aula 16-17‎ > ‎eso4-16‎ > ‎

activitats 4eso-16

SHAKESPEARE PROJECT-2017. AWARDS.

9 de juny 2017, 6:47 publicada per Miquel Garcia   [ actualitzat el 9 de juny 2017, 6:48 ]

Hui hem celebrat un esmorzar a classe ,amb deliciosos plats casolans, per tal de celebrar el lliurament d'uns diplomes per reconèixer el treball de tota la classe en aquest projecte que està dins del pla lector de l'assignatura. En aquest tipus d'activitat, a més d'aprendre vocabulari i gramàtica, es fomenta la creativitat i la interacció, a més del treball en equip. Hi ha escenes i interpretacions memorables. Enhorabona. Keep up the good work. 

SHAKESPEARE PROJECT. AWARDS.mp4


Navegant-ESO!!

19 de maig 2017, 6:42 publicada per Redacció Cole

 
https://drive.google.com/file/d/0B5mk5AMZv-L1Z083clJQNGVqQ3M/view
Els nostres alumnes de Secundària han gaudit, divendres passat, a la localitat d'Oliva, d'activitats naútiques variades: piragua, vela, big paddel... Genial!! La foto és l'enllaç per vore un xicotet video.

2nd TERM ENGLISH AWARDS.

31 de març 2017, 11:29 publicada per Miquel Garcia

Ahir es van lliurar els premis als millors projectes i exposicions orals corresponents a la segona avaluació amb el tema AROUND THE WORLD, en la qual els alumnes feien un viatge imaginari a una ciutat d'arreu del món amb el personatge famós que ells havien elegit.  En aquest projecte, com ja sabeu, s'ha valorat l'aplicació del tractament d'imatges (photoshop) treballades en l'assignatura d'informàtica per part del professor Sergio Serra. Estic molt content del nivell que alguns alumnes han demostrat. Enhorabona. WELL DONE!!!


CULTURE CLASS: HISTORY OF ROCK 'N' ROLL.

31 de març 2017, 11:04 publicada per Miquel Garcia

Hui, dins les jornades de Cultura Anglesa, ens ha visitat James Maxwell qui ens ha fet un repàs del bo i millor de la música en llengua anglesa des del anys 50 fins als 90. M'ha agradat molt la presentació i l'actitud i participació dels alumnes de 4t. Ens ho hem passat d'allò més bé. Let's rock it!!! 

4TH ESO. CULTURE CLASS.mp4


AROUND THE WORLD. PROJECT DISPLAY AND ORAL EXPOSITION.

3 de març 2017, 3:13 publicada per Miquel Garcia   [ actualitzat el 6 de març 2017, 2:26 ]

Els alumnes de 4t d'ESO han fet un projecte amb el títol " AROUND THE WORLD" en el qual feien un viatge imaginari a ciutats d'arreu del món. A l'hora de fer els projectes, han aplicat també diferents tècniques de tractament d'imatges que han treballat en l'assignatura d' Informàtica. Ací teniu dos vídeos amb l'exposició dels treballs i de les seus intervencions orals. CARRY ON THE GOOD WORK. GREAT JOB!!

ORAL EXPOSITION: AROUND THE WORLD.PROJECT DISPLAY: AROUND THE WORLD.


Elaboració "Coca Llanda" en Ciencias Aplicadas

28 de febr. 2017, 2:03 publicada per Fran Ferrer

Los alumnos de 4t han realizado en la asignatura de Ciencias Aplicadas un proyecto que consistía en la elaboración por grupos de la receta de la tradicional "Coca de llanda". Cada grupo tenía una variable modificada en la receta y los alumnos tenían que analizar como influían estas modificaciones en el resultado final de la coca. Los alumnos tenían que elaborar la coca en casa por grupos, llevarla a clase para su evaluación y editar un vídeo con todo el proceso. Aquí tenéis el resultado del trabajo. Estaban todas muy buenas.

Video CC Aplicadas Ruben-Mellado-Castillo.wmv

Video CC Aplicadas Sara B-Laura S-Arnau.mp4


Sant Antoni Abat

27 de febr. 2017, 4:47 publicada per Hector Ortuno   [ actualitzat el 27 de febr. 2017, 4:51 ]

Treballs realitzats en l'assignatura de Religió amb motiu de la festivitat de Sant Antoni Abat.

Excursió a la Ciutat de les Arts i les Ciències

26 de febr. 2017, 0:55 publicada per Sergio Serra   [ actualitzat el 26 de febr. 2017, 0:58 ]


Google+ Post


LATIN-HUELLAS DE LA Mitología EN LA PUBLICIDAD

15 de febr. 2017, 6:33 publicada per Magda Perucho

Los alumnos que han optado por la asignatura de Latín, han elaborado un trabajo colectivo titulado: HUELLAS DE LA MITOLOGÍA EN LA PUBLICIDAD. El objetivo es rastrear en anucios de televisión, revistas y periódicos, productos con nombres mitológicos, o, en los que se aluda a personajes o a lugares míticos. Éste es el resultado: 
Abrir Archivo


STUDENTS' CHOICE

19 de des. 2016, 13:56 publicada per Miquel Garcia

Visita a l'exposició dels projectes de 3rd ESO: Blockbuster. Gràcies per participar en l'elecció dels millors treballs dels alumnes de 3r.

STUDENTS' CHOICE 4TH ESO.mp4


1-10 of 11