Aula PT

 L’aula de Pedagogia Terapèutica atén a tots els  alumnes  amb necessitats educatives especials. Es tracten les dificultats específiques que presenten. El eix central de treball a realitzar és el DESENVOLUPAMENT DE LES COMPETÈNCIES BÀSIQUES en les àrees instrumentals: Llengua Castellana, Matemàtiques i Llengua Valenciana.

Segons les necessitats dels alumnes es treballa individualment, amb grups reduïts: 2-3 alumnes i també dins de l’aula ordinària amb el grup-classe de l’alumne el qual necessita atenció individualitzada.

L’àmbit d’actuació inclou les Etapes d’Infantil i Primària. Els alumnes que necessiten Adaptacions Curriculars “ACIS” són atesos amb prioritat. Per als alumnes que ho necessiten es realitzen programacions individualitzades i adaptades al seu nivell curricular.


Algunes vegades tenim dificultat per a trobar materials, per això busquem i seleccionen en Internet, altres, elaborem fitxes individualitzades per a un alumne en concret.

En les següents pàgines podreu descarregar material per a treballar a casa, jugar i divertir-se i trobar informació útil.

En Google encontrareu molt fàcilment altres pàgines, aquestes són orientatives.


Enllaços interessants aula PT

ÀreaLinkDescripció
Jocs Tu discovery kids Per a Infantil i 1er cicle de Primària. Trobareu jocs, puzles, vídeos, trencaclosques i jugar amb els vostres fills. 
Atenció Symbaloo Aquestes són les activitats que vos propose per a potenciar i estimular l’atenció, incloeix algunes pàgines on podeu trobar jocs interessants per a practicar l'associació visual 
S''estan mostrant 2 elements de la pàgina Enllaços aula PT ordenats per hora de modificació. Mostra'n més »
Subpàgines (1): Enllaços aula PT
Comments