aula 17-18‎ > ‎

infantil4-17

Activitats

  • VESPRADA DE REIS Han vingut els Reis! Com tots els anys els alumnes d'Infantil i Primària portaren un joguet la primera vesprada de cole desprès de les vacances de Nadal. Quant gaudiren jugant i compartint els joguets amb els companys!
    Publicat a les 10 de gen. 2018, 4:37 per Jose Luis Aranda
  • FESTA DE LA TARDOR   Passat dijous 16, els alumnes de Infantil celebraren la Festa de la Tardor, en la que gaudiren d'un gran berenar elaborat amb fruits d'aquesta estació per les seues famílies. Fent click en la foto accedireu a un vídeo de l'activitat. Moltes gràcies a tots per la vostra col.laboració!!!! 
    Publicat a les 27 de nov. 2017, 4:26 per Jose Luis Aranda
  • POWER POINT DE LA REUNIÓ DE INICI DE CURS Encara que molt tard degut a problemes tècnics, ací teniu el power point de la reunió de inici de curs, per si necessiteu consultar qualsevol cosa.
    Publicat a les 9 de nov. 2017, 4:09 per Jose Luis Aranda
S''estan mostrant les entrades 1 - 3 de 3. Mostra'n més »

Anuncis


Enllaços interessants

ACTIVITATS INTERACTIVESLinkDescripció
LECTOESCRITURA Lectoescritura 4 años Ejercecios de lectoescritura para practicar con vuestros hijos 
PSICOMOTRICITAT Psicomotricitat fina EN ESTA PÀGINA HI HA UN GRAN REPERTORI DE JOCS ON ES TREBALLA LA MOTRICITAT. CLASSIFICATS PER EDATS 
PSICOMOTRICITAT PSICOMOTRICITAT ACI PO GRAN QUANTITAT D'ACTIVITAT PER A TREBALLAR LA MOTRICITAT FINA  
PSICOMOTRICITAT PSICOMOTRICITAT  
ACTIVITATS INTERACTIVES Libros vivos EN ESTA PÀGINA HI HA UNA GRAN VARIETATS D'ACTIVITATS INTERACTIVES ON ES TREBALLEN CONCEPTES DE MATEMÀTIQUES, LLÒGICA 
S''estan mostrant 5 elements de la pàgina Enllaços interessants infantil 4 ordenats per hora de modificació. Mostra'n més »