DEL NOSTRE COL·LE.

4 de febr. 2017, 7:55 publicada per Miquel Garcia   [ actualitzat el 4 de febr. 2017, 7:56 ]

En nom de tots els alumnes de 2n d'ESO, vull agrair a l'AMPA del nostre col·le el fet de recolzar i finançar econòmicament la participació de tots nosaltres en el projecte "The Big Challenge" The first English contest for schools, en el qual estem molt comboiats. Moltes gràcies per fer realitat aquest projecte il·lusionant!! Junts ho farem possible!!! 

A quatre companys dels que ens deixen!!

5 de set. 2016, 4:24 publicada per Vicente Perales

   
Comença un nou curs i ens adonem que quatre companys no van a continuar amb nosaltres: José Francisco, rector del poble i titular del centre; Jorge i Mónica, professors d'ESO; i Silvia, professora d'Infantil 1r cicle. Per diverses raons la seua trajectòria vital ja no està lligada al col.legi. Agraïm, de tot cor, la seua dedicació i col.laboració. Com diu la benedicció irlandesa:"Que el sol brille sobre el vostre rostre, que la pluja caiga sobre els vostres camps, que el vent bufe sobre la vostra esquena, que guardeu en el vostre cor amb gratitud el record preciós de les coses bones de la vida.... i que, fins que tornem a trobar-nos, un altre vos tinga, i ens tinga a tots, a la palma de la seua mà."

A l'Ass0ciació d'Ex-alumnes!!

13 de juny 2016, 9:19 publicada per Vicente Perales   [ actualitzat el 13 de juny 2016, 9:20 ]

     
Un altre any gràcies per la vostra disposició a col.laborar i treballar en bé de la comunitat educativa del col.legi!!! Per sempre agraïts!! 

A D. Enrique Sarneguet, acompanyant, que no "jefe"!!

13 de maig 2016, 2:33 publicada per Vicente Perales

   
Al diccionari trobem esta definició: "Bondat natural en el caràcter, que es manifesta en la senzillesa, l'afabilitat, l'honradesa, amb què es comporta algú." Correspon a la paraula "bonhomia". Però si intentem trobar un exemple de persona que represente tal qualitat, no cal pensar-ho molt. A la història recent del col.legi trobem a D. Enrique Sarneguet, amb la seua creu al coll, el seu somriure permanent i la seua actitud d'acollida i acompanyament. Gràcies per ser com eres!! Afortunats els que t'hem conegut!!

A la xaranga farcida d'exalumnes!!!

18 de març 2016, 4:56 publicada per Vicente Perales

     
D'agrair és l'animació i ritme que posen a la cercavila del dia de la cremà!!

A tots aquells voluntaris que fan possible la festa!!

18 de març 2016, 4:41 publicada per Vicente Perales   [ actualitzat el 18 de març 2016, 4:57 ]

Junta d'AMPA, bunyoleres, voluntaris, xarangueros.... gràcies pel vostre treball i recolzament. Dies com el de la cremà són impossibles sense vosaltres!!!

A un company pròxim, seré i conciliador!

6 de nov. 2015, 1:52 publicada per Vicente Perales

   
Després d'impartir docència durant quinze anys al col.legi, el professor de Música, Paco Pons, ha interromput la seua relació laboral amb el col.legi per motius aliens tant a la seua voluntat com a la del centre. Durant eixe temps han destacat eixes qualitats en el seu quefer diari: proximitat, serenitat, conciliació... Des d'esta pàgina, gràcies per ser i estar amb nosaltres.

A la Comunitat de Regants de la Sèquia Reial del Xúquer!

18 de juny 2015, 9:34 publicada per Vicente Perales

     
Gràcies al personal de la Comunitat de Regants de la Sèquia Reial del Xúquer per haver-nos donat, al tercer cicle de Primària, l'oportunitat de gaudir d'un explèndid dia d'excursió visitant les instal.lacions de l'assut d'Antella, la presa de Tous i la Central de Reg d'Alginet! El seu tracte, la seua dedicació i paciència han estat excepcionals!

1-10 of 23