aula 16-17‎ > ‎

infantil4-16

Activitats

 • EXCURSIÓ MINI-OLIMPIADES   EL PASSAT 19 DE MAIG AL POLIESPORTIU D'ALGEMESÍ ELS MENUTS D'INFANTIL GAUDIREN D'UN DÍA TEMÀTIC VINCULAT AMB LES OLIMPIADES: PARTICIPAREN EN DIFERENTS JOCS, APRENEREN CANÇONS, CONFECCIONAREN MEDALLES...
  Publicat a les 3 de jul. 2017, 4:21 per Nieves Domingo
 • SETMANA DEL LLIBRE VISITA A LA BIBLIOTECA DEL POBLE ON LA BIBLIOTECARIA ENS CONTA CONTES I FEM ACTIVITATS DE PINTAR, EL CARRET LECTOR (ON DURANT VARIES VESPRADES HAN POGUT EIXIR AL PATI I INTERCANVIAR LLIBRES), TAMBÉ LES MARES HAN PARTICIPAT PREPARANT-SE CONTES QUE DESPRÉS HAN CONTAT I REPRESENTAT A LA CLASSE, PARTICIPACIÓ RECITANT POESÍA AL FESTIVAL POÈTIC... AQUESTES HAN SIGUT ALGUNES DE LES ACTIVITATS QUE HEM FET DURANT LA SETMANA DEL LLIBRE.
  Publicat a les 29 de maig 2017, 4:58 per Nieves Domingo
 • CONTA-CONTES DURANT LA SETMANA DEL LLIBRE ELS ALUMNES D'INFANTIL  ENTRE LES VARIADES ACTIVITATS QUE HEM TINGUT HAN GAUDIT D'UN CONTA CONTE " EL XICOTET INDI".
  Publicat a les 8 de maig 2017, 5:46 per Nieves Domingo
 • ACTIVITATS DEL SEGON TRIMESTRE RESUM D'ACTIVITATS REALITZADES AL SEGON TRIMESTRE.
  Publicat a les 31 de març 2017, 4:59 per Nieves Domingo
 • DESFILADA DE DISFRESSES FALLES 2017 Ací teniu el vídeo de la desfilada de disfresses!
  Publicat a les 16 de març 2017, 11:15 per Jose Luis Aranda
 • MASCLETÀ D'INFANTIL Infantil ha celebrat la festa fallera am la seua particular mascletà. Ha segut molt divertit! Este es el vídeo.
  Publicat a les 16 de març 2017, 9:54 per Jose Luis Aranda
 • MÉS FOTOS DE LES ACTIVITATS EXTRA-ESCOLARS QUE HEM REALITZAT FINS ARA Hola, famílies! Ací teniu unes presentacions pera a visualitzar més fotos de les activitats extra-escolars que hem realitzat fins ara: Festa de la tardor, Visita dels reis i vesprada de joguets, Excursió teatre.
  Publicat a les 2 de març 2017, 4:21 per Jose Luis Aranda
 • EXCURSIÓ AL TEATRE EL PASSAT 10 DE FEBRER EL MENUTS D'INFANTIL VAN PODER GAUDIR D'UN OBRA DE TEATRE,DESPRÉS DINAREM I S'HO PASSAREM D'ALLÓ MÉS BÉ EN EL PETER.
  Publicat a les 17 de febr. 2017, 5:13 per Nieves Domingo
 • VISITA DE SES MAJESTATS ELS REIS D' ORIENTE
  Publicat a les 27 de gen. 2017, 4:04 per Nieves Domingo
 • ACTIVITATS PRIMER TRIMESTRE  PODEU VISUALITZAR  ALGUNS MOMENTS VISCUTS A CLASSE DES DE SETEMBRE A DESEMBRE ( PINTANT, JUGUANT, CELEBRANT ALGUNES CAMPANYES...).
  Publicat a les 18 de gen. 2017, 4:02 per Nieves Domingo
S''estan mostrant les entrades 1 - 10 de 10. Mostra'n més »

Anuncis


Enllaços interessants

ACTIVITATS INTERACTIVESLinkDescripció
LECTOESCRITURA Lectoescritura 4 años Ejercecios de lectoescritura para practicar con vuestros hijos 
PSICOMOTRICITAT Psicomotricitat fina EN ESTA PÀGINA HI HA UN GRAN REPERTORI DE JOCS ON ES TREBALLA LA MOTRICITAT. CLASSIFICATS PER EDATS 
PSICOMOTRICITAT PSICOMOTRICITAT ACI PO GRAN QUANTITAT D'ACTIVITAT PER A TREBALLAR LA MOTRICITAT FINA  
PSICOMOTRICITAT PSICOMOTRICITAT  
ACTIVITATS INTERACTIVES Libros vivos EN ESTA PÀGINA HI HA UNA GRAN VARIETATS D'ACTIVITATS INTERACTIVES ON ES TREBALLEN CONCEPTES DE MATEMÀTIQUES, LLÒGICA 
S''estan mostrant 5 elements de la pàgina Enllaços interessants infantil 4 ordenats per hora de modificació. Mostra'n més »

Subpàgines (1): Activitats inf4-16
Comments