aula 16-17‎ > ‎

eso4-16


Activitats 4 ESO

 • SHAKESPEARE PROJECT-2017. AWARDS. Hui hem celebrat un esmorzar a classe ,amb deliciosos plats casolans, per tal de celebrar el lliurament d'uns diplomes per reconèixer el treball de tota la classe en aquest projecte que està dins del pla lector de l'assignatura. En aquest tipus d'activitat, a més d'aprendre vocabulari i gramàtica, es fomenta la creativitat i la interacció, a més del treball en equip. Hi ha escenes i interpretacions memorables. Enhorabona. Keep up the good work. 
  Publicat a les 9 de juny 2017, 6:48 per Miquel Garcia
 • Navegant-ESO!!   Els nostres alumnes de Secundària han gaudit, divendres passat, a la localitat d'Oliva, d'activitats naútiques variades: piragua, vela, big paddel... Genial!! La foto és l'enllaç per vore un xicotet video.
  Publicat a les 19 de maig 2017, 6:42 per Redacció Cole
 • 2nd TERM ENGLISH AWARDS. Ahir es van lliurar els premis als millors projectes i exposicions orals corresponents a la segona avaluació amb el tema AROUND THE WORLD, en la qual els alumnes feien un viatge imaginari a una ciutat d'arreu del món amb el personatge famós que ells havien elegit.  En aquest projecte, com ja sabeu, s'ha valorat l'aplicació del tractament d'imatges (photoshop) treballades en l'assignatura d'informàtica per part del professor Sergio Serra. Estic molt content del nivell que alguns alumnes han demostrat. Enhorabona. WELL DONE!!!
  Publicat a les 31 de març 2017, 11:29 per Miquel Garcia
 • CULTURE CLASS: HISTORY OF ROCK 'N' ROLL. Hui, dins les jornades de Cultura Anglesa, ens ha visitat James Maxwell qui ens ha fet un repàs del bo i millor de la música en llengua anglesa des del anys 50 fins als 90. M'ha agradat molt la presentació i l'actitud i participació dels alumnes de 4t. Ens ho hem passat d'allò més bé. Let's rock it!!! 
  Publicat a les 31 de març 2017, 11:04 per Miquel Garcia
 • AROUND THE WORLD. PROJECT DISPLAY AND ORAL EXPOSITION. Els alumnes de 4t d'ESO han fet un projecte amb el títol " AROUND THE WORLD" en el qual feien un viatge imaginari a ciutats d'arreu del món. A l'hora de fer els projectes, han aplicat també diferents tècniques de tractament d'imatges que han treballat en l'assignatura d' Informàtica. Ací teniu dos vídeos amb l'exposició dels treballs i de les seus intervencions orals. CARRY ON THE GOOD WORK. GREAT JOB!!
  Publicat a les 6 de març 2017, 2:26 per Miquel Garcia
 • Elaboració "Coca Llanda" en Ciencias Aplicadas Los alumnos de 4t han realizado en la asignatura de Ciencias Aplicadas un proyecto que consistía en la elaboración por grupos de la receta de la tradicional "Coca de llanda". Cada grupo tenía una variable modificada en la receta y los alumnos tenían que analizar como influían estas modificaciones en el resultado final de la coca. Los alumnos tenían que elaborar la coca en casa por grupos, llevarla a clase para su evaluación y editar un vídeo con todo el proceso. Aquí tenéis el resultado del trabajo. Estaban todas muy buenas.
  Publicat a les 28 de febr. 2017, 2:03 per Fran Ferrer
 • Sant Antoni Abat Treballs realitzats en l'assignatura de Religió amb motiu de la festivitat de Sant Antoni Abat.https://quik.gopro.com/v/XWWskuzZMV/
  Publicat a les 27 de febr. 2017, 4:51 per Hector Ortuno
 • Excursió a la Ciutat de les Arts i les Ciències
  Publicat a les 26 de febr. 2017, 0:58 per Sergio Serra
 • LATIN-HUELLAS DE LA Mitología EN LA PUBLICIDAD Los alumnos que han optado por la asignatura de Latín, han elaborado un trabajo colectivo titulado: HUELLAS DE LA MITOLOGÍA EN LA PUBLICIDAD. El objetivo es rastrear en anucios de televisión, revistas y periódicos, productos con nombres mitológicos, o, en los que se aluda a personajes o a lugares míticos. Éste es el resultado: 
  Publicat a les 15 de febr. 2017, 6:33 per Magda Perucho
 • STUDENTS' CHOICE Visita a l'exposició dels projectes de 3rd ESO: Blockbuster. Gràcies per participar en l'elecció dels millors treballs dels alumnes de 3r.
  Publicat a les 19 de des. 2016, 13:56 per Miquel Garcia
 • PLA LECTOR ANGLÉS: 1ª AVALUACIÓ. Ací vos deixe un xicotet recull fotogràfic d'una de les sessions del Pla lector de l'assignatura d'anglés que férem a classe. Com sabeu, el pla lector començà el mes d'octubre i acabà la primera setmana de desembre. Després de les vacances de nadal reprendrem les activitats amb la lectura de nous llibres depenent del nivell de cada alumne. 
  Publicat a les 19 de des. 2016, 9:14 per Miquel Garcia
S''estan mostrant les entrades 1 - 11 de 11. Mostra'n més »

