ESO4-15


Activitats 4 ESO

 • TALLER DE MOVIMIENTO Los alumnos de 4º ESO participaron el pasado martes 26 de abril en un interesante proyecto pedagógico, subvencionado por el ayuntamiento de Alginet, que utiliza la danza como vehículo para desarrolar la creatividad y la expresión artística. Los alumnos crearon una danza sencilla y colectiva mientras pasaban un rato muy divertido. Las sensaciones producidas fueron geniales para todos ellos. Al día siguiente acudieron a ver la proyección del documental " FIVE DAYS TO DANCE" en el teatro Moderno, junto con los alumnos de 4º ESO y 1º Bachiller. El mensaje general de la película es: En pequeños plazos puedes conseguir grandes retos si te los propones. Hasta crear una coreografía!!!Gracias Ana Ramírez por brindarnos la oportunidad de disfrutar de este ...
  Publicat a les 30 d’abr. 2016, 6:00 per Cinta Salvador
 • WORK IN PROGRESS. PROJECT: SHAKESPEARE. IN LOVE WITH SHAKESPEARE!!!!Els alumnes de 4t d'ESO han vingut al col·legi en hores extra per avançar en els seus projectes d'anglés. Pròximament els veureu exposats. GREAT WORK!!!
  Publicat a les 18 d’abr. 2016, 4:07 per Miquel Garcia
 • XII CONCURSO DE ORTOGRAFÍA  Durante los meses de enero y febrero los alumnos de 4º han  competido en ortografía y este ha sido el resultado:1º IRENE RIVERO MOTES2º JAUME GASCÓ BOSCH3º ANDREU CARMONA DE LA CONCEPCIÓN¡ENHORABUENA GANADORES!
  Publicat a les 29 de febr. 2016, 7:49 per Paqui Folch
 • ENGLISH PROJECT. TOPIC: DATES & TRIPS. Ací teniu una muntatge de l'exposició dels projectes dels alumnes de 4t d'ESO. Han fet un bons treballs. El tema era: An Imaginary Trip with an imaginary date. Per a fer aquest projecte han investigat sobre les ciutats on volien viatjar i fer i utlitzar el Phoshop per tal de elaborar fotografies en les quals aparegueren amb la seua cita imaginaria mentre visitaven ciutats del món. Congratulations. Well done. Keep up the good work. 
  Publicat a les 18 d’abr. 2016, 4:01 per Miquel Garcia
S''estan mostrant les entrades 1 - 4 de 4. Mostra'n més »

Enllaços interessants

ÀreaLinkDescripció
Biologia i Geologia Enginyeria genètica Enginyeria Genètica 
Ciencias Sociales GeaCron Atlas Histórico Mundial y Cronologías desde 3000 a.C. 
Educación Física Doble cuerda Espectacular coreografía con doble cuerda 
English Learn English teens Pàgina amb activitats per a practicar les quatre destreses; speaking, listening, reading and writing mitjançant jocs, vídeos, podcasts, lectures amb explicacions gramaticals i de vocabulari amb les solucions.  
English Learn English Pàgina web amb activitats per a practicar les quatre destreses bàsiques, però des d'un nivell més avançat, Recomanat per als alumnes que vulguen aprofundir en el coneixement de la llengua anglesa. 
ENGLISH OXFORD PLUS Pàgina d'accés a l'aula virtual d'Anglés: Revista digital, E-book, digital workbook. 
ENGLISH ENGLISH DICTIONARIES ONLINE Diccionaris d'anglés per a tots els nivells.  
ENGLISH-A-2 CERTIFICATE!!!! A HANDY WEBSITE!! MODELS PROVES CERTIFICACIÓ ANGLÉS Una vegada entreu a la pàgina, cliqueu en Anglés i es desarà a l'ordinador alguns models de proves del curs 2010-2011 
Física i Química Taula Periòdica Taula periòdica dels elements amb informació sobre usos, aplicacions..etc sobre tots els elements de la taula periòdica 
Informàtica http://ninite.com/ Pàgina web amb més de 100 programes útils per instal·lar al teu ordinador 
Informàtica Bloc de informàtica  Bloc amb continguts de informàtica creat per Sergio Serra 
Lengua Española Reglas ortografía Ortografía Práctica 
Projecte de investigació Projecte de investigació Bloc de Projecte de Investigació creat per Sergio Serra per a l'assignatura de 4rt 
Tecnologies Bloc Tecno Sergio Bloc amb continguts de tecnologies de Sergio Serra 
Tutoria Hacer familia Web muy interesante con recomendaciones para entender y educar a nuestros hijos 
Valencià Ortografia molts exercicis amb respostes per a practicar l'ortografia 
VALENCIÀ ACADÈMIA VALENCIANA DE LA LLENGUA Documents normatius, diccionaris ortogràfics,etc., per a consultar en la xarxa o desar a l'ordinador. 
S''estan mostrant 17 elements de la pàgina Enllaços interessants 4 ESO ordenats per Àrea, hra de creació. Mostra'n més »

Acció tutorial 4eso