aula 16-17‎ > ‎

eso2-16


Activitats 2eso

 • THE BIG CHALLENGE. Hem celebrat l'acte de lliurament dels premis dels concurs nacional "The Big Challenge" en què participaren tots els nostres alumnes. Després ho celebràrem amb un esmorzar amb productes casolans. Enhorabona a tots. Congratulations!!
  Publicat a les 16 de juny 2017, 3:04 per Miquel Garcia
 • Navegant-ESO!!     Els nostres alumnes de Secundària han gaudit, divendres passat, a la localitat d'Oliva, d'activitats naútiques variades: piragua, vela, big paddel... Genial!! La foto és l'enllaç per vore un xicotet video.
  Publicat a les 19 de maig 2017, 6:38 per Redacció Cole
 • CULTURE CLASS: SCOTLAND. Hui ens ha visitat James Maxwell qui has ha donat una interessant xarrada sobre el tema "Scotland". Ens ha fet una bona descripció de  la seua història (Braveheart) tradicions (Scottish games)i, sobretot, personatges importants de la seua història com Sir Arthur Conan Doyle, autor dels llibres que llegiren els alumnes durant la primera avaluació, Sherlock Holmes; i l'autora de Harry Potter, Joanne Rowling. 
  Publicat a les 31 de març 2017, 10:36 per Miquel Garcia
 • Exposicions dels Power Points sobre les energies als alumnes de 4t de Primària Huí des de l'assignatura de Física i Química, els alumnes de 2n d'ESO, han anat a explicar als alumnes de 4t de Primària els power points que havien elaborat sobre diferents tipus d'energies; ja que els alumnes de 4t van a estudiar este tema próximament. Han tingut lloc quatre exposicions: Energia Eòlica, Energia Solar, Energia Nuclear i Energia Biomassa. Crec que l'experiència ha sigut molt positiva tant per als alumnes de secundària com els de primària, que han estat molt atents i han respost molt bé a totes les qüestions finals.
  Publicat a les 2 de març 2017, 7:33 per Fran Ferrer
 • Projecte metalls tecnologia Treballem els metalls amb segon d'ESO dissenyant i construïnt flors amb metalls reciclats i reutilitzats
  Publicat a les 26 de febr. 2017, 1:21 per Sergio Serra
 • Tipus d'Energies Els alumnes de 2n han elaborat per grups un Power Point per grups sobre els diferents tipus d'energies renovables i no renovables. Els treballs han sigut exposats en classe. Tots han estat a un gran nivell. Com podeu vore a les fotos puntuava l'originalitat. Enhorabona tots¡¡¡¡
  Publicat a les 28 de febr. 2017, 1:28 per Fran Ferrer
 • "THE BIG CHALLENGE" The first English contest for schools. Els alumnes de 2n d'ESO anem a participar en un concurs nacional d'anglés. Per a fer grup hem elegit un lema "Let's go Algae" i tenim mascota "Captain Algae", elegida després d'un concurs en la classe que va guanyar Carles Ortuño. Per davant tenim 3 mesos d'entrenament mitjançant diverses aplicacions informàtiques.Estem molt comboiats. Volem donar les gràcies a l'AMPA del nostre col·le per recolzar i finançar aquest projecte il·lusionant. COME ON, ALGAE, LET'S ROCK IT!!!!
  Publicat a les 4 de febr. 2017, 7:36 per Miquel Garcia
 • PLA LECTOR D'ANGLÉS: SHERLOCK HOLMES! La setmana passada finalitzà el Pla lector de l'assignatura d'anglés. Ací vos deixe algunes imatges de l'última activitat que férem a classe. Gràcies a les lectures graduades que hem treballat, els alumnes han pogut gaudir de les aventures de Sherlock Holmes, de la mà del gran escriptor anglés Sr Arthur Conan Doyle. Després de Nadal ens esperem més aventures. READING MAKES YOUR IMAGINATION FLY!!!
  Publicat a les 19 de des. 2016, 13:15 per Miquel Garcia
 • STUDENTS' CHOICE Els alumnes de 2n d'ESO han visitat l'exposició dels projectes de 3r d'ESO "BLOCKBUSTER" per tal d'elegir el treball que " best catches their eyes". Gràcies per la vostra col·laboració i per la vostra actitud durant la visita. 
  Publicat a les 19 de des. 2016, 11:02 per Miquel Garcia
 • TALLER DE POESIA NADALENCA    Els alumnes de 2n d'ESO han fet un taller, esta vegada de poesia dedicada al Nadal, projecte realitzat per a iniciar-se en la tècnica poètica: mètrica, rima, recursos, i  ho han fet per grups, primer hem reflexionat sobre  el significat del Nadal i la importància que té en tots els nivells de la nostra vida. Al principi, fins que "les muses els han visitat", els ha costat un poc, però han aflorit sis poesies molt boniques.
  Publicat a les 14 de des. 2016, 2:13 per Paqui Folch
S''estan mostrant les entrades 1 - 10 de 11. Mostra'n més »

Enllaços interessants

ÀreaLinkDescripció
Ciencias Sociales GeaCron Atlas Histórico Mundial y Cronologías desde 3000 a.C. 
Educación Física Velocidad Tipos de velocidad 
English OXFORD PLUS Accés a l'aula virtual d'anglés: revista digital, e-book, digital workbook. 
English ENGLISH DICTIONARIES ONLINE Diccionaris d'anglés de tots els nivells.  
Lengua Castellana Análisis oraciones Repasar análisis de oraciones simples y clases de complementos 
S''estan mostrant 5 elements de la pàgina Enllaços interessants 2ESO ordenats per Àrea, hora de modificació. Mostra'n més »

Acció tutorial 2eso