Inici

Seguim innovant   Segueix-nos a
@sagradoalginet A facebook
Tauler d'anuncis


S''estan mostrant les entrades 1 - 6 de 151. Mostra'n més »

Noticies

 • Pasqua i els sentits!!   Infantil 1 i 2 anys hem treballat la Setmana Santa per mig dels sentits i hem fet un gran mural.
  Publicat a les per Vicente Perales
 • 2ncicle d'Infantil juga ies menja la mona!!   Ja estan ací les pasqües i ahir segon cicle d'infantil va tindre un matí diferent. Esmorzaren mona i després jocs al patí.
  Publicat a les per Vicente Perales
 • Creem objectes amb material reciclat!!    A l'entrada de la planta baixa del centre, els alumnes de 1r de Primària ens oferixen una exposició de joguines elaborades a partir de materials reciclats. Abans, a la classe de Ciències Naturals, han hagut de descriure oralment, l'objecte creat i els materials emprats. La imaginació, al poder. Gràcies als pares per la vostra inestimable col.laboració.
  Publicat a les 16 d’abr. 2019, 7:47 per Vicente Perales
 • Teatre en anglés!!   Els alumnes de 3r r, 4t, 5é i  6é de Primària, així com els de 3r i 4t d'ESO hem anat hui al Teatre Modern a veure les obres en anglés " The brave little Tailor" (3r i 4t de Prim); "Nautilus" (5é i 6é de Prim) i " A Musical Disaster" (3r i 4t d'ESO). Enhorabona a tots alumnes que s'han presentat  voluntaris, per la vostra actuació. You were awesome!!!!!!! La imatge és l'enllaç a un xicotet video recordatori.
  Publicat a les 16 d’abr. 2019, 7:38 per Vicente Perales
 • Fem un Via Crucis!!    El matí d'este dilluns hem celebrat amb els nostres alumnes de Primària i Secundària, el Via Crucis per a iniciar la Setmana Santa. Cada curs hem preparat una estació i hem reflexionat sobre ella.
  Publicat a les 16 d’abr. 2019, 3:26 per Vicente Perales
 • Ja tenen el seu english certificate!!    News from England. Hui acaba una setmana molt intensa en què els alumnes han treballat de valent i han aconseguit el seu English Certificate. They passed with flying colours. Fins diumenge.
  Publicat a les 13 d’abr. 2019, 12:59 per Vicente Perales
 • A la Granja Escola!!   El segon cicle d'infantil visita la granja escola Casablanca. Una oportunitat per gaudir de la natura, conèixer de més a prop els animales, les plantes i les seues cures.La imatge és l'enllaç a un video recordatori.
  Publicat a les 13 d’abr. 2019, 5:00 per Vicente Perales
 • Dolç i salat!!   Els alumnes d' infantil 2 han fet un taller del sentit del gust amb els sabors dolç i salat. Han provat la sal i el sucre i també aliments dolços i salats. Tots han elegit el sucre com el sabor que més els ha agradat i per supost el xocolate. Ha sigut una experiència diferent, diveritida i enriquidora.
  Publicat a les 13 d’abr. 2019, 4:28 per Vicente Perales
 • Enhorabona José Eduardo!!    Des de fa uns dies, lluïx al vestíbul del col.legi un nou quadre dissenyat pel professor de Plàstica de Secundària, José Eduardo Cortés. Ell diu que ha rebut col.laboració dels alumnes de 4t d'ESO i m'ho crec. No obstant això és d'agrair poder comptar amb una persona tan emprendedora!! De gust, de molt bon gust!!
  Publicat a les 12 d’abr. 2019, 4:41 per Vicente Perales
 • Notícies d'Anglaterra!!    News from England.Els nostres alumnes de 3r d'ESO continuen posant en pràctica els seus coneixements d'anglés i gaudint al màxim de la seua estada d'estudis a Anglaterra.
  Publicat a les 13 d’abr. 2019, 4:13 per Vicente Perales
 • Parlem de xarxes socials!!    Dins del pla director del nostre centre, els nostres alumnes de secundària han rebut, de la mà de la Guàrdia Civil, una xarrada sobre “Els perills a les xarxes socials” i “Violència de gènere”. Han estat molt interessants.
