Inici

Seguim innovant   Segueix-nos a
@sagradoalginet A facebook
Tauler d'anuncis


 • Eleccions per al Consell Escolar-21-11-19!!
  Publicat a les 8 de nov. 2019, 3:29 per Redacció Cole
 • Escola de famílies d'Alginet!!     Hui comença un cicle de xarrades formatives a la Casa de Cultura. Animeu-vos!!
  Publicat a les 29 d’oct. 2019, 4:27 per Redacció Cole
 • Guarderia. Calendari del curs 2019-2020.   
  Publicat a les 3 d’oct. 2019, 2:14 per Redacció Cole
 • Convocatòria d'Assemblea de l'AMPA!!     La imatge és l'enllaç per accedir a la circular explicativa.
  Publicat a les 28 de set. 2019, 10:03 per Redacció Cole
 • Horari d'atenció al públic!!      La imatge és l'enllaç per accedir al cartell divulgatiu.
  Publicat a les 26 de set. 2019, 8:38 per Redacció Cole
 • Activitats extraescolars!!    La imatge és l'enllaç al document que ens mostra el ventall de possibilitats.
  Publicat a les 26 de set. 2019, 8:34 per Redacció Cole
S''estan mostrant les entrades 1 - 6 de 170. Mostra'n més »

Noticies

 • Entrada sin título     HISTORY THROUGH WOMEN'S EYES. 3rd ESO. English project. Sovint, les dones són les grans oblidades dels llibres d'història i les seues aportacions en tots els camps del saber no tenen el reconeixement que es mereixen. Amb aquest projecte, hem volgut donar-los visibilitat. Enhorabona a tots i a totes pel vostre treball.
  Publicat a les per Redacció Cole
 • Infantil celebra la tardor!!     Ahir divendres els alumnes de segon cicle d' infantil celebrarem la Festa de la Tardor. Aquest any ha estat relacionada amb un projecte anomenat xiquixef que estem fent a classe. Amb l'ajuda de les famílies hem fet un concurs de cuina. Aquestes han elaborat plats amb fruites de la tardor que després els xiquets han degustat. També ens hem disfressat de xefs i hem repartit premis. Gràcies a totes les famílies per ajudar-nos.
  Publicat a les 30 de nov. 2019, 10:13 per Redacció Cole
 • Eleccions per al Consell Escolar!!   Día d'eleccions a la nostra comunitat educativa per a formar part del Consell Escolar del col.legi. Gràcies a tots per la vostra  participació!!
  Publicat a les 22 de nov. 2019, 4:08 per Redacció Cole
 • La Guarde i la tardor!!     La setmana passada els alumnes d'infantil dos anys junt a les seues mascotes els eriçons, gaudiren d'un dia de tardor al parc. Jugaren i experimentaren amb les fulles i ho passaren d'allò més bè.  Dies després, hem fet una activitat de la tardor al pati. Hem utilitzat diferents elements de la tardor: fulles de pi i de diferents mides i formes, pinyes, l'arbre de la tardor i dels nostres eriçons que tant ens agraden.
  Publicat a les 22 de nov. 2019, 4:01 per Redacció Cole
 • Treballem els aliments!!    Els alumnes de 3er de Primària han treballat els aliments i el resultat del seu estudi l'han convertit en un quadre.
  Publicat a les 15 de nov. 2019, 11:03 per Redacció Cole
 • Excursió del 1r cicle de Primària!!    Divendres passat, els alumnes de 1r i 2n de Primària van gaudir de l'obra de teatre "El tambor de Cora", a la Sala l'Horta. Després ho passàrem d'allò més bé al parc Gulliver.
  Publicat a les 15 de nov. 2019, 3:14 per Redacció Cole
 • Formació per a l'ús social responsable de les noves tecnologies!!     El passat divendres, els alumnes de 5é i 6é van rebre una xarrada per part de la Guàrdia Civil sobre 'Ciberassetjament i els usos d' Internet".Tots varen escoltar amb atenció i esperem que facen cas!!
  Publicat a les 15 de nov. 2019, 2:49 per Redacció Cole
 • Celebrem Tots Sants al pati!!    Totes les persones som una Obra d’Art de Déu, i estem cridats a la santedat: descobrir-ho en nosaltres, passa per viure una vida d'entrega als pròxims. Celebrem Tots Sants, donant gràcies per totes les Obres d’Art que Déu ha posat a les nostres vides: a les que ens acompanyen cada dia, i a les que ens esperen al cel. A totes i cadascuna, un càlid redord acompanyat de tres paraules: perdó, gràcies i vos estimem. Preguem per vosaltres.
