Primaria 6

Activitats

 • Frozen          Como premio por la buena marcha de la programación, a veces visualizamos películas en ingles con subtítulos. 
  Publicat a les 1 de jul. 2014, 1:51 per Sergio Serra
 • Presentem el festival!!    A poqueta nit de l'últim dia de classe, gràcies al treball de la Junta de l'AMPA, de les persones encarregades dels assajos de cada grup d'alumnes i a l'entusiasme de pares, iaios i familiars acompanyants, hem gaudit al pati del Festival Fi de Curs. Als alumnes de sisé els corresponia presentar l'acte i ¡què bé ho han fet! ¡Que es prepare......!                                                           
  Publicat a les 23 de juny 2014, 12:10 per Sergio Serra
 • Treballs d'estiu i data de començament de curs 2014/2015  
  Publicat a les 27 de juny 2014, 0:27 per Sergio Serra
 • Tanquem la paraeta!!    Hem arribat a port. S'acaba la Primària i ja ens convoquen a una reunió per preparar-nos per a la E.S.O. Què ràpid va tot! Butlletí de notes, llàgrimes d'acomiadament, polos, beguda i picaeta, peli "Rebelión en las aulas", de Sidney Poitier. Ha passat el matí i s'ha tancat el curs. Benvingut siga l'estiu!!
  Publicat a les 20 de juny 2014, 9:40 per Sergio Serra
 • Penúltim dia!!      Hem començat el dia veient un curtmetratge premiat als Goya, "Cuerdas", recomanat per la professora d'ESO, Paqui Folch, que ens ha fet pensar en la gran influència que tenen uns companys en altres a l'hora de tindre il.lusions i somnis, a l'hora de sentir-se viu. Després les mamàs del curs ens han refrescat el matí amb un deliciós sorbete que ens ha permés fer un brindis pel futur i m'han fet passar la vergonya d'obrir regals - se n'han passat; no calia tant - que m'havien portat. Els he deixat utilitzar el mòbil a l'aula i ha eixit este muntatge. Gràcies a tots!!!
  Publicat a les 20 de juny 2014, 5:03 per Sergio Serra
 • A la piscina 5é i 6é!        A la piscina anem perquè el curs s'esgota. Un mati refrescant i entretingut. Llàstima que hi haja hagut companys que no han pogut vindre. Ja està ací l'estiu i en tenim prou de ganes de descansar i passar-ho bé!!
  Publicat a les 18 de juny 2014, 7:08 per Sergio Serra
 • Jocs Cooperatius d'E.F. Durant tota la jornada de hui hem esta al poliesportiu participant als Jocs Cooperatius que els profes d'Educació Física del col.legis del poble, amb el suport de l'ajuntament i la Cooperativa Elèctrica, han organitzat per a l'alumnat de 6é de Primària. Ha estat gratificant observar com s'hi pot col.laborar entre alumnes de tots quatre centres del poble, sense competències ni rivalitats; tot el contrari, fomentant actituds d'ajuda mútua i sana convivència. Benvingudes siguen activitats d'este talant! En rebre-les, publicarem noves fotos que han fet els organitzadors. Ja estan ací !!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  Publicat a les 20 de juny 2014, 10:27 per Sergio Serra
 • Expo de treballs de Tecno i Plàstica d'ESO  Els alumnes de 3r d'ESO, dirigits pels professors Sergio Serra i José Eduardo Cortés ens han convidat a vore una cridanera exposició de treballs de Tecnologia i Plàstica fets pels alumnes dels distints cursos de Secundària.A més a més, han tingut el detall d'endolçar-nos la visita amb un gelat. Ha estat una activitat molt entretinguda!
  Publicat a les 25 de jul. 2014, 9:15 per Sergio Serra
 • Gelats per acomiadar la jornada de vesprada!  El darrer divendres de maig ens acomiadem de la jornada partida i diem adéu a les jornades lectives de vesprada, fins el curs vinent. Bon motiu és per a celebrar-ho! Així, amb la col.laboració de l'alumnat, que no hem tingut que motivar molt per tal de què participara en grup, i la inestimable ajuda de les mares, hem aconseguit una distendida jornada de bon estar al cole, sense més pretensions que esplaiar-se i oferir degustacions de gelats casolans als companys d'etapa. Gràcies a tots per l'entusiasme i la participació!!!
  Publicat a les 31 de maig 2014, 4:38 per Sergio Serra
 • Jugant després d'esmorzar Al pati, amb baló d'escuma o sense ell, el grup juga despreocupadament. Cal eliminar aspectes com la competitivitat mal entesa, la imposició insolidària o el retard en disposar-se en retornar a classe, pero cal reconèixer que observar el grup, sense poses, junts i alegres, és molt sa.
  Publicat a les 25 de maig 2014, 8:47 per Sergio Serra
S''estan mostrant les entrades 1 - 10 de 36. Mostra'n més »

Anuncis

 • Rebel.lió a les aules! Vos envie la peli que no acabarem de vore a classe! Bon estiu!
  Publicat a les 24 de juny 2014, 0:52 per Sergio Serra
 • Els tres últims, de moment! Acabe de compartir tres presentacions de power-point: Normandia, fet gràcies al vostre treball; Mart en agost, per a disfrutar-lo i la Primera guerra mundial, per a que se ...
  Publicat a les 17 de juny 2014, 11:30 per Sergio Serra
 • Un nou power-point Acabem d'enviar el power-point del tema corresponent a l'època del liberalisme i la industrialització. Cal visionar-lo moltes vegades per tal de què ens ajude a comprendre ...
  Publicat a les 6 de maig 2014, 12:01 per Sergio Serra
 • Qüestació contra el càncer El proper divendres, a les dotze i mitja, en finalitzar les classes, els alumnes de 6é podran col.laborar voluntàriament en la qüestació contra el càncer que es realitza en ...
  Publicat a les 30 d’abr. 2014, 3:46 per Sergio Serra
 • Narrativa en valencià El proper dissabte, 3 de maig es lliuren, a les 5 de la vesprada al Cine Moderno, els premis de Narrativa en valencià del present curs. L'alumnat seleccionat de ...
  Publicat a les 30 d’abr. 2014, 3:38 per Sergio Serra
S''estan mostrant les entrades 1 - 5 de 13. Mostra'n més »

Enllaços interessants

ÀreaLinkDescripció
Coneixement del Medi Centrales de energia Flash de varias Centrales de energia 
English www.agendaweb.com Historias,videos,películas,dibujos animados,juegos..etc. graduados por niveles  
Matemáticas Fracciones equivalentes Ejercicios para reconocer fracciones equivalentes 
Matemáticas Número mixto a fracción Transformar números mixtos en fracciones y viceversa 
Valencià Diccionari de valencià Diccionari Normatiu de la Acadèmia Valenciana de la Llengua 
S''estan mostrant 5 elements de la pàgina Enllaços interessants 6é ordenats per hora de modificació. Mostra'n més »

Subpàgines (2): Activitats 6é Anuncis 6é
Comments