aula 16-17‎ > ‎

eso3-16


Activitats 3ESO

 • PROJECTE FINAL: BROADSTAIRS. PROJECTS DISPLAY AND ORAL EXPOSITIONS. Amb l'exposició de treballs i les presentacions orals, donem per acabat el projecte de curs "BROADSTAIRS-CULTURE WEEK-2017" que començàrem en setembre i que va incloure una setmana d'estudis a Anglaterra. 
  Publicat a les 31 de maig 2017, 3:57 per Miquel Garcia
 • Navegant-ESO!!    Els nostres alumnes de Secundària han gaudit, divendres passat, a la localitat d'Oliva, d'activitats naútiques variades: piragua, vela, big paddel... Genial!! La foto és l'enllaç per vore un xicotet video.
  Publicat a les 19 de maig 2017, 6:40 per Redacció Cole
 • RUTA LITERÀRIA: LA VALÈNCIA DEL SEGLE D'OR. Divendres, dia 28 d'abril, férem una ruta literària pel centre històric de València, pels espais més emblemàtics relacionats amb els autors més importants del nostre segle d'Or: Ausiàs March, Isabel de Villena, Sant Vicent Ferrer, Joanot Martorell..a més els alumnes han llegit alguns fragments de les seues obres durant la ruta, fins i tot a ritme de rap!!
  Publicat a les 29 d’abr. 2017, 7:08 per Miquel Garcia
 • Periodic Table of Elements Project Des de les assignatures de Física i Química i Anglés, hem portat a terme un projecte interdisciplinar amb els alumnes de 3r d'ESO, en que estos han investigat les propietats i usos dels elements de la taula periòdica i han fet les seues exposicions en anglés. We are very proud of your work. Congratulations.
  Publicat a les 10 d’abr. 2017, 2:15 per Fran Ferrer
 • CULTURE CLASS: LONDON. Hui, dins del projecte BROADSTAIRS-2017, ens ha visitat James Maxwell i ens ha fet una interessant xarrada en anglés sobre la ciutat de Londres. Perfecta per a complementar la lectura del llibre d'anglés de la segona avaluació, dins el pla lector de l'assignatura. Ja estem preparats per a moure'ns per la capital britànica en el nostre viatge d'estudis. Let's rock it!!
  Publicat a les 31 de març 2017, 10:46 per Miquel Garcia
 • Línies de temps sobre Teories atòmiques Física i Química 3r Els alumnes de 3r han elaborat uns treballs sobre l'evolució de les teories atòmiques al llarg del temps des de l'assignatura de Física i Química. Com podeu vore a les fotos han quedat molt bonics. Bon treball¡¡
  Publicat a les 28 de febr. 2017, 1:06 per Fran Ferrer
 • ENGLISH AWARDS. 1ST TERM PROJECT. Ací teniu un xicotet muntatge del lliurament de premis de l'exposició oral i del projecte: BLOCKBUSTER, sobre les seues pel·lícules favorites. Han fet un bon treball. Congratulations to you all guys!! You were the greatest you could be!! 
  Publicat a les 28 de gen. 2017, 10:10 per Miquel Garcia
 • ENGLISH READING PLAN. 1ST TERM: SHERLOCK HOLMES! Hem acabat el pla lector de l'assignatura d'anglés corresponent a la primera avaluació. A partir de diverses lectures graduades, els alumnes han pogut gaudir d'algunes de les aventures de Sherlock Holmes del gran autor anglés Sr Arthur Conan Doyle. Ací vos teniu un xicotet resum de l'activitat que férem per tal de tancar el pla lector corresponent a la primera avaluació. Ja estem preparats per a continuar després de nadal amb noves aventures. WE LOVE READING!!
  Publicat a les 19 de des. 2016, 13:11 per Miquel Garcia
 • PROJECT ON DISPLAY: BLOCKBUSTER Ací vos deixe un xicotet muntatge dels projectes de 3r d'ESO corresponent a la primera avaluació sobre el tema: BLOCKBUSTER. Estic molt content del nivell dels treballs. Feu una ullada!!   WELL DONE!! CONGRATULATIONS!!
  Publicat a les 19 de des. 2016, 12:54 per Miquel Garcia
 • ORAL EXPOSITION: BLOCKBUSTER Ací vos deixe un xicotet vídeo amb algunes de les exposicions orals que han fet els alumnes durant la primera avaluació sobre les pel·lícules que més els han agradat.  KEEP UP THE GOOD WORK!!
  Publicat a les 19 de des. 2016, 11:44 per Miquel Garcia
S''estan mostrant les entrades 1 - 10 de 10. Mostra'n més »

Enllaços interessants

ÀreaLinkDescripció
Educación Física Vídeo Vídeo sobre mascotas olímpicas desde Olimpiada de Munich 
Valencià Ortografia Repàs ortografia 
Valencià Morfologia Repàs Morfologia 
Matemàtiques Sistemes d'equacions Exercicis de repàs de sistemes d'equacions 
Matemàtiques Equacions Exercicis de repàs d'equacions 
Matemàtiques Expresions algèbtriques Exercicis de repàs d'expressions algèbriques 
Matemàtiques Fraccions Exercicis de repàs de fraccions 
Informàtica Web informàtica Web de la assignatura de informàtica de Sergio 
VALENCIÀ-ANY ROÍS DE CORELLA VÍDEO Descobrint Joan Roís de Corella.  
Sociles Mapa político de España Repasas el mapa político de España. Provincias, .. comunidades 
S''estan mostrant 10 elements de la pàgina Enllaços interessants 3 ESO ordenats per hora de modificació, Àrea. Mostra'n més »

Acció tutorial 3eso