Inici

Seguim innovant   Segueix-nos a
@sagradoalginet A facebook
Tauler d'anuncis


 • Guarderia. Calendari del curs 2019-2020.   
  Publicat a les 3 d’oct. 2019, 2:14 per Redacció Cole
 • Convocatòria d'Assemblea de l'AMPA!!     La imatge és l'enllaç per accedir a la circular explicativa.
  Publicat a les 28 de set. 2019, 10:03 per Redacció Cole
 • Horari d'atenció al públic!!      La imatge és l'enllaç per accedir al cartell divulgatiu.
  Publicat a les 26 de set. 2019, 8:38 per Redacció Cole
 • Activitats extraescolars!!    La imatge és l'enllaç al document que ens mostra el ventall de possibilitats.
  Publicat a les 26 de set. 2019, 8:34 per Redacció Cole
 • Suspeses les classes de demà, divendres!! L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha decretat l'Alerta Roja a quasi tota la província de València, a partir de les 06.00 h del divendres 13 de setembre ...
  Publicat a les 12 de set. 2019, 11:24 per Redacció Cole
 • Suspeses les classes de demà, dimecres!! BAN: Demà dimecres 11 de setembre, a causa de la previsió meteorològica adversa, queden suspeses les classes de l’IES, dels col·legis, del Centre Ocupacional, de l’ Escola Infantil ...
  Publicat a les 10 de set. 2019, 8:20 per Redacció Cole
S''estan mostrant les entrades 1 - 6 de 168. Mostra'n més »

Noticies

 • Convi del 2n cicle de Primària. Qué grandots!!       Els alumnes de 3r i 4t de primària han estat dos dies gaudint d'activitats al aire lliure, dels seus companys i reforçant la seua pròpia autonomia - passant una nit fora de casa - a l'alberg d'Olocau. Ha estat suuuper!!
  Publicat a les per Redacció Cole
 • Formació del professorat!!     Formació del professorat: Hui hem après primers auxilis i com actuar davant problemes respiratòris en els xiquets.
  Publicat a les 17 d’oct. 2019, 3:58 per Redacció Cole
 • Esmorzar solidari pel DOMUND!!     “Els cristians, pel Bateig, som fills i filles de Deu, sempre i en tots llocs, mai estrangers o esclaus, mai oblidats o abandonats”. Missatge del Papa Francisco per al Domund 2019. Ajudant i col·laborant, prenem consciència del regal de sentir-nos estimats per Deu.
  Publicat a les 16 d’oct. 2019, 4:11 per Redacció Cole
 • Convivència 2n cicle d'ESO!!     Els alumnes de 3er i 4t d'ESO del nostre col.legi han passat dos dies a l'Albergue Serra d'Ador. Allí, amb l'acompanyament dels seus professors, han aprofundit en el coneixement personal i del grup, amb una série de dinàmiques integrades en el pla d'acció tutorial. A més a més, disfrutaren de la natura de l'entorn i de divertides activitats multiaventura.
  Publicat a les 13 d’oct. 2019, 7:19 per Redacció Cole
 • Convivència dels de 1r cicle d'ESO!!     Durant aquests dos dies, a Olocau, hem organitzat dinàmiques per a començar a treballar el pla d'acció tutorial dels dos cursos. A més, els nostres alumnes han gaudit d'un ventall d'activitats multiaventura en contacte amb la natura. Una experiència molt completa!!!
  Publicat a les 13 d’oct. 2019, 7:16 per Redacció Cole
 • La "Guarde" en marxa!!    Ací teniu dos videos elaborats pel professorat de la Guarderia dels primers dies del nou curs. Un plaer contemplar-los!! Les imatges són els enllaços corresponents.
  Publicat a les 3 d’oct. 2019, 2:37 per Redacció Cole
 • Butlletins Informatius de les Reunions d'Inici de curs amb pares!!    Cadascuna de les imatges és l'enllaç al document divulgatiu emprat a les corresponents reunions amb els pares d'alumnes dels distints nivells educatius.
  Publicat a les 7 d’oct. 2019, 7:50 per Redacció Cole
 • Ja estem tots!!      Ja han començat tots els alumnes d'infantil 3. Ara poc a poc van adaptant-se a aquesta nova etapa.
  Publicat a les 20 de set. 2019, 10:19 per Redacció Cole
 • Al pati, biblio-carro!! Tornem a donar la benvinguda al biblio-carro als nostres patis de Primària els dimecres.
