ESO3-14-15


Activitats 3ESO

 • Horari de recuperacions juny 2015 Les recuperacions es realitzaran durant els dies 4,5,8,9 de juny de 2015
  Publicat a les 31 de maig 2015, 11:31 per Daniel Corso
 • Horari de les Proves Trimestrals 3ª Horari
  Publicat a les 15 de maig 2015, 3:58 per Daniel Corso
 • THEATRE: SHAKESPEARE AND HIS WOMEN. Interactive performance of a play so that students learn new vocabulary and improve their listening and speaking skills. 
  Publicat a les 6 de maig 2015, 1:54 per Miquel Garcia
 • DÍA 23 DE ABRIL. DÍA DEL LIBRO. Con motivo del 400 aniversario de la publicación de la segunda parte del Quijote, los alumnos de 3r ESO han elaborado un mural. La transcendencia del Quijote se debe a que trata temas de carácter universal: El valor del amor, el anhelo de justicia, el conflicto entre el mundo real y los ideales soñados...Esto no ha dejado indiferente al mundo del arte: la pintura, la literatura, la cinematografía...han reflejado la huella del Caballero de la triste figura. Esto es lo que ha pretendido mostrar el mural. 
  Publicat a les 6 de maig 2015, 1:34 per Miquel Garcia
 • SELECCIÓ REDACCIONS PER AL CONCURS DE NARRATIVA EN VALENCIÀ D'ALGINET Les redaccions de Jaume Gasgó i Sofia Blasco han estat escollides per a participar en la catergoria A del concurs de Narrativa en valencià d'Alginet. Ens han presentat unes històries originals i ben escrites, i nosaltres els hem obsequiat amb un llibre en reconeixement al treball ben fet. Enhorabona als dos i molta sort!! Vos ho mereixeu!! 
  Publicat a les 5 de març 2015, 14:49 per Miquel Garcia
 • 2nd TERM PROJECTS ON DISPLAY. TOPIC: MY BEDROOM & MY IDEAL BEDROOM. Congratulations to you all for your English projects. Great improvement. Well done!!! Keep up the great work!!
  Publicat a les 5 de març 2015, 14:20 per Miquel Garcia
 • EIXIDA CULTURAL 2ª AVALUACIÓ. TALLER FALLER I EXPOSICIÓ INTERACTIVA SHAKESPEARE IN LOVE. Els alumnes de 3r d'ESO realitzarem una excursió a València. En primer lloc i , ja que són els encarregats de portar el gros de la falla, visitarem el taller de l'artista faller de secció especial David Moreno on van conèixer de primera mà els diferents passos que comporta la realització d'una falla.Tot seguit visitarem l'exposició interactiva en anglés: Shakespeare in Love, on descobriren un dels autors més importants de la literatura universal. 
  Publicat a les 5 de març 2015, 12:41 per Miquel Garcia
 • 2nd Term Oral Presentation on the topic: My bedroom & My Ideal bedroom. Well done!!!! Congratulations for your improvement. 
  Publicat a les 25 de febr. 2015, 11:05 per Miquel Garcia
 • Horari Trimestrals 2na. Avaluació
  Publicat a les 6 de febr. 2015, 3:30 per Daniel Corso
 • LENGUA CASTELLANA Desde el mes de octubre y en la asignatura de lengua y literatura Castellana, los alumnos trabajan, mediante una redacción semanal, la expresión escrita, ortográfica, uso adequado de signos de puntuación y recursos estilísticos.Este trimestre hemos empezado a seleccionar la mejor redacción semanal y la alumna ganadora ha sido Sofía Blasco Escribano.. ¡Enhorabuena!El tema de la redacción era contar y hacer una valoración del atentado Yijadista ( o terrorista ) en París. 
  Publicat a les 20 de gen. 2015, 11:30 per Miquel Garcia
 • 1st TERM PROJECTS ON DISPLAY. Watch a slideshow of their projects on display.  Displaying students projects is a good way to show them their hard work has paid off. All students are represented because they all need to know that their efforts are valued, so we display work from every student, not just the "best" ones. 
  Publicat a les 21 de nov. 2014, 11:44 per Miquel Garcia
 • BEST ORAL PRESENTATIONS AWARDS. 1ST TERM. I'm glad to announce the awards for the best oral presentations. Awards consist of an achievement certificate and a London multiscene glass souvenir. The Awarded students are:Sandra Boluda. Irene Rivero.Maria Espert. WELL DONE!!!
  Publicat a les 5 de nov. 2014, 13:38 per Miquel Garcia
 • 1st TERM ORAL PRESENTATION ON THE TOPIC: MY ME-TIME PROFILE.   WELL DONE!! YOU DID A PRETTY NICE JOB!!3rd ESO students gave an oral presentation on the topic: My Me-Time Profile. They used visual aids to help to make their oral presentations more lively. 
  Publicat a les 26 d’oct. 2014, 13:58 per Miquel Garcia
 • FESTA-PROCLAMACIÓ DELEGAT 3R ESO El dimecres 17 de setembre celebràrem a classe les votacions per a l'elecció de delegat. Després d'escoltar les propostes dels diferents candidats per a representar als alumnes de 3r ESO , aquests votaren i elegiren a Jaume Gascó i Bosch com a delegat, a Juanjo Server com a sots delegat i a Sergio Mellado com  a secretari. Hui, 24 de setembre Jaume, complint una de les seues promeses electorals, ens ha convidat a tots a una picadeta per a celebrar la seua elecció com a delegat de la classe. CLIQUEU DAMUNT DEL TÍTOL per vore una selecció fotogràfica de l'esdeveniment. 
  Publicat a les 24 de set. 2014, 11:28 per Miquel Garcia
 • NOU BLOG DE L'ASSIGNATURA DE VALENCIÀ. HOLA A TOTS!!!! Enguany comencem un nou viatge tots junts!!! Amb el nostre Blog, tindreu al vostre avast recursos, vídeos, exercicis, etc.. per a endinsar-nos en el coneixement de la nostra llengua!!! Espere que vos siga útil i gaudiu d'ell. 
  Publicat a les 18 de set. 2014, 2:30 per Miquel Garcia
 • HELLO!!! WELCOME TO OUR BLOG ABOUT THE ENGLISH LANGUAGE. I'd like to share resources, activities, games, videos...anything that can help you as students of English as a foreign language. I hope you enjoy it and get the most of this blog. 
  Publicat a les 9 de set. 2014, 12:52 per Miquel Garcia
S''estan mostrant les entrades 1 - 16 de 16. Mostra'n més »