  Publicat a les 12 d’abr. 2019, 4:18 per Vicente Perales
 • Fira verda!!   Ens és grat vore la plaça del poble repleta de gom a gom d'alumnes de primària gaudint d'activitats lúdiques que inculquen el reciclatge com a mostra de respecte al medi ambient. Tal vegada es necessitaria més personal per tal de relaxar les activitats i disminuir els temps d'espera. Este tipus d'iniciatives cal agrair-les i impulsar-les.
  Publicat a les 12 d’abr. 2019, 10:46 per Vicente Perales
 • Prova online de coneixements d'anglés!!    Després de mesos d'entrenament, els alumnes de 2n d'ESO han fet, dimecres passat, la prova online del concurs europeu de coneixements d'anglés " THE BIG CHALLENGE CONTEST-2019🇬🇧". Segur que la seua mascota els ha donat molta sort. " GO, GO, TRICKY"
  Publicat a les 12 d’abr. 2019, 4:06 per Vicente Perales
 • Practiquem el colpbol!!   El passat dilluns els nostres alumnes de 2n d’ESO van gaudir del taller “Juga a Colpbol” organitzat per l’Associació Esportiva Colpbol en col·laboració amb la fundació Trinidad Alfonso, en el qual van practicar aquesta modalitat esportiva.
  Publicat a les 12 d’abr. 2019, 4:00 per Vicente Perales
 • Classe a l'ajuntament!!   Els nostres alumnes de 5é de primària han fet, dimecres passat, la classe de Socials a l'Ajuntament, on Jesús Boluda, regidor d'educació, els ha resolt tots aquells dubtes que tenien els alumnes sobre el cens, població...
  Publicat a les 12 d’abr. 2019, 3:57 per Vicente Perales
 • Jazz al Teatre Modern!!   Dimarts passat, els nostres alumnes de 1r i 2n d'ESO han pogut gaudir del Taller Didàctic de jazz impartit pel músic Ximo Tebar al Teatre Modern.
  Publicat a les 12 d’abr. 2019, 3:53 per Vicente Perales
 • 3r d'ESO a Anglaterra!!    Culture Week in Broadstairs🇬🇧.Els alumnes de 3r acabem d'arribar a Anglaterra i estem desitjant de gaudir d'una experiència inoblidable.
  Publicat a les 9 d’abr. 2019, 3:27 per Vicente Perales
 • Biographies!!   Tanquem les exposicions dels projectes d'Anglés amb els treballs dels alumnes de 3r d'ESO "Biographies" sobre hòmens i dones que han contribuït, des del seu camp, a millorar la nostra societat. Enhorabona a tots i totes pel vostre treball.
  Publicat a les 6 d’abr. 2019, 10:19 per Vicente Perales
 • L'autor a classe!!    El passat 2 d'abril, per a celebrar el dia del llibre juvenil, hem tingut el plaer de rebre la visita de l'escriptor Josep Millo, l'autor del llibre que han llegit i treballat els alumnes de 1r d'ESO des de l'assignatura de valencià: “L’increïble viatge a l’Illa Gran”. Hem gaudit escoltant les seues explicacions i anècdotes i li hem fet un muntó de preguntes! Per finalitzar, ha signat els llibres als alumnes. Ha sigut una experiència molt enriquidora!
  Publicat a les 6 d’abr. 2019, 10:12 per Vicente Perales
 • Notícies de l'escola matinera!!    L'Escola matinera va en augment!! Quina quantitat d'activitats!!!.I les que encara queden per fer...
  Publicat a les 1 d’abr. 2019, 1:01 per Vicente Perales
 • Acció tutorial a l'ESO!!    Seguint la programació de l’Acció Tutorial en ESO, aquesta setmana els alumnes han aprofundit en els perills que suposen les addiccions. Els de 1er ESO han experimentat al laboratori com afecta els nostres pulmons fumar tant sols una cigarreta.En 2on ESO han analitzat els efectes de l’alcohol a la seua edat.Els alumnes de 3er ESO s’han informat sobre el tipus de drogues i quins efectes tenen sobre el nostre Sistema Nerviós.A 4t ESO han reflexionat sobre els efectes del joc on line i la seua influència negativa en diferents aspectes de la nostra Salut Mental.Gràcies, com sempre, als Tècnics de la UPCCA de la Mancomunitat de la Ribera Alta per la seua ...
  Publicat a les 30 de març 2019, 10:56 per Vicente Perales
 • Around the world!!    Gran èxit de l'exposició AROUND THE WORLD. Tots els alumnes del centre s'han quedat bocabadats amb els treballs d'anglés de 4t d'ESO corresponents a la 2n Avaluació. Some of you really thought out of the box. Congrats!!!!
