Primaria4-14-15

Activitats

 • UN CURS: 26 ALUMNES Les cares de quart.
  Publicat a les 3 de jul. 2015, 0:41 per Jose Ramon Escario
 • I també hem llegit..... Encara que ja fa temps, passat mes de maig, que hem acabat de llegir els llibres assignats al pla lector de 4t de Primària per al present curs personal, penjem ara els reculls de dibuixos que els alumnes han anat elaborant.Caldrà dir que, a banda dels dibuixos, hem respost fitxes - una per capítol - i, tal vegada el que més els ha agradat. sopa de lletres i encreuats, per tal d'afiançar vocabulari gneneralista que el capítol ens suggeria.                                          
  Publicat a les 5 de juny 2015, 4:26 per Redacció Cole
 • Excursió a les coves de Sant Josep!        Els professors de Primària vos presentem un ventall de fotos de l'excursió que tota la primària ha fet per vore el riu soterrani de la Vall d'Uixò, a les coves de Sant Josep. Feu clik sobre la imatge que acompanya este text i carregareu el muntatge de diapositives.
  Publicat a les 17 de maig 2015, 4:35 per Redacció Cole
 • Els alumnes de 4art. de primària han participat dels tallers organitzats per concienciar els terricoles de la importància del reciclatge.    Dia de la Terra
  Publicat a les 8 de maig 2015, 6:15 per Jose Ramon Escario
 • Resum gràfic d'un llibre!     Hem acabat de llegir el llibre "La xiqueta del Benicadell". De manera voluntària els alumnes podien aportar dibuixos que resumiren aspectes de la historieta llegida. Ací deixem un recull.
  Publicat a les 19 de març 2015, 9:50 per Redacció Cole
 • Carnestoltes!!       Divendres participaren en el cercavila que l'ajuntament organitza com a fi del carnestoltes. A la plaça Enric Valor ens porta la xaranga i allí hi havia una disco preparada per a fer-nos passar una animada vesprada. Un bon final per a una setmana plena de llicències contra la formalitat.
  Publicat a les 19 de març 2015, 9:43 per Redacció Cole
 • Visitem l'Hemisfèric i ens plou!!         Hem anat a l'Hemisfèric a vore un documental sobre les constel.lacions, les galàxies, el Sistema Solar i el nostre planeta, junt al seu satèl.lit, la Lluna. Després teniem previst anar a jugar al Gulliver, però ens l'hem trobat tancat. Aguantar, hem aguantat jugant a l'intempèrie al jardí del Túria, però com que hem acabat baix d'un pont perquè la pluja era cabota, ens ha guanyat i hem tornat a casa abans de l'hora prevista. Jugant a la classe o al pati cobert hem acabat. Esperem que la pròxima ens vaja millor!!!
  Publicat a les 12 de febr. 2015, 11:24 per Redacció Cole
 • Crompromiso perruno     Esta mañana hemos tenido una charla con una asociación dedicada a sensibilizar a las personas en relación al trato con animales. Captar su atención e interés, está demostrado que lo han conseguido. 
  Publicat a les 3 de febr. 2015, 10:09 per Jose Ramon Escario
 • EXCURSIÓ A l´HEMISFÈRIC
  Publicat a les 3 de febr. 2015, 4:35 per Jose Ramon Escario
 • Què llegim?    Des de fa uns dies hem començat a llegir, durant l'horari lectiu, uns llibres que tant el profe de Castellà, D. José Ramón com el de Valencià, D. Vicent, han seleccionat per tal de realitzar activitats col.lectives d'expressió i comprensió lectora. Conèixer els títols dels llibres que estan treballant pot ser un bon inici de conversa amb els fills sobre les tasques escolars. Ací deixem referència d'eixos llibres. Ells porten el material fotocopiat. 
  Publicat a les 30 de gen. 2015, 4:12 per Redacció Cole
S''estan mostrant les entrades 1 - 10 de 18. Mostra'n més »

Anuncis

 • NADALES A LA PLAÇA Dijous 18 de decembre, els alumnes de 3r i 4rt de Primària, a les 09:30, aniran a cantar a la plaça del poble.
  Publicat a les 17 de des. 2014, 4:53 per Marta Perez
 • Material per a aprendre i repassar les tables de multiplicar.      Cap la possibilitat d'aconseguir per 4 € un quadernet d'exercicis molt interessant i unes làmines per a estudiar les tables de multiplicar d'una manera prou pràctica i ingeniosa ...
  Publicat a les 10 de nov. 2014, 4:44 per Redacció Cole
S''estan mostrant les entrades 1 - 2 de 2. Mostra'n més »

Enllaços interessants

ÀreaLinkDescripció
Matemáticas Tablas de multiplicar Juego interactivo para recordar tablas 
Valencià Diccionari de Valencià Acadèmia Valenciana de la Llengua 
Lengua Castellana Dicccionario de Castellano Real academia de la Lengua Castellana 
S''estan mostrant 3 elements de la pàgina Enllaços 4prim ordenats per hora de modificació. Mostra'n més »

Comments