aula 16-17‎ > ‎eso2-16‎ > ‎

activitats 2eso-16


THE BIG CHALLENGE.

16 de juny 2017, 3:04 publicada per Miquel Garcia

Hem celebrat l'acte de lliurament dels premis dels concurs nacional "The Big Challenge" en què participaren tots els nostres alumnes. Després ho celebràrem amb un esmorzar amb productes casolans. Enhorabona a tots. Congratulations!!

THE BIG CHALLENGE.mp4


Navegant-ESO!!

19 de maig 2017, 6:38 publicada per Redacció Cole

   
https://drive.google.com/file/d/0B5mk5AMZv-L1Z083clJQNGVqQ3M/view
Els nostres alumnes de Secundària han gaudit, divendres passat, a la localitat d'Oliva, d'activitats naútiques variades: piragua, vela, big paddel... Genial!! La foto és l'enllaç per vore un xicotet video.

CULTURE CLASS: SCOTLAND.

31 de març 2017, 10:36 publicada per Miquel Garcia

Hui ens ha visitat James Maxwell qui has ha donat una interessant xarrada sobre el tema "Scotland". Ens ha fet una bona descripció de  la seua història (Braveheart) tradicions (Scottish games)i, sobretot, personatges importants de la seua història com Sir Arthur Conan Doyle, autor dels llibres que llegiren els alumnes durant la primera avaluació, Sherlock Holmes; i l'autora de Harry Potter, Joanne Rowling. 

Exposicions dels Power Points sobre les energies als alumnes de 4t de Primària

2 de març 2017, 7:33 publicada per Fran Ferrer

Huí des de l'assignatura de Física i Química, els alumnes de 2n d'ESO, han anat a explicar als alumnes de 4t de Primària els power points que havien elaborat sobre diferents tipus d'energies; ja que els alumnes de 4t van a estudiar este tema próximament. Han tingut lloc quatre exposicions: Energia Eòlica, Energia Solar, Energia Nuclear i Energia Biomassa. 
Crec que l'experiència ha sigut molt positiva tant per als alumnes de secundària com els de primària, que han estat molt atents i han respost molt bé a totes les qüestions finals.

Video FiQ 2n Exposicions a 4t de Primària.MOV


Projecte metalls tecnologia

26 de febr. 2017, 1:18 publicada per Sergio Serra   [ actualitzat el 26 de febr. 2017, 1:21 ]

Treballem els metalls amb segon d'ESO dissenyant i construïnt flors amb metalls reciclats i reutilitzats

Google+ Post


Tipus d'Energies

21 de febr. 2017, 4:08 publicada per Fran Ferrer   [ actualitzat el 28 de febr. 2017, 1:28 ]

Els alumnes de 2n han elaborat per grups un Power Point per grups sobre els diferents tipus d'energies renovables i no renovables. Els treballs han sigut exposats en classe. Tots han estat a un gran nivell. Com podeu vore a les fotos puntuava l'originalitat. Enhorabona tots¡¡¡¡


FiQ 2n Power Energies.MOV

"THE BIG CHALLENGE" The first English contest for schools.

4 de febr. 2017, 7:36 publicada per Miquel Garcia

Els alumnes de 2n d'ESO anem a participar en un concurs nacional d'anglés. Per a fer grup hem elegit un lema "Let's go Algae" i tenim mascota "Captain Algae", elegida després d'un concurs en la classe que va guanyar Carles Ortuño. Per davant tenim 3 mesos d'entrenament mitjançant diverses aplicacions informàtiques.Estem molt comboiats. Volem donar les gràcies a l'AMPA del nostre col·le per recolzar i finançar aquest projecte il·lusionant. COME ON, ALGAE, LET'S ROCK IT!!!!


PLA LECTOR D'ANGLÉS: SHERLOCK HOLMES!

19 de des. 2016, 11:20 publicada per Miquel Garcia   [ actualitzat el 19 de des. 2016, 13:15 ]

La setmana passada finalitzà el Pla lector de l'assignatura d'anglés. Ací vos deixe algunes imatges de l'última activitat que férem a classe. Gràcies a les lectures graduades que hem treballat, els alumnes han pogut gaudir de les aventures de Sherlock Holmes, de la mà del gran escriptor anglés Sr Arthur Conan Doyle. Després de Nadal ens esperem més aventures. READING MAKES YOUR IMAGINATION FLY!!!

PLA LECTOR 2ND ESO.mp4

STUDENTS' CHOICE

19 de des. 2016, 11:02 publicada per Miquel Garcia

Els alumnes de 2n d'ESO han visitat l'exposició dels projectes de 3r d'ESO "BLOCKBUSTER" per tal d'elegir el treball que " best catches their eyes". Gràcies per la vostra col·laboració i per la vostra actitud durant la visita. 

STUDENTS' CHOICE 2ND ESO.mp4


TALLER DE POESIA NADALENCA

14 de des. 2016, 2:13 publicada per Paqui Folch

  
Els alumnes de 2n d'ESO han fet un taller, esta vegada de poesia dedicada al Nadal, projecte realitzat per a iniciar-se en la tècnica poètica: mètrica, rima, recursos, i  ho han fet per grups, primer hem reflexionat sobre  el significat del Nadal i la importància que té en tots els nivells de la nostra vida. Al principi, fins que "les muses els han visitat", els ha costat un poc, però han aflorit sis poesies molt boniques.

1-10 of 11