aula 17-18‎ > ‎

primaria3-17

Activitats

  • Excursió-2ntrim-3r-4t-17-18!!    "Hui els alumnes de tercer i quart de Primària han gaudit de l'obra de teatre "Salüq"; una màgica historia plena de sensibilitat contada mitjançant la dança, la música i la llum. Després, el cel ha permés completar el dia amb convivència i molta diversió al parc Gulliver. Ha sigut fantàstic!"
    Publicat a les 3 de febr. 2018, 6:39 per Redacció Cole
  • Excursió a La Murta!!    Divendres passat els alumnes de 3r i 4t de Primària visitaren el paratge natural de la Murta, a Alzira. Història i vegetació foren els seus acompanyants durant una jornada d'esbargiment i convivència. La imatge és l'enllaç per visionar un xicotet video recordatori.
    Publicat a les 22 d’oct. 2017, 9:01 per Redacció Cole
S''estan mostrant les entrades 1 - 2 de 2. Mostra'n més »

Anuncis


Enllaços interessants

ÀreaLinkDescripció
English www.agendaweb.com Página con cientos de juegos,historias,cuentos,dibujos animados,...etc preparados por niveles. 
MATEMÁTICAS Trabajar las divisiones Practicar la división 
MATEMÁTICAS Comprender la división y practicarla Puedes dividir de forma divertida y reforzar la división y sus elementos 
MATEMÁTICAS Repasar tablas de multiplicar repasa on line y genera ejercicios matemáticos. Puedes comprobar tu grado de exito apretando un botón 
MATEMÁTICAS JUEGOS Página donde el alumno puede realizar diferentes juegos.  
S''estan mostrant 5 elements de la pàgina Enllaços interessants 3er primaria ordenats per hora de modificació. Mostra'n més »