  Publicat a les 20 de set. 2019, 8:52 per Redacció Cole
 • Primer dia!!     Primer dia de classe!!! Noves il.lusions, nous amics.....un nou camí de rajoletes grogues!!!  Creixent junts!!
  Publicat a les 9 de set. 2019, 7:56 per Redacció Cole
 • A punt per començar!!    Ja queda menys per a que ens retrobem al col.le!!! Teniu ganes? Els profes estem treballant de valent per tindre-ho tot preparat. Nous projectes, noves il.lusions, noves instal.lacions.....moltes sorpreses vos esperen este curs!!!!  Ens veiem el dilluns!!!
  Publicat a les 6 de set. 2019, 10:29 per Redacció Cole
 • Encontre de col.legis diocesans!!    El claustre hem assistit hui a l’encontre de professors que tots els anys organitza la Fundación San Vicente Màrtir-Colegios Diocesanos, de la qual formem part.Però el d’aquest dijous ha estat especial per a nosaltres: Magda ha representat els professors jubilats del nostre centre a un emotiu homenatge!!És un orgull vore el seu treball reconegut per tants companys!!!
  Publicat a les 6 de set. 2019, 10:24 per Redacció Cole
 • Recaptació de la campanya "StopELA"       Segons llegim a la pàgina web de SotpELA: "26 de juliol passat, l'organització Stopela va lliurar un xec  per 63.068 € a l'Institut de Neurociències d'Alacant. Açò ha estat possible gràcies a totes i cadascuna de les persones que han organitzat, col.laborarat i participat en les activitats i events #SotpELA".
  Publicat a les 5 d’ag. 2019, 2:05 per Redacció Cole
 • Per a pensar-s'ho!!     I ara, si voleu, pegueu un colp d'ull a la sèrie d'imatges que vos oferim. Ens recorden problemàtiques i situacions recients sobre les quals hem de reflexionar. Bon estiu!!
  Publicat a les 21 de jul. 2019, 2:52 per Redacció Cole
 • Va de bo!!!     Vos oferim un recull d'imatges que ens recorden esdeveniments que s'han produït al llarg del curs per a alumnes, ex-alumnes i altres membres de la nostra comunitat educativa. Bon moment per a tornar a donar-los l'enhorabona més sincera!! L'enllaç al video, la imatge de capçalera!!
  Publicat a les 22 de jul. 2019, 6:32 per Redacció Cole
 • Premiats pel seu expedient a Primària!!     Dimarts passat les nostres alumnes Ana, Paula, Laura i Maria reberen, per part de l'alcalde i del regidor d'educació, el reconeixement pel seu expedient acadèmic en Primària.No ens oblidem de Sandra. Enhorabona!!!
  Publicat a les 3 de jul. 2019, 9:41 per Redacció Cole
 • 4t d'ESO, a Paris!! El tutor, Sergio Serra Barberà, ja ens ha enviat un primer video, de la estada dels alumnes de 4t d'ESO a la capital francesa. Llocs i paratges preciosos i envidiables. Sols caldria baixar un poc la intensitat del sol. Un bon final per al curs!! A passar-ho bé!!!
  Publicat a les 30 de juny 2019, 2:56 per Redacció Cole
 • Fi de Curs de 6é de Prim!!    Els alumnes de sisè de Primària han anat hui de viatge fi de curs a Terra Mítica per acomiadar aquesta etapa educativa.Ha sigut un día molt divertit i emocionant per a tots. Enhorabona!!
  Publicat a les 26 de juny 2019, 3:07 per Redacció Cole
 • Canvien d'etapa educativa!!    El passat dijous al pati del col.legi va tindre lloc l'acte de graduació dels alumnes que fan canvi d'etapa. Així els alumnes d'infantil cinc, donaren la benvinguda al segon cicle d'infantil als alumnes de l'aula de dos anys. I els alumnes de sisé, als alumnes d'infantil 5 que començaran l'etapa de primària. Tots ells van rebre un diploma. L'acte acabà amb un cant per part dels alumnes de tercer d'infantil.
  Publicat a les 25 de juny 2019, 9:04 per Redacció Cole
 • Infantil acaba banyant-se!!    Infantil acomiada el curs amb jocs d'aigua al pati i fruita d'estiu per a refrescar-se. Que bé ho han passat xiquets i mestres. Clicant sobre la foto tindreu accés a un video!!
