Primaria 1


Activitats

 • Eixida al poliesportiu Els alumnes de 1r i 2n de Primaria anarem al poliesportiu per a gaudir d´un matí de jocs com a despedida del curs, s´ho passaren d´allò més bé.
  Publicat a les 20 de juny 2014, 7:56 per Sergio Serra
 • Excursió a Vallada                    Els alumnes de primer de primària en el paratge de les Ermites de  Vallada realitzant les activitats proposades pels monitors.
  Publicat a les 15 de maig 2014, 1:28 per Sergio Serra
 • Lectaurant per als alumnes de 1r de primaria         En la setmana de les lletres, els alumnes de primer  participaren de l´activitat titulada lectaurant on els xiquets van acudir al menjador per a fer una degustació de llibres de lectura que va resultar molt interesant i divertida.
  Publicat a les 6 de maig 2014, 4:26 per Sergio Serra
 • Els alumnes de 1r en el contacontes   En la setmana de les lletres els alumnes de primer van participar de les activitats proposades pel contacontes.
  Publicat a les 6 de maig 2014, 4:30 per Sergio Serra
 • Els de primer fan falla i gaudixen d'ella!     Col.laborem en la mesura de les nostres possibilitats i gaudim del dia de la cremà: disfresses, xocolate i ensaïmada, concurs de dibuix, contemplar la exhibició de gimnàstica dels majors, participar al passa-carrers i veure-la cremar, després d'haver tastat els bunyols... Quin dia més guay!
  Publicat a les 21 de març 2014, 10:53 per Sergio Serra
 • Excursión a Vialdea Els alumnes de 1er de Primaria en l´ excursió de Vialdea on van gaudir de les activitats proposades pels monitors. Una imatge val més que mil paraules
  Publicat a les 26 de febr. 2014, 8:25 per Sergio Serra
 • My Family Los alumnos de primero aprenden los miembros de la familia haciendo un dibujo donde aparecen los miembros de su familia con el nombre debajo en inglés: My mum Pepa,my dad José,my grandma Manuela.....
  Publicat a les 26 de febr. 2014, 9:32 per Sergio Serra
 • Visualitzar un conte dins l´aula Els alumnes de 1er visualitzant el conte d´inici de cada unitat a l´area de Castellà
  Publicat a les 27 de febr. 2014, 4:36 per Sergio Serra
 • Juegos vocabulario en inglés El vocabulario que va apareciendo nuevo en cada tema se refuerza  con juegos con los que conseguimos que interioricen pasándoselo bien.
  Publicat a les 19 de febr. 2014, 6:29 per Sergio Serra
 • Dramatización Inglés Los alumnos de primero representan una sencilla dramatización en inglés de la lectura del tema cuatro donde uno hace de elefante,otro de jirafa,otro de serpiente,otro de mono.Con sonidos característicos y  frases en inglés representan una versión libre de la lectura del tema.
  Publicat a les 24 de febr. 2014, 12:54 per Sergio Serra
S''estan mostrant les entrades 1 - 10 de 12. Mostra'n més »

Anuncis

 • EIXIDA FINAL DE CURS AL POLIESPORTIU Els alumnes de 1r de primaria junt als de 2n aniran al Poliesportiu el proper dilluns (16 de juny) de les 9 fins a l´hora del pati. Allí podran ...
  Publicat a les 12 de juny 2014, 5:52 per Sergio Serra
 • Deure Pasqua Deures de vacances Els alumnes de 1r practicaran lectura en " La Nave de los libros",llegint des de la pàgina 92 fins a la 107 fent les activitats corresponents a ...
  Publicat a les 21 d’abr. 2014, 10:39 per Sergio Serra
 • La receta de cocina Esta semana los alumnos de 1º de primaria, con vuestra ayuda, harán el siguiente trabajo: elaborarán una receta de cocina sencilla en casa, después completarán la ficha que llevan en ...
  Publicat a les 4 d’abr. 2014, 3:38 per Sergio Serra
 • CONCURS DE DIBUIX:"DONACIÓ DE SANG" Des de la FEDERACIÓ DE DONANTS DE SANG  ens demanen que participem en un concurs de dibuix  (que tinga que vore amb el tema). El proper 28 de Març s ...
  Publicat a les 27 de febr. 2014, 5:02 per Sergio Serra
 • Lliurament de notes del 2n trimestre El 13 de Març es donarán les notes del 2n trimestre per als alumnes de primaria .
  Publicat a les 26 de febr. 2014, 9:03 per Sergio Serra
S''estan mostrant les entrades 1 - 5 de 6. Mostra'n més »

Enllaços interessants

ÀreaLinkDescripció
English videos en inglés Cuentos,juegos y dibujos animados..etc... por niveles. 
Ciencias Naturales Canción  Canción de los 5 sentidos 
Sociales canción de educación vial Para aprender las señales de circulación 
Matemáticas Avanzar en la recta numérica Juego para trabajar la suma de forma divertida. 
Matemáticas Retroceder en la recta numérica Juego para trabajar la resta de forma divertida. 
S''estan mostrant 5 elements de la pàgina Enllaços interessants 1er primaria ordenats per hora de modificació. Mostra'n més »

Comments