  Publicat a les 27 de març 2019, 5:01 per Vicente Perales
 • La falla!!    Divendres cremaren la falla  del col.le. Un dia ben complet, impossible de dur a cap sense la esplèndida col.laboració de tots: Junta d'AMPA, Junta d'EX-alumnes, la Xaranga, pares, iaios, alumnes, profes... Gràcies per fer, un any més,  co.le!!! Totes les imatges són enllaços a videos recordatoris.
  Publicat a les 20 de març 2019, 5:01 per Vicente Perales
 • Novel.la teatralitzadal a 2n d'ESO!!!    Dins el pla lector de valencià, els alumnes de 2n d'ESO han fet la versió teatral de la novel.la de Stevenson " L'Illa del tresor" on han recreat diferents escenes del llibre llegit durant la 2n avaluació. Amb aquesta activitat, a més de gaudir de valent, han aprés a treballar en equip i a organitzar-se partint d'un guió de treball elaborat prèviament. Són uns artistes!!!!
  Publicat a les 16 de març 2019, 11:28 per Vicente Perales
 • El projecte, al mural del pati!!    Des de  fa uns dies estem veient com pren vida un mural a la paret sud del pati. El projecte es reflexa en distintes escenes de "Las mil y una noches". A poc a poc, es fa realitat. Uns artistes!!!
  Publicat a les 13 de març 2019, 13:26 per Vicente Perales
 • Presentacions orals en anglés a l'ESO!!     ORAL PRESENTATIONS IN ENGLISH. Durant la setmana passada, els alumnes de secundària han fet les exposicions orals en anglés dels projectes en què han estat treballant durant la 2n avaluació: 2nd ESO: WILD LIFE. 3rd ESO: BIOGRAPHIES. 4th ESO: GO SIGHTSEEING. Ací teniu algunes de les millors caracteritzacions.
  Publicat a les 13 de març 2019, 4:55 per Vicente Perales
 • 5é i 6é de Primària també posen música al projecte!!    Projecte de centre: “Les mil i una nits” Els alumnes de 5é i 6é interpreten la melodia de “En un mercado persa” d’Albert Ketelbey i tenen la experiència de fer una gravació d’estudi a classe de música.
  Publicat a les 11 de març 2019, 11:16 per Vicente Perales
 • Plataforma en defensa de la llibertat d'ensenyança!!    Tant els col.legis diocesans com la CONCAPA i altres organismes del sector de l'ensenyament concertat han posat en marxa la plataforma "yo elijo". Per una millor informació, vos facilitem l'enllaç - la imatge de capçalera -  a la seua pàgina web.
  Publicat a les 28 de març 2019, 12:20 per Vicente Perales
 • Per si, de cas, hi ha dubtes!!!    Podeu accedir a  diversos videos divulgatius sobre  poder de canviar les coses que tenen les dones!!!
  Publicat a les 9 de març 2019, 10:46 per Vicente Perales
 • El projecte, al mural i als corredors!!!    Projecte de Centre " Les Mil i Una Nits". Tot el col.le, des d'Infantil fins a 4t d'ESO, hem col.laborat en la decoració de panells i corredors amb elements que fan referència a les mil i una aventures d'este llibre fascinant. Enhorabona a tots i totes.
  Publicat a les 9 de març 2019, 9:14 per Vicente Perales
 • Infantil al teatre!!!    Ahir els menuts de segon cicle d'infantil gaudiren, junt als xiquets dels altres coles d'un obra de teatre "Indis" a la Casa de la Cultura. Activitat que organitzà l'ajuntament.
  Publicat a les 8 de març 2019, 2:33 per Vicente Perales
 • Enhorabona, Adrià i Miquel!!!    Enhorabona al nostres alumnes Adrián Ribera i Miquel Ibor que han sigut seleccionats per al Campionat d'Espanya de frontenis. Molta sort!!!!
  Publicat a les 8 de març 2019, 2:20 per Vicente Perales
 • Dimecres de cendra!!    Comencem la Quaresma amb la celebració del Dimecres de cendra.
