PRIMARIA4-15

Activitats

 • Anem a l'Hort de Feliu!!   El penúltim dia de curs hem passat tot el matí visitant els jardins i les instal.lacions que s'han inaugurat fa poc a l'Hort de Feliu. Cultius, ferramentes, col.lecions biològiques..... Què interessant!! A la foto, teniu l'enllaç a la presentació.
  Publicat a les 20 de juny 2016, 10:56 per Redacció Cole
 • Aprofitant que.....!!    Aprofitant que uns se'n van al poli (1r i 2n) a jugar i uns altres a la piscina (5é i 6é), els alumnes del 2n cicle hem pogut jugar sense impediments a tot l'ample i llarg del pati. Perfecte!! La foto és l'enllaç a la presentació que s'ha elaborat.
  Publicat a les 20 de juny 2016, 10:46 per Redacció Cole
 • Dos companys campions!!      Llegim a la web de l'ajuntament: ""Volem felicitar a l’equip benjamí del Club de Bàsquet d’Alginet que ha aconseguit el campionat de la Preferent valenciana. El triomf l’ha aconseguit després d’imposar-se per en la final al Maristes per 50 a 51 punts."" Com que a l'equip  estan els nostres companys Alejandro i Víctor, redoblem l'alegria i les felicitacions!!
  Publicat a les 31 de maig 2016, 11:32 per Redacció Cole
 • Vesprada de gelats!!     Ja podeu vore, pressionant el ratolí damunt la foto,  el reportatge que s'ha fet de la vesprada dels gelats per a Primària!! Gràcies per la vostra col.laboració!!
  Publicat a les 31 de maig 2016, 10:54 per Redacció Cole
 • Llac d'Anna 15-16       Ací vos deixem un bon grapat de records de l'excursió al llac d'Anna. Un lloc fabulós!! Quan fem l'activitat pendent al pati del col.legi, refarem el muntatge. Gràcies!! Ja hem acabat les    activitats pendents. 
  Publicat a les 2 de juny 2016, 8:31 per Redacció Cole
 • El Quijote dramatitzat i recitat!!    Divendres per la vesprada, els dos cursos majors de la planta baixa, 3r i 4t de Primària, prepararen xicotetes dramatitzacions, 4t,  i recitals, 3r, per als seus compnays de planta, 1r i2n de Primària. Les imatges testifiquen qye els autors gaudiren de l'acte i el públic estava bocabadat!! Gràcies!!!
  Publicat a les 24 d’abr. 2016, 10:47 per Redacció Cole
 • Teatre en anglés per a Primària!!     Dimarts passat anàrem al Teatre Moderno per vore les escenificacions en anglés,  que l'ajuntament havia programat per als alumnes de Primària. En la primera sessió anarem 1r, 2n i 3r de Primària; 4t, 5é i 6é, anarem a la segona sessió. Fomentaren la participació de l'alumnat i s'ho passàrem d'allò més bé!! Passeu el ratolí per damunt de la imatge i accedireu al conjunt de fotos que arreplegarem!
  Publicat a les 21 d’abr. 2016, 3:28 per Redacció Cole
 • Magia y cuenta-cuentos para Primaria!!    Los alumnos de cuarto han disfrutado de la sesión de magia y cuenta-cuentos que los animadores culturales de la organización "Explora" han realizado para el alumnado de Primaria. Si queréis acceder al álbum de fotos, pasad el ratón por encima de la foto de cabecera.
  Publicat a les 21 d’abr. 2016, 2:55 per Redacció Cole
 • Fira del Medi Ambient 4t-15-16    Els nostres alumnes han participat en la III Fira del Medi Ambient d'Alginet que l'ajuntament ha organitzat. A la plaça del poble hi havia distints tallers en els quals s'ho han passat molt bé!!!
  Publicat a les 14 d’abr. 2016, 8:53 per Redacció Cole
 • La cremà-4tPrim-15-16     Un bon dia no sols per a passar-ho bé,  sinò per retre homenatge a la presència absent.
  Publicat a les 29 de març 2016, 9:51 per Redacció Cole
S''estan mostrant les entrades 1 - 10 de 15. Mostra'n més »

Anuncis


Enllaços interessants

ÀreaLinkDescripció
Matemáticas Tablas de multiplicar Juego interactivo para recordar tablas 
Valencià Diccionari de Valencià Acadèmia Valenciana de la Llengua 
Lengua Castellana Dicccionario de Castellano Real academia de la Lengua Castellana 
S''estan mostrant 3 elements de la pàgina Enllaços 4prim ordenats per hora de modificació. Mostra'n més »