PRIMARIA3-15

Activitats

 • Anem a l'Hort de Feliu!!    El penúltim dia de curs hem passat tot el matí visitant els jardins i les instal.lacions que s'han inaugurat fa poc a l'Hort de Feliu. Cultius, ferramentes, col.lecions biològiques..... Què interessant!! A la foto, teniu l'enllaç a la presentació.
  Publicat a les 20 de juny 2016, 10:54 per Redacció Cole
 • Si tots se'n van....!!   Aprofitant que uns se'n van al poli (1r i 2n) a jugar i uns altres a la piscina (5é i 6é), els alumnes del 2n cicle hem pogut jugar sense impediments a tot l'ample i llarg del pati. Perfecte!! La foto és l'enllaç a la presentació que s'ha elaborat.
  Publicat a les 20 de juny 2016, 10:45 per Redacció Cole
 • El meu arbre genealògic!!    En entranyables exposicions orals, els alumnes de 3r de Primària expliquen el seu arbre genealògic als seus companys. Un plaer escoltar-los!!   
  Publicat a les 20 de juny 2016, 10:36 per Redacció Cole
 • Els d'ESO ens ensenyen els seus powers!!   Com a públic expert, hem observat les presentacions de power-point i representacions dramatitzades, que els majorots de 1r d'ESO han preparat a  l'assignatura de Naturals. Una bona experiència!!        
  Publicat a les 31 de maig 2016, 11:18 per Redacció Cole
 • Llac d'Anna - 15-16   Ací vos deixem un grapat de records de l'excursió al llac d'Anna. Un lloc fabulós!!
  Publicat a les 9 de maig 2016, 4:01 per Redacció Cole
 • El Quijote-3rPrim-15-16    Durant la segona quinzena d'abril, els alumnes de  Primària i Secundària hem participat en la lectura continuada de "El Quijote". Ha estat molt motivador el vore com les aventures del "caballero andante" es sentien per la megafonia del pati en veus infantils i adolescents. 3r de Primària també ha estat protagonista en les xicotetes dramatitzacions i lectures poètiques que, junt  a 4t de Primària, oferiren a la resta de companys de 1r i 2n de Primària. Experiències a repetir!!!
  Publicat a les 28 d’abr. 2016, 3:24 per Redacció Cole
 • Radiant poesia!!     Un grup de tercer de primària ha anat, en horari extraescolar, a Ràdio Alginet per tal de recitar poesies que havien preparat durant la setmana. No cal dir l'alt nivell de motivació que han demostrat. Autèntics professionals!!
  Publicat a les 24 d’abr. 2016, 10:07 per Redacció Cole
 • Teatre en anglés per a Primària!!    Dimarts passat anàrem al Teatre Moderno per vore les escenificacions en anglés,  que l'ajuntament havia programat per als alumnes de Primària. En la primera sessió anarem 1r, 2n i 3r de Primària; 4t, 5é i 6é, anarem a la segona sessió. Fomentaren la participació de l'alumnat i s'ho passàrem d'allò més bé!! Passeu el ratolí per damunt de la imatge i accedireu al conjunt de fotos que arreplegarem!
  Publicat a les 21 d’abr. 2016, 3:24 per Redacció Cole
 • Cuentacuentos para Primaria!!   Los alumnos de tercero disfrutaron de una dramatización de cuentos, realizada por animadores culturales de la organización "Explora". Qué caras de ilusión i encantamiento!!  Pasad el ratón por encima de la foto y accederéis al conjunto de fotos que hicimos.
  Publicat a les 21 d’abr. 2016, 2:36 per Redacció Cole
 • Fira del Medi Ambient 3r-15-16    Els nostres alumnes han participat en la III Fira del Medi Ambient d'Alginet que l'ajuntament ha organitzat. A la plaça del poble hi havia distints tallers en els quals s'ho han passat molt bé!!!
  Publicat a les 14 d’abr. 2016, 8:55 per Redacció Cole
S''estan mostrant les entrades 1 - 10 de 13. Mostra'n més »

Anuncis


Enllaços interessants

ÀreaLinkDescripció
S''estan mostrant 0 elements de la pàgina Enllaços 3prim ordenats per hora de modificació. Mostra'n més »