Primaria6-14-15

Activitats

 • A la piscina!!     Penúltima jornada de classe per al tercer cicle de Primària i, com ja ve sent habitual, hem passat un matí divertit jugant al poliesportiu i nadant a la piscina municipal. No és una mala manera d'acabar un curs escolar i, alguns, una etapa de la seua vida. Ha estat un temps i una estància molt agradable!
  Publicat a les 18 de juny 2015, 9:10 per Redacció Cole
 • Excursió a l'assut d'Antella i la presa de Tous    Gràcies a la Comunitat de Regants de la Séquia Reial del Xùquer, els alumnes de cinqué i sisé de Primària han pogut visitar l'assut d'Antella, on naix la sèquia, la presa de Tous i una central de reg al terme d'Alginet que controla el reg per degoteig i l'abonament dels cultius. Ha estat tot molt interessant!!
  Publicat a les 18 de juny 2015, 9:05 per Redacció Cole
 • Lecturas dramatizadas en video!!            Aquí dejamos los vídeos que habéis presentado como trabajo final de las lecturas realizadas.  Pasad el ratón por encima del dibujo y cargaréis el vídeo.
  Publicat a les 11 de juny 2015, 11:31 per Redacció Cole
 • Els de sisé participen a les jornades de Teatre I Escola! Ahir, 8 de juny participarem a les I Jornades de Teatre I Escola,  Mestra Mª Teresa Segarra, representant l'obra "Xef, quina cuina" que hem estat assajant amb les orientaciones del nostre professor de Dramatització, Javier Pérez Huerta. Al Teatre Moderno passarem una horeta molt entretinguda. Amb la col.laboració dels pares, hem arreplegat estes fotos que hi podeu vore a la presentació que hi ha davall d'estes frases. Si tot funciona bé, quan premeu damunt de la foto, carregareu el video de mitja hora que els pares ens han facilitat! A la foto final hi apareixen Javier Pérez amb la directora, Silvana Girona i Salvador Espert, mestre jubilat, marit de la mestra, difunta,  Teresa Segarra, en honor de ...
  Publicat a les 22 de juny 2015, 3:14 per Redacció Cole
 • Jocs Cooperatius!      Divendres passat, a les instal.lacions del poliesportiu municipal, participarem als Jocs Cooperatius que els professors d'Educació Física organitzen per als alumnes de 6é de Primària dels col.legis del poble. Distribuits aleatòriament en equips on hi havia representació de cada col.legi, els alumnes gaudiren d'originals proves on l'element bàsic és el foment de la interacció cooperativa. Va estar molt bé, inclús la inevitable banyada durant el descans per esmorzar.
  Publicat a les 8 de juny 2015, 0:52 per Redacció Cole
 • Excursió a les Coves de Sant Josep!      Els professors de Primària vos presentem un ventall de fotos de l'excursió que tota la primària ha fet per vore el riu soterrani de la Vall d'Uixò, a les coves de Sant Josep. Feu clik sobre la imatge que acompanya este text i carregareu el muntatge de diapositives. També hi ha fotos dels alumnes a  l'autobús.
  Publicat a les 17 de maig 2015, 4:12 per Redacció Cole
 • Participem a les coleolimpiades diocesanes!     Divendres passat ens passarem tota la jornada escolar a les pistes d'atletisme del Jardí del Tùria, participant en les cinquenes coleolimpiades diocesanes. Com voreu a les fotos, ens ho passarem d'allò més bé. No ens faltà ni entusiasme, ni ganes de gaudir de la jornada, ni calor.... Em feia a manta!!! Però res, qui guanyà la competició de carrera de relleus? El nostre equip: Norma, Marta, Hugo i Josep Gil. Quin goig, quina joia vore'ls donar-se abraçades d'enhorabones. Encara que pensaven guanyar algun dels tres primers premis finals - hem quedat quarts - ens hem venim contents perquè ens hem passat un dia junts, alegrement junts, i això és el que veritablement importa.
  Publicat a les 9 de maig 2015, 11:42 per Redacció Cole
 • Comencem la història!!       Ací deixem els muntatges de diapositives creats amb la intenció de que et siga més agradable la comprensió i l'estudi dels temes que anem a treballar. Ânim!
  Publicat a les 17 de maig 2015, 4:49 per Redacció Cole
 • Hem acabat de vore "Planeta Humano"     Ja fa dos divendres que no veiem cap capítol de la sèrie "Planeta Humano"; no és per mal comportament, sinò que ja ens hem tragat tots ell capítols de la sèrie. Caldrà pensar amb quina nova activitat divulgadora i motivadora, la podem substituir. Ací deixem fotos de una de les sessions de vesprada, dedicada a visionar-la.
  Publicat a les 30 de març 2015, 4:07 per Redacció Cole
 • Imatges de la història recient      Com que al tercer trimestre ens toquen alguns temes d'història, com a introducció, a l'assignatura de valencià, anem a fer un treball sobre alguna de les imatges icòniques del segle XX. Un aperitiu per obrir la fam!!
  Publicat a les 30 de març 2015, 0:33 per Redacció Cole
S''estan mostrant les entrades 1 - 10 de 23. Mostra'n més »

Anuncis

 • Continguts al control de Coneixement del Medi, divendres, 19-12-2014 Localitzar mars al mapa d'Europa. Zones climàtiques a Espanya. Factors que influixen al clima. Característiques dels distints climes que hi ha a Espanya. Vocabulari bàsic. Interpretar un climograma.
  Publicat a les 15 de des. 2014, 10:40 per Redacció Cole
 • Continguts al control de C. del Medi del dilluns vinent 10-11-2014 Estos són els continguts que s'avaluaran: Mapa físic d'Europa (illes i penínsules); exercicis del tema 2,  fins a la pàgina 34, incluïda; situació de les serralades, mesetes i ...
  Publicat a les 6 de nov. 2014, 11:47 per Redacció Cole
 • Power point mapes físics d'Europa i d'Espanya Acabem de compartir amb l'alumnat de sisé dos presentacions en power-point: mapes d'Europa i d'Espanya. El més important per tal d'estar preparat per als futurs ...
  Publicat a les 21 d’oct. 2014, 11:21 per Redacció Cole
 • Power-point 1r tema C.Medi Acabem d'enviar al correu personal de l'alumne el power point que deu ajudar-los a preparar el proper control del tema. Esperem que els vaja bé.
  Publicat a les 1 d’oct. 2014, 3:58 per Redacció Cole
S''estan mostrant les entrades 1 - 4 de 4. Mostra'n més »

Enllaços interessants

ÀreaLinkDescripció
Valencià o Coneixement del Medi Diccionari de Valencià Acadèmia Valenciana de la Llengua 
Castellano Diccionario de Castellano Real Academia de la Lengua Española 
Coneixement del Medi Central Hidráulica Interior d'una c. hidráulica 
Coneixement del Medi Central Térmica Interior d'una c. térmica 
Coneixement del Medi Central Nuclear Interior d'una c. nuclear 
S''estan mostrant 5 elements de la pàgina Enllaços 6prim ordenats per hora de modificació. Mostra'n més »

Comments