Enllaços interessants

ÀreaLinkDescripció
Biologia i Geologia Enginyeria genètica Enginyeria Genètica 
Ciencias Sociales GeaCron Atlas Histórico Mundial y Cronologías desde 3000 a.C. 
Educación Física Doble cuerda Espectacular coreografía con doble cuerda 
English Learn English teens Pàgina amb activitats per a practicar les quatre destreses; speaking, listening, reading and writing mitjançant jocs, vídeos, podcasts, lectures amb explicacions gramaticals i de vocabulari amb les solucions.  
English Learn English Pàgina web amb activitats per a practicar les quatre destreses bàsiques, però des d'un nivell més avançat, Recomanat per als alumnes que vulguen aprofundir en el coneixement de la llengua anglesa. 
ENGLISH OXFORD PLUS Pàgina d'accés a l'aula virtual d'Anglés: Revista digital, E-book, digital workbook. 
ENGLISH ENGLISH DICTIONARIES ONLINE Diccionaris d'anglés per a tots els nivells.  
ENGLISH-A-2 CERTIFICATE!!!! A HANDY WEBSITE!! MODELS PROVES CERTIFICACIÓ ANGLÉS Una vegada entreu a la pàgina, cliqueu en Anglés i es desarà a l'ordinador alguns models de proves del curs 2010-2011 
Física i Química Taula Periòdica Taula periòdica dels elements amb informació sobre usos, aplicacions..etc sobre tots els elements de la taula periòdica 
Informàtica http://ninite.com/ Pàgina web amb més de 100 programes útils per instal·lar al teu ordinador 
Informàtica Bloc de informàtica  Bloc amb continguts de informàtica creat per Sergio Serra 
Lengua Española Reglas ortografía Ortografía Práctica 
Projecte de investigació Projecte de investigació Bloc de Projecte de Investigació creat per Sergio Serra per a l'assignatura de 4rt 
Tecnologies Bloc Tecno Sergio Bloc amb continguts de tecnologies de Sergio Serra 
Tutoria Hacer familia Web muy interesante con recomendaciones para entender y educar a nuestros hijos 
Valencià Ortografia molts exercicis amb respostes per a practicar l'ortografia 
VALENCIÀ ACADÈMIA VALENCIANA DE LA LLENGUA Documents normatius, diccionaris ortogràfics,etc., per a consultar en la xarxa o desar a l'ordinador. 
S''estan mostrant 17 elements de la pàgina Enllaços interessants 4 ESO ordenats per Àrea, hra de creació. Mostra'n més »

Acció tutorial 4eso

 • Risoterapia
  Publicat a les 26 de febr. 2017, 1:28 per Sergio Serra
 • Sexualitat
  Publicat a les 26 de febr. 2017, 1:26 per Sergio Serra
 • Dia de la Pau
  Publicat a les 26 de febr. 2017, 1:25 per Sergio Serra
 • Convivéncia
  Publicat a les 26 de febr. 2017, 1:00 per Sergio Serra
 • Nadal
  Publicat a les 5 de febr. 2017, 7:34 per Sergio Serra
S''estan mostrant les entrades 1 - 5 de 7. Mostra'n més »