  Publicat a les 1 de nov. 2019, 12:18 per Redacció Cole
 • De manera transversal!!     Aprenem de manera transversal. Els alumnes de 4t de Primària han treballat l'aparell locomotor a Ciències Naturals i després han dibuixat el seu "skeleton" a l'assignatura d'Arts&Crafts. Ací els teniu mentre cada grup imita la postura dels seus esquelets. Bon treball!!! Well done!!!
  Publicat a les 25 d’oct. 2019, 4:26 per Redacció Cole
 • Concert didàctic al Teatre Modern!!    Hui els alumnes de 4t, 5é i 6é de Primària han gaudit d'un concert didàctic organitzat per l'Ajuntament, on els instruments protagonistes han estat els saxofons. Aquesta agrupació de jóvens músics saxofonistes d'origen francès ens han mostrat de primera mà el seu treball, on l'intercanvi cultural a través de la música ha sigut l'element fonamental. Ens ha encantat!! La segona foto és l'eenllaç a un video divulgatiu de l'activitat!!
  Publicat a les 23 d’oct. 2019, 7:27 per Redacció Cole
 • 5é i 6é de Primària, al teatre!!     Els alumnes de 5é i 6é de Primària han gaudit, dilluns passat,  de l'obra de teatre "Anna i la màquina del temps" al teatre Escalante de València. Després han passat una vesprada de convivència i diversió al parc Gulliver. Ací us deixem algunes imatges de la excursió!
  Publicat a les 23 d’oct. 2019, 7:20 per Redacció Cole
 • Convi del 2n cicle de Primària. Qué grandots!!       Els alumnes de 3r i 4t de primària han estat dos dies gaudint d'activitats al aire lliure, dels seus companys i reforçant la seua pròpia autonomia - passant una nit fora de casa - a l'alberg d'Olocau. Ha estat suuuper!!
  Publicat a les 18 d’oct. 2019, 3:47 per Redacció Cole
 • Formació del professorat!!     Formació del professorat: Hui hem après primers auxilis i com actuar davant problemes respiratòris en els xiquets.
  Publicat a les 17 d’oct. 2019, 3:58 per Redacció Cole
 • Esmorzar solidari pel DOMUND!!     “Els cristians, pel Bateig, som fills i filles de Deu, sempre i en tots llocs, mai estrangers o esclaus, mai oblidats o abandonats”. Missatge del Papa Francisco per al Domund 2019. Ajudant i col·laborant, prenem consciència del regal de sentir-nos estimats per Deu.
  Publicat a les 16 d’oct. 2019, 4:11 per Redacció Cole
 • Convivència 2n cicle d'ESO!!     Els alumnes de 3er i 4t d'ESO del nostre col.legi han passat dos dies a l'Albergue Serra d'Ador. Allí, amb l'acompanyament dels seus professors, han aprofundit en el coneixement personal i del grup, amb una série de dinàmiques integrades en el pla d'acció tutorial. A més a més, disfrutaren de la natura de l'entorn i de divertides activitats multiaventura.
  Publicat a les 13 d’oct. 2019, 7:19 per Redacció Cole
 • Convivència dels de 1r cicle d'ESO!!     Durant aquests dos dies, a Olocau, hem organitzat dinàmiques per a començar a treballar el pla d'acció tutorial dels dos cursos. A més, els nostres alumnes han gaudit d'un ventall d'activitats multiaventura en contacte amb la natura. Una experiència molt completa!!!
  Publicat a les 13 d’oct. 2019, 7:16 per Redacció Cole
 • La "Guarde" en marxa!!    Ací teniu dos videos elaborats pel professorat de la Guarderia dels primers dies del nou curs. Un plaer contemplar-los!! Les imatges són els enllaços corresponents.
  Publicat a les 3 d’oct. 2019, 2:37 per Redacció Cole
 • Butlletins Informatius de les Reunions d'Inici de curs amb pares!!    Cadascuna de les imatges és l'enllaç al document divulgatiu emprat a les corresponents reunions amb els pares d'alumnes dels distints nivells educatius.
  Publicat a les 7 d’oct. 2019, 7:50 per Redacció Cole
 • Ja estem tots!!      Ja han començat tots els alumnes d'infantil 3. Ara poc a poc van adaptant-se a aquesta nova etapa.
