aula 16-17‎ > ‎

primaria4-16

Activitats

 • A l'Hort de Feliu!!     Dilluns els alumnes de 5é i 4t de Primària anarem a l'Hort de Feliu!! Una jornada ambivalent: divulgació de coneixements i divertiment; una bona mescla!!
  Publicat a les 20 de juny 2017, 11:33 per Redacció Cole
 • Pequeperiodistas en acción Esta semana los niños de primero junto a los niños de cuarto han llevado a cabo esta divertida actividad, preparada desde el área de Lengua Castellana. Los pequeños en clase decoraron sus carnés de reporteros escolares. Y entrevistaron a sus queridos padrinos de lectura que están en cuarto de Primaria y con los que mantienen buenos lazos de amistad. Los peques estaban muy ilusionados. Ahora les tocaba a ellos ser los protagonistas... Redactaron las cinco preguntas que querían hacerles, revisamos la ortografía y que estuvieran correctamente escritos los signos de interrogación y como no, trajeron los micrófonos de casa. Cuando los reporteros acabaron la entrevista, sus padrinos les revisaron los errores ortográficos para que los pequeños lo corrigieran.Sin duda ...
  Publicat a les 2 de juny 2017, 1:47 per Redacció Cole
 • Recuperant jocs tradicionals!!   Esta setmana, hem intentat practicar al pati el joc de la goma. Ens ha picat la curiositat i hem estat provant habilitats quasi oblidades!! La segona foto és un enllaç a un video explicatiu!!
  Publicat a les 25 de maig 2017, 8:11 per Redacció Cole
 • Un papà en classe!!   Hoy, el papá de Marta, D. David Alfonso Solar, ha venido al cole para compartir con nosotros su trabajo e investigaciones. Trabaja en la Universidad Politécnica de Valencia, en la utilización y mejora de las energías renovables. Gracias por todo! La foto es el enlace para acceder a un pequeño video.
  Publicat a les 8 de maig 2017, 11:46 per Redacció Cole
 • Educació vial al pati!!   Divendres passat, hem tingut al pati tallers d'educació vial que s'han culminat amb el recorregut en bici per un divertir circuit. Gràcies als monitors encarregats, per la seua paciència i dedicació. Les fotos són enllaços per accedir a videos.
  Publicat a les 8 de maig 2017, 11:35 per Redacció Cole
 • Màgia a classe!!    Dijous passat reberem a classe a animadors culturals que ens feren passar una sessió molt agradable. Ací deixem un, no, dos recordatoris de l'activitat. Les fotos són enllaços per accedir a uns videos.
  Publicat a les 2 de maig 2017, 7:34 per Redacció Cole
 • Gaudim de la primavera!!   Divendres passat ferem una jornada festiva a una casa senyorial de l'horta d'Alginet. Una bona forma de gaudir de la primavera! La foto és l'enllaç per vore els videos.
  Publicat a les 9 d’abr. 2017, 4:05 per Redacció Cole
 • PADRINOS DE LECTURA Con el fin de motivar la lectura y la comprensión, los niños de cuarto y primero de Primaria han realizado una actividad conjunta. Los más mayores leyeron semanalmente durante el primer trimestre a sus compañeros de 1º de Primaria. Cada niño de cuarto apadrinó a un niño de primero. Además, se escribieron cartas e hicieron actividades para conocerse mejor. La actividad resultó muy motivadora para todos, pues además de fomentar el gusto por la lectura se han estrechado lazos de amistad entre ellos. Los mayores preparaban las lecturas en casa trabajando la lectura y la entonación de los cuentos. Los pequeños, escuchaban con interés los cuentos mejoranto también su comprensión oral. Sin duda, una actividad beneficiosa para todos. Si pulsáis ...
  Publicat a les 3 de març 2017, 12:27 per Cinta Salvador
 • Exposicions dels Power Points sobre diferents tipus d'energies. Huí des de l'assignatura de Física i Química, els alumnes de 2n d'ESO, han anat a explicar als alumnes de 4t de Primària els power points que havien elaborat sobre diferents tipus d'energies; ja que els alumnes de 4t van a estudiar este tema próximament. Han tingut lloc quatre exposicions: Energia Eòlica, Energia Solar, Energia Nuclear i Energia Biomassa. Crec que l'experiència ha sigut molt positiva tant per als alumnes de secundària com els de primària, que han estat molt atents i han respost molt bé a totes les qüestions finals.
  Publicat a les 2 de març 2017, 7:31 per Fran Ferrer
 • Excursió 2nciclePrim-2ntrim-16/17      Divendres passat, anarem d'excursió a la Sala l'Horta a vore l'obra  "Cubic", teatre d'improvisació per a públic infantil. Després la pluja ens va dirigir, canviant el programa, al museu Príncep Felip per a vore distintes exposicions divulgatives. La pluja ens volia espatllar el dia, però no ho va conseguir!! En tornar, carnestoltes a la plaça Enric Valor. Dia complet!
  Publicat a les 27 de febr. 2017, 11:06 per Redacció Cole
S''estan mostrant les entrades 1 - 10 de 12. Mostra'n més »

Anuncis


Enllaços interessants

ÀreaLinkDescripció
MATEMÁTICAS Ejercicios matemáticas 100 ejercicios de repaso de 3º.  
MATEMÁTICAS Supersaber Juego de cálculo mental 
LENGUA CASTELLANA Educa recursos Trabaja los medios de comunicación. 
English Cientos de ejercicios,vocabulario,historias en inglés,dibujos animados ,juegos de vocabulario...etc por niveles.  
S''estan mostrant 4 elements de la pàgina Enllaços interessants 4rt primaria ordenats per hora de modificació. Mostra'n més »

Comments