aula 16-17‎ > ‎

primaria6-16

Activitats

 • Port Aventura!!   Dilluns ens passarem una jornada d'oci i convivència en Port Aventura. Una jornada especial a recordar!!
  Publicat a les 20 de juny 2017, 11:14 per Redacció Cole
 • Al teatre!!    Enhorabona al nostres alumnes de 6é de primària i al seu mestre, per l'actuació de hui en les 3r jornades de teatre Mª Teresa Segarra. Artistes!!
  Publicat a les 7 de juny 2017, 0:47 per Redacció Cole
 • Xarrada sobre Igualtat!!    Dimecres, al menjador del col.le, monitors de "Factoria d'idees" feren una lectura dramatitzada d'una fàbula al voltant de les tasques domèstiques i la igualtat, per a alumant de 5é i 6é. No haguera vingut mal un poc més de vimet per a tan important cistella.
  Publicat a les 25 de maig 2017, 3:36 per Redacció Cole
 • Xarrada sobre assetjament escolar!!    Setmana passada, dijous, els alumnes de 6é escoltaren, de boca de la Guàrdia Civil,  una xarrada, al menjador del col.le, sobre assetjament escolar. Una realitat a modificar amb urgència que necessita a pares, alumnes i porfessors, amb criteris clars per a actuar amb premura.
  Publicat a les 25 de maig 2017, 3:31 per Redacció Cole
 • Tema 6 de Ciències Naturals!!     Ja podeu  portar el pen per aque se vos copie el power del tema 6. Ací la imatge és l'enllaç per vore la presentació.
  Publicat a les 19 d’abr. 2017, 7:08 per Redacció Cole
 • Tema 6 de Ciències Socials!!     Ja podeu portar el pen a classe per tal de que se vos copie el power del tema 6. Ací, a le imatges teniu l'enllaç ver vore els muntatges.
  Publicat a les 19 d’abr. 2017, 6:58 per Redacció Cole
 • Participem en les Coleolimpiades!!     Ací deixem l'enllaç per visionar el reportatge d'una intensa i divertida jornada a les pistes del Túria, en València.Un bon dia de compromís, col.laboració i divertiment!
  Publicat a les 19 d’abr. 2017, 3:56 per Redacció Cole
 • Tema 5 de Ciències Naturals!       Recordeu que podeu portar el pen-drive per tindre la versió que vos permetrà tindre més prestacions del programa!
  Publicat a les 1 de març 2017, 11:43 per Redacció Cole
 • Tema 5 de Ciències Socials!     Com sempre, la caratula del tema és l'enllaç per accedir al power-point. Ja sabeu que podeu portar el pen-drive a classe per a que se vos grave una còpia de la presentació sense perdre prestacions.
  Publicat a les 1 de març 2017, 11:38 per Redacció Cole
 • Excursió-3rciclePrim-2ntrim-16/17!   Divendres passat, anarem d'excursió a la Sala l'Horta a vore l'obra  "Cubic", teatre d'improvisació per a públic infantil i juvenil. Després la pluja ens va angustiar, però amb paciència i suspens, aconseguirem una llarga estància al parc Gulliver del riu. La pluja ens volia espatllar el dia, però no ho va abastar!! En tornar, carnestoltes a la plaça Enric Valor. Dia complet!
  Publicat a les 27 de febr. 2017, 11:18 per Redacció Cole
S''estan mostrant les entrades 1 - 10 de 21. Mostra'n més »

Anuncis


Enllaços interessants

ÀreaLinkDescripció
Coneixement del Medi Centrales de energia Flash de varias Centrales de energia 
English www.agendaweb.com Historias,videos,películas,dibujos animados,juegos..etc. graduados por niveles  
Matemáticas Fracciones equivalentes Ejercicios para reconocer fracciones equivalentes 
Matemáticas Número mixto a fracción Transformar números mixtos en fracciones y viceversa 
Valencià Diccionari de valencià Diccionari Normatiu de la Acadèmia Valenciana de la Llengua 
S''estan mostrant 5 elements de la pàgina Enllaços interessants 6é ordenats per hora de modificació. Mostra'n més »

Comments