aula 16-17‎ > ‎

primaria3-16

Activitats

 • A l'Hort de Feliu!   Recull d'imatges del penúltim dia del curs que ens passàrem a l'Hort de Feliu!
  Publicat a les 22 de juny 2017, 3:29 per Redacció Cole
 • MatesChef
  Publicat a les 14 de juny 2017, 12:49 per Hermi Bosch
 • A la capella!!   Este matí els nostres xiquets de 3r de Primària han pujat a la capella per a donar gràcies d'haver fet la seua Primera Comunió i intentar estar cada dia més prop de Jesús. Enhorabona a tots!
  Publicat a les 4 de juny 2017, 6:53 per Redacció Cole
 • Educació vial al pati!!    Divendres passat, hem tingut al pati tallers d'educació vial que s'han culminat amb el recorregut en bici per un divertir circuit. Gràcies als monitors encarregats, per la seua paciència i dedicació.
  Publicat a les 8 de maig 2017, 11:36 per Redacció Cole
 • Màgia a classe!!   Dijous passat reberem a classe a animadors culturals que ens feren passar una sessió molt agradable. Ací deixem un, no, dos recordatoris de l'activitat. Les fotos són enllaços
  Publicat a les 2 de maig 2017, 7:27 per Redacció Cole
 • Gaudim de la primavera!!    Divendres passat ferem una jornada festiva a una casa senyorial de l'horta d'Alginet. Una bona forma de gaudir de la primavera! Les fotos són l'enllaç per vore els videos.
  Publicat a les 9 d’abr. 2017, 4:12 per Redacció Cole
 • Excursió 2ncicle Prim - 2n trim16/17!!     Divendres passat, anarem d'excursió a la Sala l'Horta a vore l'obra  "Cubic", teatre d'improvisació per a públic infantil. Després la pluja ens va dirigir, canviant el programa, al museu Príncep Felip per a vore distintes exposicions divulgatives. La pluja ens volia espatllar el dia, però no ho va conseguir!! En tornar, carnestoltes a la plaça Enric Valor. Dia complet!
  Publicat a les 27 de febr. 2017, 5:47 per Redacció Cole
 • D'excursió a Alborache!!    Les fotos són els enllaços per accedir a uns videos de l'activitat. Que ho passeu bé mirant-ho, que ells ja ho han fet.
  Publicat a les 6 de nov. 2016, 8:55 per Redacció Cole
 • De festa el 9 d'octubre!!    Al pati del col.legi en companyia dels altres cursos de Primària passarem una bona estona ambientats en la festa de la comunitat!! Si passeu el ratolí per damunt de la foto accedireu a un grapat de fotos de record.
  Publicat a les 20 d’oct. 2016, 7:50 per Redacció Cole
 • Al laboratori!!    Ja som majors, i hem pujat al laboratori. Tenim moltes coses que contar!!
  Publicat a les 6 de nov. 2016, 8:39 per Redacció Cole
S''estan mostrant les entrades 1 - 10 de 10. Mostra'n més »

Anuncis


Enllaços interessants

ÀreaLinkDescripció
English www.agendaweb.com Página con cientos de juegos,historias,cuentos,dibujos animados,...etc preparados por niveles. 
MATEMÁTICAS Trabajar las divisiones Practicar la división 
MATEMÁTICAS Comprender la división y practicarla Puedes dividir de forma divertida y reforzar la división y sus elementos 
MATEMÁTICAS Repasar tablas de multiplicar repasa on line y genera ejercicios matemáticos. Puedes comprobar tu grado de exito apretando un botón 
MATEMÁTICAS JUEGOS Página donde el alumno puede realizar diferentes juegos.  
S''estan mostrant 5 elements de la pàgina Enllaços interessants 3er primaria ordenats per hora de modificació. Mostra'n més »

Comments