  Publicat a les 20 de set. 2019, 10:19 per Redacció Cole
 • Al pati, biblio-carro!! Tornem a donar la benvinguda al biblio-carro als nostres patis de Primària els dimecres.
  Publicat a les 20 de set. 2019, 8:52 per Redacció Cole
 • Primer dia!!     Primer dia de classe!!! Noves il.lusions, nous amics.....un nou camí de rajoletes grogues!!!  Creixent junts!!
  Publicat a les 9 de set. 2019, 7:56 per Redacció Cole
 • A punt per començar!!    Ja queda menys per a que ens retrobem al col.le!!! Teniu ganes? Els profes estem treballant de valent per tindre-ho tot preparat. Nous projectes, noves il.lusions, noves instal.lacions.....moltes sorpreses vos esperen este curs!!!!  Ens veiem el dilluns!!!
  Publicat a les 6 de set. 2019, 10:29 per Redacció Cole
 • Encontre de col.legis diocesans!!    El claustre hem assistit hui a l’encontre de professors que tots els anys organitza la Fundación San Vicente Màrtir-Colegios Diocesanos, de la qual formem part.Però el d’aquest dijous ha estat especial per a nosaltres: Magda ha representat els professors jubilats del nostre centre a un emotiu homenatge!!És un orgull vore el seu treball reconegut per tants companys!!!
  Publicat a les 6 de set. 2019, 10:24 per Redacció Cole
 • Recaptació de la campanya "StopELA"       Segons llegim a la pàgina web de SotpELA: "26 de juliol passat, l'organització Stopela va lliurar un xec  per 63.068 € a l'Institut de Neurociències d'Alacant. Açò ha estat possible gràcies a totes i cadascuna de les persones que han organitzat, col.laborarat i participat en les activitats i events #SotpELA".
  Publicat a les 5 d’ag. 2019, 2:05 per Redacció Cole
 • Per a pensar-s'ho!!     I ara, si voleu, pegueu un colp d'ull a la sèrie d'imatges que vos oferim. Ens recorden problemàtiques i situacions recients sobre les quals hem de reflexionar. Bon estiu!!
  Publicat a les 21 de jul. 2019, 2:52 per Redacció Cole
 • Va de bo!!!     Vos oferim un recull d'imatges que ens recorden esdeveniments que s'han produït al llarg del curs per a alumnes, ex-alumnes i altres membres de la nostra comunitat educativa. Bon moment per a tornar a donar-los l'enhorabona més sincera!! L'enllaç al video, la imatge de capçalera!!
  Publicat a les 22 de jul. 2019, 6:32 per Redacció Cole
 • Premiats pel seu expedient a Primària!!     Dimarts passat les nostres alumnes Ana, Paula, Laura i Maria reberen, per part de l'alcalde i del regidor d'educació, el reconeixement pel seu expedient acadèmic en Primària.No ens oblidem de Sandra. Enhorabona!!!
  Publicat a les 3 de jul. 2019, 9:41 per Redacció Cole
 • 4t d'ESO, a Paris!! El tutor, Sergio Serra Barberà, ja ens ha enviat un primer video, de la estada dels alumnes de 4t d'ESO a la capital francesa. Llocs i paratges preciosos i envidiables. Sols caldria baixar un poc la intensitat del sol. Un bon final per al curs!! A passar-ho bé!!!
  Publicat a les 30 de juny 2019, 2:56 per Redacció Cole
 • Fi de Curs de 6é de Prim!!    Els alumnes de sisè de Primària han anat hui de viatge fi de curs a Terra Mítica per acomiadar aquesta etapa educativa.Ha sigut un día molt divertit i emocionant per a tots. Enhorabona!!
  Publicat a les 26 de juny 2019, 3:07 per Redacció Cole
 • Canvien d'etapa educativa!!    El passat dijous al pati del col.legi va tindre lloc l'acte de graduació dels alumnes que fan canvi d'etapa. Així els alumnes d'infantil cinc, donaren la benvinguda al segon cicle d'infantil als alumnes de l'aula de dos anys. I els alumnes de sisé, als alumnes d'infantil 5 que començaran l'etapa de primària. Tots ells van rebre un diploma. L'acte acabà amb un cant per part dels alumnes de tercer d'infantil.
  Publicat a les 25 de juny 2019, 9:04 per Redacció Cole
 • Infantil acaba banyant-se!!    Infantil acomiada el curs amb jocs d'aigua al pati i fruita d'estiu per a refrescar-se. Que bé ho han passat xiquets i mestres. Clicant sobre la foto tindreu accés a un video!!