  Publicat a les 20 de juny 2019, 7:35 per Redacció Cole
 • I li arriba l'hora a Magda!!    Ahir, dilluns de matí, al pati, profes i alumnat del col.le homenatgearen a Magda en el seu dia de comiat de la vida activa professional. Com ella diu, realment no és un comiat, perquè ella mai s'acomiadara d'este col.le, del seu col.le. Totes dues fotos són accesos a un video recordatori i a un document descriptiu de la seua trajectòria.
  Publicat a les 20 de juny 2019, 7:49 per Redacció Cole
 • Primària al poli, jugant i xopant-se!!    Els alumnes de Primària juguen i es banyen en una jornada lúdica que anuncia el final del curs.
  Publicat a les 18 de juny 2019, 11:16 per Redacció Cole
 • A Infantil reutilitzem materials!!   Esta setmana els xiquets i xiquetes d'Infantil 1r cicle, reutilitzant materials, han treballat la psicomotricitat fina i han fet sèries amb les figures geomètriques.
  Publicat a les 17 de juny 2019, 9:37 per Redacció Cole
 • Macbeth, a 4t d'ESO!!     Projecte Shakespeare 2019. Els alumnes de 4t d'ESO, des de l'assignatura de Competència Oral en Anglés, han fet una pel.lícula amb diferents escenes de l'obra Macbeth que han treballat a classe. En aquest projecte, no solament han demostrat les seues habilitats artístiques i el seu domini de la llengua anglesa, sinó que han posat en pràctica les tècniques de muntatge i edició de vídeo que han aprés a Informàtica. Shakespeare els ha visitat hui per a lliurar-los un diploma en reconeixement al seu magnífic treball. Enhorabona!!!
  Publicat a les 23 de juny 2019, 4:50 per Redacció Cole
 • Elaborem productes amb matèries primeres!!     Els alumnes de 3r de primària han treballat, des de l'assignatura de Socials, els sectors econòmics i han aprés, d'una manera pràctica, com es transforma una matèria primera, la llet, en un producte elaborat: el iogurt. Ho han passat d'allò més bé!!
  Publicat a les 12 de juny 2019, 10:18 per Redacció Cole
 • 5é de Primària viatja al paleolític!!    Els alumnes de 5é hem treballat el Paleolític de manera transversal des de les assignatures de Naturals i Ars and Crafts. Ha estat un projecte molt motivador que els ha permés aprendre d'una manera lúdica.
  Publicat a les 10 de juny 2019, 11:17 per Redacció Cole
 • Stopela seguix donant visibilitat al projecte!!    La tv À punt ens fa oferir ahir un reportatge, protagonitzat per la familia de la nostra companyera Fran, on s'intenta visualitzar la malaltia ELA i els esforços de l'organització Stopela per recaptar fons per al Institut de neurocirugia d'Alacant que ha iniciat un programa d'investigació sobre ella. Accedireu al reportatge per la imatge de capçalera i el termòmetre vos informarà dels fons recaptats fins ara. "Els desafiaments ens donen energia i si ens acompanyen família, amics, veïns i, fins i tot desconeguts, la força és més gran. Des de Picassent (l’Horta Sud) es mantenen en lluita per a fer front a la malaltia de l’ELA". 
  Publicat a les 10 de juny 2019, 4:27 per Redacció Cole
 • Festa de les Exalumnes!!    La vesprada del passat divendres tingué lloc, a la parròquia, la missa que la associació d'Exalumnes del col.le oferix en honor del Sagrado Corazón de Jesús. Gaudirem de la presència de la Superiora de les Hermanes de la Doctrina Cristiana, acompanyada de HH molt volgudes al poble. Posteriorment, al pati del centre, com ja és consustancial al centre, hi hagué un berenar al pati, magnificament organitzat. No mai ens cansarem d'agrair la inestimable col.laboració que esta arrelada associació manté amb la comunitat educativa del col.le, amb les seues generoses i entusiastes aportacions. 
  Publicat a les 9 de juny 2019, 8:30 per Redacció Cole
 • Projecte "Aula de recursos"     Dins el nostre procés d'innovació pedagògica, per segon any consecutiu, la professora de P.T ha portat endavant el projecte " Aula dels Recursos " en la qual els nostres alumnes han aprés molt al voltant de l'espai i l'univers. Com a resultat final d'aquest projecte, han construit un coet d'aigua i l'han fet enlairar-se davant els seus companys de 5é i 6é. Una experiència molt enrequidora.
