Primaria 5

Activitats

 • Últim dia de curs              L'últim dia del cole portarem jocs de taula i veierem una pel.lícula,què bé ho passarem i què bé ens portarem, esmorzarem i tot!!
  Publicat a les 24 de juny 2014, 1:14 per Sergio Serra
 • A la piscina!!                 A la piscina anem perquè el curs s'esgota. Un mati refrescant i entretingut. Llàstima que hi haja hagut companys que no han pogut vindre. Ja està ací l'estiu i en tenim prou de ganes de descansar i passar-ho bé!! Quant estem agust, què ràpid passa el temps!!!                                      
  Publicat a les 24 de juny 2014, 1:08 per Sergio Serra
 • Excursió a Vallada!!        El dimarts 13 de maig anarem tots els alumnes de primària d'excursió al Paratge de les Ermites de Vallada.Allí ferem moltes activitats: gynkama, tirolina, paracaigudes, jocs col.lectius, senderisme.... preparades per monitors  i ho passarem d'allò més bé!!!El lloc .... ideal!!!
  Publicat a les 15 de maig 2014, 4:33 per Sergio Serra
 • Describiendo a mi familia Cada alumno de 5º crea un mural describiendo  con frases en inglés las peculiaridades de su maravillosa familia.Expone delate de toda la clase su trabajo.
  Publicat a les 27 de febr. 2014, 15:05 per Sergio Serra
 • Peace Day Tan importante día como  el día de la paz  también lo celebramos durante las clases de inglés .Todos leemos  una explicación de como se celebra en distintos colegios del mudo y escuchamos la canción símbolo de la paz "What a wonderful world"Todos hacen una tarjeta felicitación del día escribiendo frases alusivas al tema .Durante todo el día quedan expuestos en clase todos los trabajos.
  Publicat a les 25 de febr. 2014, 12:40 per Sergio Serra
 • Excursió Expo-Ninot i Parc de Capçalera Divendres passat ens n'anarem d'excursió per veure l'Exposició del Ninot.Votarem el ninot que volem que s'indulte, esmorzaren en Nuevo Centro, on puguerem anar de tendes durant uns minuts; passejarem pel Jardí del Túria, fins arribar al Parc de capçalera on, després donar de menjar als ànecs també menjarem un poquet i jugarem una bona estona. Un dia tranquil!! Ho passarem molt molt bé!!!1
  Publicat a les 27 de febr. 2014, 0:32 per Sergio Serra
 • Saint Valentine´s Day Los alumnos de quinto también participan en San Valentín creando una tarjeta  de felicitación "Happy Saint Valentine´s Day"con expresiones inglesas.Todos  exponen al resto de la clase sus sentimientos  con frases muy bonitas.Todo esto precedido por una explicación en la pizarra electrónica del origen de esta importantísima  celebración Todos los alumnos muestran su tarjeta y la leen delante de toda la clase.
  Publicat a les 25 de febr. 2014, 12:09 per Sergio Serra
 • ¡Quinto a cantar! Los alumnos y alumnas de quinto, siempre participan activamente en los ensayos del coro, como podemos ver.
  Publicat a les 24 de febr. 2014, 0:35 per Sergio Serra
 • Esmorzar de l'apadrinament Com ja vam fer l'any passat, per a la campanya de l'apadrinament de Sara Hurtado, vam celebrar un esmorzar, en el qual va participar tot el col·le i, com no, el alumnes de cinquè no van faltar.
  Publicat a les 24 de febr. 2014, 0:46 per Sergio Serra
 • My city Los alumnos hacen una exposición hablando de su ciudad para construir oraciones con"THERE IS"  y con"THERE ARE"  y practicar vocabulario de lugares de una ciudad como townhall,supermarket,church...etc.El salir hablando en inglés delante de sus compañeros es  importante para acostumbrarse a exponer perdiendo la vergüenza .  
  Publicat a les 25 de febr. 2014, 12:18 per Sergio Serra
S''estan mostrant les entrades 1 - 10 de 11. Mostra'n més »

Anuncis

 • Narrativa en valencià El proper dissabte, 3 de maig es lliuren, a les 5 de la vesprada al Cine Moderno, els premis de Narrativa en valencià del present curs. L'alumnat seleccionat de ...
  Publicat a les 30 d’abr. 2014, 3:39 per Sergio Serra
 • Teatro en Inglés para 5º Primaria. El próximo 15 de Mayo a las 3'30 los alumnos de 5º participarán en la obra de teatro en inglés "Doctor Livingston ,I suppose" que se representará en el ...
  Publicat a les 31 de març 2014, 4:17 per Sergio Serra
 • "CARNESTOLTES MOLTES VOLTES" Demà divendres de matí portarem al cole tot allò que ens hem posat al llarg de la setmana; de vesprada, a les 15:00, ens vorem disfressats al poli, com ...
  Publicat a les 27 de febr. 2014, 0:46 per Sergio Serra
S''estan mostrant les entrades 1 - 3 de 3. Mostra'n més »

Enllaços interessants

ÀreaLinkDescripció
L. Castellana Diccionario RAE Diccionario de la Real Academia Española 
Valencià diccionari Valencià Diccionari normatiu de valencià de la acadèmia de la llengua valenciana. 
Medi Cèl·lula Coneixer la cèl·lula. Gràcies Vicent. 
English www.agendaweb.com Cientos de listenings,historias,cuentos,videos,...etc..preparados por niveles para aprender. 
English www.agendaweb.com Cientos de Historias,cuentos,listenings,juegos...etc... por niveles . 
S''estan mostrant 5 elements de la pàgina Enllaços interessants 5é ordenats per hora de modificació. Mostra'n més »

Comments