Primaria3-14-15

Activitats

 • Els alumnes de tercer acomiaden el curs, amb gelats!      Una bona manera d'acabar un curs és provar gelats de tots els sabors i compartir el treball i la degustació amb la resta de companys de Primària.
  Publicat a les 1 de jul. 2015, 3:14 per Joaquin Rubio
 • Activitats de lectura en 3r de Primària       Al llarg del curs, ja siga a l'aula de 3r de Primària, o a l'aula de desdoblament, un poquet més xicoteta, o al segon pis de la biblioteca del col.legi, s'han realitzat nombroses activitats de foment i apropament a l'acte lector. Ací deixem un reportatge d'eixes activitats.
  Publicat a les 10 de juny 2015, 9:32 per Redacció Cole
 • Excursió a les coves de Sant Josep!        Els professors de Primària vos presentem un ventall de fotos de l'excursió que tota la primària ha fet per vore el riu soterrani de la Vall d'Uixò, a les coves de Sant Josep. Feu clik sobre la imatge que acompanya este text i carregareu el muntatge de diapositives. 
  Publicat a les 17 de maig 2015, 4:34 per Redacció Cole
 • Dia de la Terra!!          Ens convidaren a participar en tallers, a la plaça del poble, per tal de celebrar el Dia de la Terra i ahí estiguerem, acompanyats dels profes de 3r i 4t de Primària. Deixem un recull de fotos per recordar l'event.
  Publicat a les 10 de maig 2015, 9:51 per Redacció Cole
 • Els de 3r en falles!!      Ací deixem un recull de fotos del dia de la falla del col.legi. Esperem que vos agraden!!
  Publicat a les 23 de març 2015, 6:48 per Redacció Cole
 • Carnestoltes!!  Divendres participaren en el cercavila que l'ajuntament organitza com a fi del carnestoltes. A la plaça Enric Valor ens porta la xaranga i allí hi havia una disco preparada per a fer-nos passar una animada vesprada. Un bon final per a una setmana plena de llicències contra la formalitat.
  Publicat a les 15 de febr. 2015, 8:54 per Redacció Cole
 • Visitem l'Hemisfèric i ens plou!!         Hem anat a l'Hemisfèric a vore un documental sobre les constel.lacions, les galàxies, el Sistema Solar i el nostre planeta, junt al seu satèl.lit, la Lluna. Després teniem previst anar a jugar al Gulliver, però ens l'hem trobat tancat. Aguantar, hem aguantat jugant a l'intempèrie al jardí del Túria, però com que hem acabat baix d'un pont perquè la pluja era cabota, ens ha guanyat i hem tornat a casa abans de l'hora prevista. Jugant a la classe o al pati cobert hem acabat. Esperem que la pròxima ens vaja millor!!!
  Publicat a les 12 de febr. 2015, 11:27 per Redacció Cole
 • Compromiso perruno      Esta mañana hemos tenido una charla con personal de esta entidad, encargada de sensibilizar a las personas hacia el trato correcto con los animales. Captar su atención e interés, seguro que lo han conseguido.
  Publicat a les 3 de febr. 2015, 5:53 per Redacció Cole
 • Excursió a L´Hemisfèric
  Publicat a les 3 de febr. 2015, 4:30 per Jose Ramon Escario
 • I ara responent un control!!      Com que el trimestre s'acaba, s'han fet un fum de controls. Ací en tenim de fotos per a testimoniar-ho!
  Publicat a les 3 de des. 2014, 3:09 per Redacció Cole
S''estan mostrant les entrades 1 - 10 de 14. Mostra'n més »

Anuncis

 • NADALES A LA PLAÇA Dijous 18 de decembre els alumnes de 3r i 4rt de Primària, a les 09:30, aniran a cantar a la plaça del poble.
  Publicat a les 16 de des. 2014, 2:58 per Marta Perez
S''estan mostrant les entrades 1 - 1 de 1. Mostra'n més »

Enllaços interessants

ÀreaLinkDescripció
S''estan mostrant 0 elements de la pàgina Enllaços 3prim ordenats per hora de modificació. Mostra'n més »

Comments