Enllaços interessants

ÀreaLinkDescripció
Educación Física Vídeo Vídeo sobre mascotas olímpicas desde Olimpiada de Munich 
Valencià Ortografia Repàs ortografia 
Valencià Morfologia Repàs Morfologia 
Matemàtiques Sistemes d'equacions Exercicis de repàs de sistemes d'equacions 
Matemàtiques Equacions Exercicis de repàs d'equacions 
Matemàtiques Expresions algèbtriques Exercicis de repàs d'expressions algèbriques 
Matemàtiques Fraccions Exercicis de repàs de fraccions 
Informàtica Web informàtica Web de la assignatura de informàtica de Sergio 
VALENCIÀ-ANY ROÍS DE CORELLA VÍDEO Descobrint Joan Roís de Corella.  
Sociles Mapa político de España Repasas el mapa político de España. Provincias, .. comunidades 
S''estan mostrant 10 elements de la pàgina Enllaços interessants 3 ESO ordenats per hora de modificació, Àrea. Mostra'n més »

Acció tutorial 3eso

 • CONVIVÈNCIA 3R ESO

  Els alumnes de 3r i 4t d'ESO hem estat de convivència i, com a bons esportistes, hem anat amb bicicleta!! Els alumnes de 3r han treballat l'actitivitat de l'Escut d'Armes, per tal d'ajudar-los a expressar els diferents aspectes de la seua personalitat, remarcant els més positius, i al mateix temps, fomentar l'autoestima i la comunicació entre ells.  

  CONVIVÈNCIA.mp4


  Publicat a les 1 de nov. 2014, 5:02 per Miquel Garcia
S''estan mostrant les entrades 1 - 1 de 1. Mostra'n més »


Comments