Infantil4-14-15

Activitats

 • EXCURSIÓ: DIA PIRATA El divendres, 29 de maig, Infantil va tindre el seu gran "dia pirata". Anarem a Cullera, i de la ma del monitors de l'empresa "Explora", que ens van atendre d'alló més bé, ferem una visita a les coves del pirata Dragut i moltes activitats relacionades amb els pirates. Va ser tot molt divertit!  Ací teniu una presentació amb les fotos del dia.
  Publicat a les 31 de maig 2015, 11:38 per Jose Luis Aranda
 • TALLER DE INTELIGENCIA EMOCIONAL Ayer, 26 de mayo, tuvo lugar la última sesión del taller de inteligencia emocional, en el que lo niños de infantil aprenden a reconocer y gestionar sus sentimientos y a respetar los de los demás para convivir. Lo celebraron con una merecidas medallas y chuches. ¡Enhorabuena por su esfuerzo!
  Publicat a les 27 de maig 2015, 4:40 per Jose Luis Aranda
 • ESMOZAR SOLIDARI - TERRATRÈMOLS DE NEPAL El col.legi va organitzar el passat dijous, 21 de maig, un esmorzar solidari per a tots els alumnes i professors amb la finalitat de col.laborar amb els afectats pels terratrèmols de Nepal. Gràcies per la vostra participació!
  Publicat a les 27 de maig 2015, 4:25 per Jose Luis Aranda
 • TARDE DE BICIS El pasado viernes, 15 de mayo, todos los niños de infantil disfrutaron de su bici en el cole. Practicando deporte y respetando las normas de circulación, se lo pasaron en grande. Aquí tenéis una presentación con las fotos de la tarde.
  Publicat a les 17 de maig 2015, 10:36 per Jose Luis Aranda
 • CONTACONTES A LA BIBLIOTECA DEL POBLE  El passat 23 d'abril els alumnes de Infantil anaren a la Biblioteca Municipal, on gaudiren dels contes que els va contar la bibliotecaria. S'ho passaren d'allò més bé!
  Publicat a les 9 de maig 2015, 9:07 per Jose Luis Aranda
 • BUSCANT ELS OUS DE PASQUA El conill de Pasqua ha deixat hui ous de xocolata al jardí de la guarde. Els xiquets han estat buscant-los. Encara que estaven be amagats els han trobat de seguida!!!
  Publicat a les 1 d’abr. 2015, 9:52 per Jose Luis Aranda
 • EL DÍA DE LA FALLA Aquí teneis algunas fotos de los niños el último día de cole antes de las vacaciones de Fallas.
  Publicat a les 22 de març 2015, 13:32 per Jose Luis Aranda
 • ELS NINOTS DE INFANTIL 4 Com tots els anys i amb la col.laboració de totes les classes, el cole tindrà una "superfalla". Ací teniu una presentació amb fotos de tots els xiquetsamb els ninots que han realitzat.
  Publicat a les 22 de març 2015, 12:52 per Jose Luis Aranda
 • ALMUERZO SOLIDARIO Para colaborar en la campaña de Manos Unidas el colegio los niños y niñas de infantil participaron en el almuerzo solidario que organizó el colegio el pasado día 10 de marzo.
  Publicat a les 22 de març 2015, 11:48 per Jose Luis Aranda
 • Els xiquets de Infantil celebren el Carnaval. Amb alguna cosa al cap, al coll i pintada a la cara, els xiquets de Infantil se ho passaren bomba al pati. Ací teniu algunes fotos.
  Publicat a les 22 de febr. 2015, 5:16 per Jose Luis Aranda
S''estan mostrant les entrades 1 - 10 de 15. Mostra'n més »

Anuncis

 • REUNIÓN FINAL DE CURSO Os comunicamos que el próximo lunes 22 de junio a las 12:00 h. tendrá lugar una reunión para informaros sobre el final de curso de infantil 4 años.
  Publicat a les 16 de juny 2015, 4:28 per Jose Luis Aranda
 • TARDE DE BICIS El próximo viernes, día 15, por la tarde, como tendremos el cole para nosotros solos porque nuestros compañeros de Primaria y Secundaria no estarán, los niños de Infantil traerán las ...
  Publicat a les 9 de maig 2015, 9:23 per Jose Luis Aranda
 • REUNIÓN FIN PRIMER TRIMESTRE El próximo lunes 12  a las  16:45 tenemos programada la reunión del primer trimestre.    Comentaremos la evolución del grupo clase. Resaltaremos los aspectos positivos y veremos qué podemos hacer ...
  Publicat a les 7 de gen. 2015, 4:02 per Lourdes Petit
 • XARRADA PER A PARES EL DIJOUS 30 D' OCTUBRE A LES 15:OO H,  LA PSICÓLOGA FARÀ UNA XARRADA PER A INFANTIL SOBRE L'AUTOCONTROL. IMPORTANT ASSISTIR PERQUÈ VOS DONARÀ PAUTES PER A TREBALLAR ...
  Publicat a les 17 d’oct. 2014, 3:55 per Jose Luis Aranda
 • ALMUERZO SOLIDARIO PARA COLABORAR EN LA CAMPAÑA DEL DOMUND. Estimadas familias: el próximo jueves, 16 de octubre, realizaremos el almuerzo solidario para colaborar en la campaña del "Domund".En nuestro centro intentamos inculcar el valor de la solidaridad en ...
  Publicat a les 14 d’oct. 2014, 9:27 per Jose Luis Aranda
S''estan mostrant les entrades 1 - 5 de 7. Mostra'n més »

Enllaços interessants

ÀreaLinkDescripció
Motricidad Actividad motricidad gruesa Practicad con vuestros hijos la motricidad gruesa 
Motricidad motricidad fina Actividades para practicar con vuestros hijos la motricidad fina 
Atención y memoria http://recursosauladeapoyo.blogspot.com.es/ Juegos variados para trabajar la atención, la memoria... 
todas pagina para padres  En esta página podéis encontrar actividaes de todo tipo para trabajar con vuestros hijos 
inteligencia emocional El secreto para una familia feliz. En este PDF. encontramos cómo trabajar la inteligencia emocional en casa, destacando que consideran a la "inteligencia emocional"un secreto para conseguir ser una familia feliz. Ánimo 
S''estan mostrant 5 elements de la pàgina Enllaços inf4 ordenats per hora de modificació. Mostra'n més »

Comments