  Publicat a les 20 de juny 2019, 7:35 per Redacció Cole
 • I li arriba l'hora a Magda!!    Ahir, dilluns de matí, al pati, profes i alumnat del col.le homenatgearen a Magda en el seu dia de comiat de la vida activa professional. Com ella diu, realment no és un comiat, perquè ella mai s'acomiadara d'este col.le, del seu col.le. Totes dues fotos són accesos a un video recordatori i a un document descriptiu de la seua trajectòria.
  Publicat a les 20 de juny 2019, 7:49 per Redacció Cole
 • Primària al poli, jugant i xopant-se!!    Els alumnes de Primària juguen i es banyen en una jornada lúdica que anuncia el final del curs.
  Publicat a les 18 de juny 2019, 11:16 per Redacció Cole
 • A Infantil reutilitzem materials!!   Esta setmana els xiquets i xiquetes d'Infantil 1r cicle, reutilitzant materials, han treballat la psicomotricitat fina i han fet sèries amb les figures geomètriques.
  Publicat a les 17 de juny 2019, 9:37 per Redacció Cole
 • Macbeth, a 4t d'ESO!!     Projecte Shakespeare 2019. Els alumnes de 4t d'ESO, des de l'assignatura de Competència Oral en Anglés, han fet una pel.lícula amb diferents escenes de l'obra Macbeth que han treballat a classe. En aquest projecte, no solament han demostrat les seues habilitats artístiques i el seu domini de la llengua anglesa, sinó que han posat en pràctica les tècniques de muntatge i edició de vídeo que han aprés a Informàtica. Shakespeare els ha visitat hui per a lliurar-los un diploma en reconeixement al seu magnífic treball. Enhorabona!!!
  Publicat a les 23 de juny 2019, 4:50 per Redacció Cole
 • Elaborem productes amb matèries primeres!!     Els alumnes de 3r de primària han treballat, des de l'assignatura de Socials, els sectors econòmics i han aprés, d'una manera pràctica, com es transforma una matèria primera, la llet, en un producte elaborat: el iogurt. Ho han passat d'allò més bé!!
  Publicat a les 12 de juny 2019, 10:18 per Redacció Cole
 • 5é de Primària viatja al paleolític!!    Els alumnes de 5é hem treballat el Paleolític de manera transversal des de les assignatures de Naturals i Ars and Crafts. Ha estat un projecte molt motivador que els ha permés aprendre d'una manera lúdica.
  Publicat a les 10 de juny 2019, 11:17 per Redacció Cole
 • Stopela seguix donant visibilitat al projecte!!    La tv À punt ens fa oferir ahir un reportatge, protagonitzat per la familia de la nostra companyera Fran, on s'intenta visualitzar la malaltia ELA i els esforços de l'organització Stopela per recaptar fons per al Institut de neurocirugia d'Alacant que ha iniciat un programa d'investigació sobre ella. Accedireu al reportatge per la imatge de capçalera i el termòmetre vos informarà dels fons recaptats fins ara. "Els desafiaments ens donen energia i si ens acompanyen família, amics, veïns i, fins i tot desconeguts, la força és més gran. Des de Picassent (l’Horta Sud) es mantenen en lluita per a fer front a la malaltia de l’ELA". 
  Publicat a les 10 de juny 2019, 4:27 per Redacció Cole
 • Festa de les Exalumnes!!    La vesprada del passat divendres tingué lloc, a la parròquia, la missa que la associació d'Exalumnes del col.le oferix en honor del Sagrado Corazón de Jesús. Gaudirem de la presència de la Superiora de les Hermanes de la Doctrina Cristiana, acompanyada de HH molt volgudes al poble. Posteriorment, al pati del centre, com ja és consustancial al centre, hi hagué un berenar al pati, magnificament organitzat. No mai ens cansarem d'agrair la inestimable col.laboració que esta arrelada associació manté amb la comunitat educativa del col.le, amb les seues generoses i entusiastes aportacions. 
  Publicat a les 9 de juny 2019, 8:30 per Redacció Cole
 • Projecte "Aula de recursos"     Dins el nostre procés d'innovació pedagògica, per segon any consecutiu, la professora de P.T ha portat endavant el projecte " Aula dels Recursos " en la qual els nostres alumnes han aprés molt al voltant de l'espai i l'univers. Com a resultat final d'aquest projecte, han construit un coet d'aigua i l'han fet enlairar-se davant els seus companys de 5é i 6é. Una experiència molt enrequidora.
