ESO 3


Publicacions 3 ESO

 • LECTURAS RECOMENDADAS PARA EL VERANO "Un año irrepetible" Eduardo Alonso, Algar Editorial."Leyendas" Gustavo Adolfo Bécquer, Oxford."L'aurora de la fi del món" Pep Castellano, Bromera." Esperant la lluna plena" Vicent Sanhermelando, Bromera.
  Publicat a les 23 de juny 2014, 4:41 per Sergio Serra
 • REPASO DE ORTOGRAFÍA Y CALIGRAFÍA En este enlace vais a encontrar multitud de fichas de ortografía para repasar. ¡Ánimo y a practicar!Para todos los alumnos que necesiten mejorar su caligrafía. Pinchad en el dibujo y hallaréis gran diversidad de fichas para alcanzar dicho objetivo.
  Publicat a les 23 de juny 2014, 4:16 per Sergio Serra
 • SUMMER ACTIVITIES HAVE A GREAT SUMMER HOLIDAY. SEE YOU IN SEPTEMBER. The Oxford Online Learning Zone is a website for students. It offers fun and engaging activities that can we used at home. Our English Blog is a fun way of learning English.CLICK ON THE IMAGES TO OPEN. 
  Publicat a les 24 de juny 2014, 11:32 per Sergio Serra
 • Eixida cultural a València 3r Trimestre. El dia 8 de maig els alumnes de 3r d'ESO van fer una eixida cultural a València, en la qual van visitar el Museu de Belles Arts i van fer un recorregut per la València gòtica (Torres de Serrans, Palau de la Generalitat, la Catedral, la torre de Santa Caterina i la Llotja)
  Publicat a les 19 de juny 2014, 4:58 per Sergio Serra
 • 3RD TERM ORAL AND POSTER PRESENTATIONS AWARDS. 3 Oral presentations and 5 Poster presentations on the topic Two People I Know Well have been recognized for excellence this term.  CONGRATULATIONS!!! 
  Publicat a les 12 de juny 2014, 14:48 per Sergio Serra
 • Projecte en grup: transformació bici Aquest curs he proposat un nou projecte per millorar el treball en grup i la cooperació entre a els Companys. La proposta era la transformació d'una bicicleta en qualsevol altre mitjà de transport, animal o objecte. El primer pas consistia a elaborar un informe amb el qual treballar el mètode de projectes en equip, fent una recerca d'informació, disseny de la transformació proposada, materials necessaris i operacions a realitzar. Hem intentat reforçar la responsabilitat de cada component del grup per portar a bon fi el projecte plantejat. La majoria dels equips han sabut coordinar-se i han elaborat transformacions molt divertides.
  Publicat a les 9 de juny 2014, 12:42 per Sergio Serra
 • Projecte plàstics De nou tornem a proposar aquest projecte de treball amb plàstics per als alumnes de tercer d'ESO, ja que considere que és un bon projecte per desenvolupar la seva creativitat i la seva autonomia. Es tractava de dissenyar i construir un objecte fabricat amb materials plàstics. Havia de ser de dimensions reduïdes i s'havia de poder construir amb les eines i recursos de què disposem a l'aula. Han resultat projectes molt creatius i amb un bon acabat. Enhorabona
  Publicat a les 9 de juny 2014, 12:32 per Sergio Serra
 • AUSIÀS MARCH Ací teniu un enllaç a un vídeo sobre Ausiàs March,  autor que hem treballat a classe. Vos recomane que li feu una ullada i així el comentem a classe!! https://www.youtube.com/watch?v=ycXtJNKj_LA
  Publicat a les 16 de maig 2014, 19:22 per Sergio Serra
 • WELCOME TO OUR NEW BLOG!!!! Welcome to our new blog about English. I'd like to share resources, activities, videos, games, songs, anything that can help you as students of English. I hope you enjoy it and get the most of this blog.http://weallswimtogether.blogspot.com.es/
  Publicat a les 6 de maig 2014, 12:49 per Sergio Serra
 • 3RD TERM ORAL PRESENTATION ON THE TOPIC: TWO PEOPLE I KNOW WELL. Click to watch a video Watch Irene Valero at her best describing two people she knows well. EXCELLENT English oral presentation. Well done. 
  Publicat a les 1 de maig 2014, 12:56 per Sergio Serra
 • 3rd TERM ENGLISH PROJECT: TWO PEOPLE I KNOW WELL Second Term English Projects on display. Click and watch a slideshow of the posters the students made with a description of two people they know well. CONGRATULATIONS!! THAT WAS A FIRST-CLASS PIECE OF WORK!!!
  Publicat a les 13 de maig 2014, 14:21 per Sergio Serra
 • ROÍS DE CORELLA dins la SETMANA DE LES LLETRES La Acadèmia Valenciana de la Llengua ha declarat 2014 l'any de Corella, un autor clau en el pas de la literatura medieval a la renaixentista. Els alumnes de 3r aprendran a estimar i a gaudir d'un autor fonamental en la nostra llengua durant la Setmana de les Lletres que ha organitzat el nostre centre. ENTREU i feu una ullada al vídeo: Descobrint Corella
  Publicat a les 11 de juny 2014, 7:57 per Sergio Serra
 • EXTREME SPORTS BINGO Vocabulary Bingo is a game for the whole class that encourages students to study and review their vocabulary words. The first students to get Bingo were AINHOA BAIXAULI and  MARCEL PAVIAThey won a book in the Bingo competition. CONGRATULATIONS!!!!!
  Publicat a les 15 d’abr. 2014, 7:29 per Sergio Serra
 • EASTER Easter eggs are special eggs that are often given to celebrate the Christian holiday of Easter. Sometimes they are made out of chocolate. Watch this video to find out how they are made!
  Publicat a les 13 d’abr. 2014, 11:03 per Sergio Serra
 • 2ND TERM ENGLISH PROJECT ON DISPLAY. Click on here to see a slideshow of their projects.
  Publicat a les 6 d’abr. 2014, 13:16 per Sergio Serra
 • Creación literaria el día Mundial de la Poesía   El día 21 de marzo los alumnos de 3º de ESO en la clase de Lengua han conmemorado el día Mundial de la Poesía junto con el día Mundial de los niños con síndrome de Down y han elaborado entre todos una bonita poesía.
  Publicat a les 25 de març 2014, 7:29 per Sergio Serra
 • SELECCIÓ DE TREBALLS PER AL CONCURS DE NARRATIVA CURTA EN VALENCIÀ 25 D'ABRIL Ana Soler i Emma Sánchez han estat les autores dels treballs seleccionats per a participar en el concurs de narrativa curta en valencià 25 d'abril que organitza l'ajuntament d'Alginet. Ana ens ha presentat un relat que atrapa el lector des del principi, mentre que Emma ens planteja un apassionant viatge per la història. Molta sort a les dos!!!!
  Publicat a les 6 d’abr. 2014, 13:17 per Sergio Serra
 • Reunió lliurament de butlletins 2ª Avaluació El proper dijous 13 de març, a les 18:30 hores, tindrà lloc la reunió informativa del segon trimestre, en la qual s'informarà els pares dels resultats de l'avaluació i es lliurarà els butlletins als assistents. Sols es lliurarà el butlletí a una altra persona que no siga el pare, mare o tutor de l'alumne, prèvia sol·licitud escrita.
  Publicat a les 8 de març 2014, 10:09 per Sergio Serra
 • SISTEMA PERIÒDIC GEGANT Els alumnes de tercer han elaborat des de l'assignatura de Física i Química un sistema periòdic gegant. Ha quedat fantàstic¡¡¡
  Publicat a les 27 de febr. 2014, 2:05 per Sergio Serra
 • MY BEDROOM PROJECT EXCELLENT WORK!! Students make a creative poster of their bedrooms with a well-positioned display of text and images. 
  Publicat a les 25 de febr. 2014, 15:09 per Sergio Serra
S''estan mostrant les entrades 1 - 20 de 28. Mostra'n més »

