aula 17-18‎ > ‎

infantil3-17

Activitats

  • VESPRADA DE REIS Han vingut els Reis! Com tots els anys els alumnes d'Infantil i Primària portaren un joguet la primera vesprada de cole desprès de les vacances de Nadal. Quant gaudiren jugant i compartint els joguets amb els companys! Ací teniu una presentació de fotos.
    Publicat a les 10 de gen. 2018, 4:36 per Jose Luis Aranda
  • FESTA DE LA TARDOR   Passat dijous 16, els alumnes de Infantil celebraren la Festa de la Tardor, en la que gaudiren d'un gran berenar elaborat amb fruits d'aquesta estació per les seues famílies. Fent click en la foto accedireu a un vídeo de l'activitat. Moltes gràcies a tots per la vostra col.laboració!!!!
    Publicat a les 27 de nov. 2017, 4:26 per Jose Luis Aranda
  • POWER POINT DE LA REUNIÓ DE INICI DE CURS Encara que molt tard degut a problemes tècnics, ací teniu el power point de la reunió de inici de curs, per si necessiteu consultar qualsevol cosa.
    Publicat a les 9 de nov. 2017, 4:07 per Jose Luis Aranda
S''estan mostrant les entrades 1 - 3 de 3. Mostra'n més »

Anuncis


Enllaços interessants

ÀreaLinkDescripció
llenguatge i altres activitats activitat de tot tipus 
Global http://www.educapeques.com/ Activitats variades i informacions interessants per a pares i mares. 
conceptos http://www.orientacionandujar.es/2013/05/13/aprendemos-los-contrarios-videos-actividades-interactivas-y-tarjetas/ este video permite visualizar conveptos  
conceptos-lógico-matemática http://www.youtube.com/watch?v=7415F68NSek esta página muestra cuentos con actividades al final y cada uno de ellos trabaja un concepto básico 
musica-psicomotricidad http://www.youtube.com/watch?v=n3iTnXQTJ_8 canciones y videos de infantil. Les gustan mucho. 
S''estan mostrant 5 elements de la pàgina Enllaços interessants infantil 3 ordenats per hora de modificació. Mostra'n més »