  Publicat a les 9 de juny 2019, 7:38 per Redacció Cole
 • Els de sisé, al teatre!!     Ahir els nostres alumnes de 6é participaren en les 5é jornades de teatre escolar que organitza l'Ajuntament. Representaren dos contes de "Les mil i una nit" i amb aquesta representació donàrem per finalitzat el projecte de Centre que començarem aquest curs. Enhorabona artistes!! totes dues imatges ens donen accés a un ventall der fotos i un video que hem obtés gràcies a la col.laboració de "La veu d'Alginet"
  Publicat a les 6 de juny 2019, 11:09 per Redacció Cole
 • Plàstica al 2n cicle d'Infantil!!    Warhol, Miró i Klee són els pintors que l'alumnat d'infantil, en plàstica, han treballat al llarg del curs. Han fet ús de diferents tècniques plàstiques ( restallar, aquarel.les, estampació...) per a reproducir algunes obresd' aquestos tres artistes.
  Publicat a les 6 de juny 2019, 4:23 per Redacció Cole
 • Dia Mundial del Medi Ambient!!     Deixem ací material divulgatiu per concienciar de la importància de vetlar pel respecte al medi ambient. Ens juguem molt!! D'admirar la campanya organitzada per l'alumna Greta Thumberg, un personatge a escoltar!! Totes quatre imatges són enllaços a sengles videos.
  Publicat a les 7 de juny 2019, 2:52 per Redacció Cole
 • Diplomes per a 2n d'ESO!!    BIG CHALLENGE CONTEST 2019 AWARDS. Hui hem lliurat els diplomes i premis a tots els alumnes de 2n d'ESO en reconeixement a la seua magnífica participació en aquest concurs europeu de coneixements d'anglés. Després ho hem celebrat amb un bon esmorzar. CONGRATS ON YOUR ACHIEVEMENT!!!!
  Publicat a les 4 de juny 2019, 9:49 per Redacció Cole
 • Broadstairs-19: És l'hora de les exposicions orals!!      🇬🇧 BROADSTAIRS 2019 🇬🇧. Amb l'exposició de treballs i les presentacions orals, en les quals els alumnes de 3r d'ESO han contat la seua experiència a Anglaterra, tanquem aquest projecte que començà a principi de curs. Enhorabona. Estem molt contents del resultat.
  Publicat a les 31 de maig 2019, 13:04 per Redacció Cole
 • Jocs cooperatius per a 6é de Primària!!     M'agrada vore antics companys de col.le saludar-se amb total naturalitat i m'encanta sentir l'explicació del profe implicat en l'rganització d'esta activitat, Kiko Rodríguez Selfa!! Esperem que s'ho hagen passat d'allò més bé!! La imatge és l'enllaç al video explicatiu.
  Publicat a les 31 de maig 2019, 13:06 per Redacció Cole
 • A tota vela!!     Ahir els alumnes de Secundària gaudiren d'activitats nàutiques a la platja de Daimús. Va ser una jornada molt divertida on tots practicaren amb esportivitat: padel surf, windsurf, sup XL, piragua i catamaran.
  Publicat a les 24 de maig 2019, 10:50 per Redacció Cole
 • L'univers de 1r d'ESO!!      Els alumnes de 1r d'ESO, des de l'assignatura de Biologia, han estudiat i realitzat els seus projectes sobre l'Univers. Després, han exposat el que havien aprés a la resta de companys. Ací teniu un recull de fotos de l'exposició. Fantàstic treball!! La imatge dona accés a un video resum de les activitats.
  Publicat a les 24 de maig 2019, 10:36 per Redacció Cole
 • Eleccions a 4t de Primària!!      Candidatures, programes electorals, campanyes, votacions, escrutini, partits..... Els de 4t han practicat tècniques que han de servir per exposar idees, debatre-les, confrontar-les i pactar-ne per poder fomentar la convivència en el grup. Allà van!!
  Publicat a les 24 de maig 2019, 2:42 per Redacció Cole
 • Enhorabona Helena!!     Es fem ressó de la felicitació publicada des de l'Ajuntament d'Alginet per a la nostra alumna Helena Gadea Nácher, medalla de plata al Campionat Autonómic de Taekwondo. Enhorabona!
  Publicat a les 23 de maig 2019, 4:11 per Redacció Cole
S''estan mostrant les entrades 1 - 50 de 272. Mostra'n més »