3 ESO


Enllaços interessants

ÀreaLinkDescripció
Educación Física Vídeo Vídeo sobre mascotas olímpicas desde Olimpiada de Munich 
Valencià Ortografia Repàs ortografia 
Valencià Morfologia Repàs Morfologia 
Matemàtiques Sistemes d'equacions Exercicis de repàs de sistemes d'equacions 
Matemàtiques Equacions Exercicis de repàs d'equacions 
Matemàtiques Expresions algèbtriques Exercicis de repàs d'expressions algèbriques 
Matemàtiques Fraccions Exercicis de repàs de fraccions 
Informàtica Web informàtica Web de la assignatura de informàtica de Sergio 
VALENCIÀ-ANY ROÍS DE CORELLA VÍDEO Descobrint Joan Roís de Corella.  
Sociles Mapa político de España Repasas el mapa político de España. Provincias, .. comunidades 
S''estan mostrant 10 elements de la pàgina Enllaços interessants 3 ESO ordenats per hora de modificació, Àrea. Mostra'n més »

Acció tutorial

1ª Avaluació.
Durant la primera avaluació hem tractat,entre altres, els següents punts
 • Elecció de delegat.
 • El respecte als companys i els professors.
 • Eleccions al Consell Escolar
 • Tècniques d'estudi: ens hem fet un horari personal de treball i estudi.
 • Dia de la hispanitat i día de la pau


Subpàgines (2): Activitats 3 ESO ESO3
Comments