  Publicat a les 7 de març 2019, 4:44 per Vicente Perales
 • El projecte, musicat!!    " Les Mil i Una Nits" Vos presentem la banda sonora del nostre projecte de centre interpretada pels alumnes de 3r d'ESO, davall la direcció del seu professor de música i amb el recolzament de músics del Centre Autoritzat d'Ensenyaments Professionals de Música d'Alginet. La imatge és l'enllaç per vore el video.
  Publicat a les 7 de març 2019, 4:13 per Vicente Perales
 • Investigant en anglès!!    Projecte: NATURE: WILDLIFE. Dins el pla lector de l'assignatura d'anglés, els alumnes de 2n d'ESO hem llegit "The Jungle Book" i hem fet un treball d'investigació en anglés sobre alguns dels éssers vius més fascinants del nostre planeta. Ara és el torn de les exposicions orals. I'm thrilled to bits with your projects! Well done students!!!
  Publicat a les 5 de març 2019, 10:40 per Vicente Perales
 • El bus de la llengua!!    Els alumnes de 4t, 5é i 6é de Primària han visitat, a la plaça, el bus de la llengua, que hui visita Alginet. La campanya institucional de foment de l'us de la llengua, ha desplegat un atractiu ventall  d'activitats lúdiques de formació en valencià.!! Sembla que l'entreteniment ha estat del grat de l'alumnat. 
  Publicat a les 5 de març 2019, 8:11 per Vicente Perales
 • I el projecte continua...    Projecte de Centre " Les Mil i una Nits" Esta setmana els alumnes de 3r i 4t d’ESO han decorat el pati amb dos dels contes que han treballat; “El Falcó Lleial” i “ El Cavall Encantat”. Amb el “Falcó Lleial”, han aprés que, de vegades, les persones que més ens estimen ens corregiran o ens prohibiran fer coses, però encara que nosaltres no ho entenguem en eixe moment, sempre ho faran amb la millor de les intencions Per un altre costat, amb “The Enchanted Horse” ens hem adonat que moltes vegades les aparences ens fan caure en errors i jutjar equivocadament allò que ens passa o veiem. Gran treball.
  Publicat a les 5 de març 2019, 7:47 per Vicente Perales
 • Bon treball en equip de 1r d'ESO!!     Projecte de centre: "Les Mil i una nits". Els alumnes de 1r d'ESO, dins el pla lector de l'assignatura de castellà, han dut a terme un projecte cinematogràfic al voltant de la història " Simbad el Marino". S'han convertit en directors de cine, guionistes, dissenyadors gràfics i actors/actrius. Amb aquesta activitat, han pogut expressar tot allò que han aprés a partir d'aquesta història i han comprovat que el fet de treballar en equip enriqueix el seu treball i que, a més, amb esforç i constància poden aconseguir tot allò que es proposen. Enhorabona alumnes de 1r d'ESO, un treball excel.lent!!
  Publicat a les 2 de març 2019, 9:29 per Vicente Perales
 • Carnestoltes a la guarde!!     Els més menuts d' infantil hem celebrat el Carnestoltes aquesta setmana i ho hem passat molt bé. Hem fet taller de maquillatge, hem jugat amb disfresses i ulleres, ens hem pintat la cara, hem portat diferents complements i fins i tot globoflèxia. Ha estat genial!!!
  Publicat a les 2 de març 2019, 8:29 per Vicente Perales
 • 1r i 2n de Primària, també d'excursió!!     Els alumnes de 1r i 2n de primària han segut "cientifics per un dia": Han estat al museu Princep Felip i després han anat al Gulliver i ho han passat molt molt bé.La imatge enllaça amb un video recordatori de la jornada!!
  Publicat a les 2 de març 2019, 7:11 per Vicente Perales
 • 3r i 4t de Primària, d'excursió!!!     Hui els nostres alumnes de 3r i 4t de primària han estat al teatre on han pogut gaudir de l'obra"Kiti Kraft". Després han anat al Gulliver on ho han passat d'allò més bé!!La imatge de capçalera enllaça amb un video recordatori de la jornada!!
  Publicat a les 2 de març 2019, 7:20 per Vicente Perales
 • El sistema periòdic al tauler!!     Els alumnes de F&Q de 3r d'ESO han exposat els seus treballs sobre elements químics de la taula periòdica al mural del primer pis. Confeccionada l'exposició gràfica els correspon realitzar una exposició oral sobre els elements químics que cadascun té assignats. Un glop que cal empassar-se!!