  Publicat a les 9 de juny 2019, 7:38 per Redacció Cole
 • Els de sisé, al teatre!!     Ahir els nostres alumnes de 6é participaren en les 5é jornades de teatre escolar que organitza l'Ajuntament. Representaren dos contes de "Les mil i una nit" i amb aquesta representació donàrem per finalitzat el projecte de Centre que començarem aquest curs. Enhorabona artistes!! totes dues imatges ens donen accés a un ventall der fotos i un video que hem obtés gràcies a la col.laboració de "La veu d'Alginet"
  Publicat a les 6 de juny 2019, 11:09 per Redacció Cole
 • Plàstica al 2n cicle d'Infantil!!    Warhol, Miró i Klee són els pintors que l'alumnat d'infantil, en plàstica, han treballat al llarg del curs. Han fet ús de diferents tècniques plàstiques ( restallar, aquarel.les, estampació...) per a reproducir algunes obresd' aquestos tres artistes.
  Publicat a les 6 de juny 2019, 4:23 per Redacció Cole
 • Dia Mundial del Medi Ambient!!     Deixem ací material divulgatiu per concienciar de la importància de vetlar pel respecte al medi ambient. Ens juguem molt!! D'admirar la campanya organitzada per l'alumna Greta Thumberg, un personatge a escoltar!! Totes quatre imatges són enllaços a sengles videos.
  Publicat a les 7 de juny 2019, 2:52 per Redacció Cole
 • Diplomes per a 2n d'ESO!!    BIG CHALLENGE CONTEST 2019 AWARDS. Hui hem lliurat els diplomes i premis a tots els alumnes de 2n d'ESO en reconeixement a la seua magnífica participació en aquest concurs europeu de coneixements d'anglés. Després ho hem celebrat amb un bon esmorzar. CONGRATS ON YOUR ACHIEVEMENT!!!!
  Publicat a les 4 de juny 2019, 9:49 per Redacció Cole
 • Broadstairs-19: És l'hora de les exposicions orals!!      🇬🇧 BROADSTAIRS 2019 🇬🇧. Amb l'exposició de treballs i les presentacions orals, en les quals els alumnes de 3r d'ESO han contat la seua experiència a Anglaterra, tanquem aquest projecte que començà a principi de curs. Enhorabona. Estem molt contents del resultat.
  Publicat a les 31 de maig 2019, 13:04 per Redacció Cole
 • Jocs cooperatius per a 6é de Primària!!     M'agrada vore antics companys de col.le saludar-se amb total naturalitat i m'encanta sentir l'explicació del profe implicat en l'rganització d'esta activitat, Kiko Rodríguez Selfa!! Esperem que s'ho hagen passat d'allò més bé!! La imatge és l'enllaç al video explicatiu.
  Publicat a les 31 de maig 2019, 13:06 per Redacció Cole
 • A tota vela!!     Ahir els alumnes de Secundària gaudiren d'activitats nàutiques a la platja de Daimús. Va ser una jornada molt divertida on tots practicaren amb esportivitat: padel surf, windsurf, sup XL, piragua i catamaran.
  Publicat a les 24 de maig 2019, 10:50 per Redacció Cole
 • L'univers de 1r d'ESO!!      Els alumnes de 1r d'ESO, des de l'assignatura de Biologia, han estudiat i realitzat els seus projectes sobre l'Univers. Després, han exposat el que havien aprés a la resta de companys. Ací teniu un recull de fotos de l'exposició. Fantàstic treball!! La imatge dona accés a un video resum de les activitats.
  Publicat a les 24 de maig 2019, 10:36 per Redacció Cole
 • Eleccions a 4t de Primària!!      Candidatures, programes electorals, campanyes, votacions, escrutini, partits..... Els de 4t han practicat tècniques que han de servir per exposar idees, debatre-les, confrontar-les i pactar-ne per poder fomentar la convivència en el grup. Allà van!!
  Publicat a les 24 de maig 2019, 2:42 per Redacció Cole
 • Enhorabona Helena!!     Es fem ressó de la felicitació publicada des de l'Ajuntament d'Alginet per a la nostra alumna Helena Gadea Nácher, medalla de plata al Campionat Autonómic de Taekwondo. Enhorabona!
  Publicat a les 23 de maig 2019, 4:11 per Redacció Cole
 • Tot Natura per a Infantil 1r cicle!!     "Els xiquets i xiquetes de primer cicle d'Infantil han anat hui d'excursió a la granja TOT NATURA. Ho han passat genial amb les cabretes, la tortuga Lola, els porquets, el burret... Han pujat a cavall i han aprés com les abelles fabriquen la mel."
