ESO2-15


Activitats 2eso

 • Activitats de Repàs Valencià Ací tens una sèrie d'activitats per a que este estiu pugues repassar alguns continguts d'ortografia de Valencià.
  Publicat a les 29 de juny 2016, 8:09 per Daniel Corso
 • TREBALLS DE BIOLOGIA I GEOLOGIA: ENERGIA INTERNA DE LA TERRA Els alumnes de segon d'ESO, dins de la programació de Ciències de la Natura, han preparat i exposat els seus treballs de la unitat didàctica "Energia interna de la Terra". Podeu vore a continuació el treball elaborat per cada grup. 
  Publicat a les 20 d’abr. 2016, 4:41 per Hector Ortuno
 • 2ND TERM ENGLISH AWARDS Ací teniu un xicotet muntatge fotogràfic del lliurament dels premis a les millors exposicions orals i projectes corresponents a la segona avaluació. CONGRATULATIONS!!!!
  Publicat a les 12 d’abr. 2016, 6:21 per Miquel Garcia
 • ORAL PRESENTATIONS ON THE TOPIC: WILDLIFE Ací vos deixe un xicotet muntatge fotogràfic de les exposicions roals dels alumnes de 2n d'ESO corresponents a la segona avaluació. Recordeu que els vostres fills han rebut un correu amb l'enllaç per a visualitzar la seua exposició oral completa. WELL DONE!!!    
  Publicat a les 12 d’abr. 2016, 3:08 per Miquel Garcia
 • PROGRAMA FORMATIU    Complint amb la programació d'activitats extraescolars d'aquest curs, el dia 9 de febrer, 1r i 2n d'ESO anàrem a València a visitar el Jardí Botànic i el Museu de Prehistòria, les dues activitats varen ser guiades. Degut al fort vent, per prevenció, no pogueren passejar pel jardí i vàrem realitzar dues activitats formatives a càrrec de persones especialitzades. Des d'alli ens n'anàrem al Muesu de Prehistória, on visitàrem les sales dedicades al Paleolític, Neolític i l'Edat dels Metalls. Aquesta activitat va ser molt didàctica.
  Publicat a les 1 de març 2016, 0:49 per Paqui Folch
 • XII CONCURSO DEORTOGRAFÍA Durante los meses de enero y febrero los alumnos de 2º han  competido en ortografía y este ha sido el resultado:1º BLANCA ESPLUGUES NEBOT2º SILVER SOLER ROIG3º NEUS BAREA BENAVENT¡ENHORABUENA GANADORES!
  Publicat a les 29 de febr. 2016, 7:46 per Paqui Folch
 • RESULTAT DEL CONCURS DE POESIA NADALENCA  Després de realitzar les corresponents votacions, per part del professorat del Centre, els grup The Penguins#, ha resultat ser el guanyador i està format pels següents alumnes: Luis Casanoves, Eliott García, Mar Ortuño i Javi Suay, Des d'ací els felicite pel seu esforç i treball.
  Publicat a les 31 de gen. 2016, 8:58 per Paqui Folch
 • ENGLISH PROJECT. WILDLIFE. Hi, there!!! Els alumnes de 2n d'ESO han fet un projecte sobre un animal salvatge i els seus treballs han estat exposats durant aquesta setmana. Ací vos adjunte un xicotet reportatge de l'exposició. I am pleased with the way they worked !!! They did their best with this project!!! Well done!!!
  Publicat a les 12 d’abr. 2016, 3:10 per Miquel Garcia
 • TALLER DE POESÍA NAVIDEÑA       Los alumnos de 2º d’ESO han finalizado el trimestre de la asignatura de Lengua Castellana con un concurso de poesía navideña. El trabajo ha sido realizado en grupos, y han puesto en práctica la técnica poética y las figuras literarias practicadas en clase. Un excelente resultado. El fallo del jurado será publicado después de las vacaciones.
  Publicat a les 28 de des. 2015, 10:10 per Paqui Folch
 • Convivència Olocau 1r Cicle d'ESO Els nostres alumnes  del 1r cicle d’ESO han iniciat l’activitat tutorial d’aquest curs 2015-16, realitzant una convivència al centre d’Educació juvenil en el Parc Natural de la serra Calderona, i com poden veure en les fotos han practicat diferents esports i jocs com la tirolina, rocòdrom, piraigua i també una activitat d’orientació. Aquesta vegada l’oratge ens ha acompanyat i tots junts hem pogut gaudir d’aquest dia.  Els alumnes han participat en tot i s’ho han passat molt bé.
  Publicat a les 9 de nov. 2015, 6:24 per Paqui Folch
S''estan mostrant les entrades 1 - 10 de 11. Mostra'n més »

Enllaços interessants

ÀreaLinkDescripció
Ciencias Sociales GeaCron Atlas Histórico Mundial y Cronologías desde 3000 a.C. 
Educación Física Velocidad Tipos de velocidad 
English OXFORD PLUS Accés a l'aula virtual d'anglés: revista digital, e-book, digital workbook. 
English ENGLISH DICTIONARIES ONLINE Diccionaris d'anglés de tots els nivells.  
Lengua Castellana Análisis oraciones Repasar análisis de oraciones simples y clases de complementos 
S''estan mostrant 5 elements de la pàgina Enllaços interessants 2ESO ordenats per Àrea, hora de modificació. Mostra'n més »

Acció tutorial 2eso