  Publicat a les 26 de febr. 2019, 4:28 per Vicente Perales
 • El projecte avança!!!    Projecte de centre " Les Mil i una Nits". 1r i 2n d'ESO ha decorat el pati amb el 2n viatge de Simbad i dues faules: " El lloro lleial" i " El lleó i el fuster". A partir d'aquests contes hem aprés la importància de la sinceritat i, a més, que amb constància, treball i esforç podem aconseguir les metes que ens marquem en la vida. Gran treball alumnes!!!!
  Publicat a les 26 de febr. 2019, 4:21 per Vicente Perales
 • 1ª volta a peu solidària: StopELA!!      Esta vesprada hem celebrat al nostre col.le la “1ª Volta a peu solidària” a benefici del projecte StopELA, amb una participació massiva del nostre alumnat i comunitat educativa. Els alumnes de 4t d’ESO de les Escoles Parroquials de Picassent i una representació del seu claustre, també s’han sumat a la volta.Moltes gràcies a tots. Hem viscut una vesprada impregnada de solidaritat. Junts és possible!! Totes dues imatges són enllaços a videos recordatoris.
  Publicat a les 26 de febr. 2019, 2:41 per Vicente Perales
 • 1r i 2nd'ESO a Xàtiva!!    Els alumnes de 1r i 2n d'ESO han anat d'excursió a Xàtiva. Han realitzat un itinerari guiat per la Ciutat Vella i han pujat al castell amb el tren turístic. Després hem visitat les Neveres del segle XVII.
  Publicat a les 20 de febr. 2019, 2:41 per Vicente Perales
 • Continuant amb el projecte...!!!     Continuant amb el projecte de centre " Les mil i una nits", els alumnes de 5é i 6é hem ambientat el pati amb el conte "Alí Babà i els quaranta lladres" i hem recreat la porta màgica per on hem entrat tots a la cova.Amb aquesta història, a més de gaudir de valent, hem aprés el valor de compartir i ser generosos amb els altres.
  Publicat a les 18 de febr. 2019, 8:21 per Vicente Perales
 • Recolçaments a la campanya d'StopELA!!       Recordant l'activitat del ja més a prop dijous,21 de febrer, la 1ª volta a peu solidària, vos oferim un ventall de recolçaments a la iniciativa solidària d'esta fundació: obtindre fons per investigar nous tractaments a la malaltia. Totes quatre imatges són enllaços a curts videos on els personatges expressen la seua adhesió a la campanya.
  Publicat a les 2 de març 2019, 9:17 per Vicente Perales
 • Gràcies Amèlia!!!    Estimada Amelia, ha arribat el final d’una etapa d’esforç i treball. Emprendre nous camins sempre implica una despedida.El teu granet d’arena ha contribuit per a que molts dels nostres alumnes construiren el seu projecte de vida i que segurament , en un raconet del seu cor et recordaran, perquè els ajudares a crèixer com a persones sensibles i solidàries. Els teus companys sempre et recordarem per les ganes i el “empenyo” que posaves en fer les coses.Gràcies per ser una persona honesta i treballadora. És moment  de relaxar-se i poder disfrutar de tot allò que sempre has vullgut.Gràcies Amelia, este ha segut i será sempre el teu cole…fins sempre!! La imatge de capçalera ...
  Publicat a les 14 de febr. 2019, 11:10 per Vicente Perales
 • StopELA a Ràdio Alginet!!!    El cap d'Estudis del centre, Miquel Àngel Garcia i la companyera, Fran Ferrer, han estat a Ràdio Alginet per presentar la activitat a realitzar el proper 21 de febrer, la 1ª volta a peu solidària, com a col.laboració amb la campanya SotpELA. Polsant la imatge de capçalera, accedireu a la seua intervenció en Ràdio Alginet.
  Publicat a les 12 de febr. 2019, 4:41 per Vicente Perales
 • I seguim amb el projecte!!!     Projecte de Centre " Les Mil i una nits". Aquesta setmana és el torn de 3r i 4t de primària per a decorar el pati amb els 7 viatges de Simbad el Mariner i, sobre tot, hem volgut remarcar el personatge de " Sherezade" que representa el valor principal del nostre projecte: la Proactivitat; és a dir, la valentia i la creativitat a l'hora d'enfrontar-se i resoldre els problemes.
  Publicat a les 11 de febr. 2019, 8:29 per Vicente Perales
S''estan mostrant les entrades 1 - 50 de 207. Mostra'n més »