  Publicat a les 23 de maig 2019, 3:58 per Redacció Cole
 • Mengem fruita a classe!!     Que bo!! Els alumnes d'Infantil 2n cicle han preparat esta vesprada rostes de fruita dins el projecte en què estan treballant " l'hort". Un berenar d'allò més saludable.
  Publicat a les 23 de maig 2019, 3:39 per Redacció Cole
 • 5é de primària a Faura!!      Greetings from Faura! Welcome to Summer School! Making friends and ready to have fun and learn english. It will be an unforgettable week!
  Publicat a les 21 de maig 2019, 4:51 per Redacció Cole
 • Coleolimpiades 2019!!     Segons llegim a la web de l'arquebisbat:" Más de 2.200 alumnos de colegios diocesanos, integrados en la Fundación San Vicente Mártir y dependientes del Arzobispado, han participado hoy en la novena edición de las Coleolimpiadas Diocesanas que ha tenido lugar en la pista del antiguo cauce del río Turia." La imatge de capçalera vos donarà accés a un video recordatori elaborat pel professor-tutor.
  Publicat a les 28 de maig 2019, 4:53 per Redacció Cole
 • Ha arribat l'hora!!      El dia 15 de maig, dia de la família, em tocà acomiadar-me de la meua família laboral, del col.le de les monges. Han estat 41 anys de tan gratificants vivències que, de resumir-les, sols cal un pensament: he sigut un privilegiat!! Gràcies a tots, alumnes, companys, famílies, per acollir-me i deixar-me crèixer com a persona. Llarga vida al col.legi concertat Sagrado Corazón de Jesús!!Si premeu la imatge accedireu a un video recordatori de l'acomiadament.
  Publicat a les 21 de maig 2019, 4:39 per Redacció Cole
 • Vesprada de bicis!!   Com tots els anys ahir els alumnes d'infantil tingueren una vesprada dedicada a l'educació vial. Varen aprendre seguretat vial, normes de convivència i alguns senyals de tràfic. També ho posaren en pràctica amb les seues bicis!. Una vesprada molt divertida!!.La imatge dona accés a un video recordatori.
  Publicat a les 14 de maig 2019, 4:45 per Redacció Cole
 • Primària a l'Oceanogràfic!!    Divendres passat els alumnes de Primària gaudiren d'una experiència màgica a l' Oceanogràfic. Varen fer un recorregut pels diferents ecosistemes marins, visitaren diversos mars i els oceans del planeta amb les seues espècies. Un gran viatge amb taurons, belugues, pengüins, foques marines, morses, dofins... Una visita molt recomanable per a totes les edats!
  Publicat a les 21 de maig 2019, 9:02 per Redacció Cole
 • Vertebrats!!   Els alumnes de 1r d'ESO, des de l'assignatura de Biologia, han estudiat i realitzat els seus projectes sobre els animals vertebrats. Després, han exposat el que havien aprés a la resta de companys. La imatge és l'enllaç per accedir a un recull de fotos de l'exposició. Bon treball!!
  Publicat a les 11 de maig 2019, 8:39 per Redacció Cole
 • Quina creu?    Al col.le hem projectat un concurs de Creus de maig. Cada curs ha elaborat i exposat la seua, bé a les portes o a les finestres de la seua classe. Divendres a migdia sabrem el curs guanyador, encara que tots ja han guanyat en il.lusió i colorit.
  Publicat a les 7 de maig 2019, 13:54 per Redacció Cole
 • Enhorabona Noa!!     La nostra alumna Noa, de 5é de Primària ha resultat guanyadora del tercer concurs de historietes i còmics que ha organitzat l'ajuntament com una més de les activitats de la VII Fira del Llibre i la Cultura. Enhorabona!!!
  Publicat a les 7 de maig 2019, 4:04 per Redacció Cole
 • Quin significat tenen les Creus de maig!!     La seua instal.lació té el seu origen en l'Edat Mitjana, quan començà a commemorar-se la troballa de la creu de Jesucrist al segle IV per Santa Elena, mare de l'emperador Constantí. A València ciutat s'han . A València ciutat s'han alçat 49 creus de maig, com es pot llegir a la web de l'Arxidiocèsi de València.
  Publicat a les 5 de maig 2019, 2:58 per Redacció Cole
S''estan mostrant les entrades 1 - 50 de 261. Mostra'n més »