Inici

Seguim innovant   Segueix-nos a
@sagradoalginet A facebook
Tauler d'anuncis


 • Departament de Lletres Enguany la nostra passejada per les lletres en Secundària, ja l’hem començada. Com sabeu aquest curs portem endavant el gran projecte de Centre “La volta al món en huitanta ...
  Publicat a les 11 d’oct. 2017, 7:42 per Paqui Folch
 • Asamblea de la AMPA    El próximo martes, 17 de octubre, tendrà lugar la Asamblea  Ordinaria de la AMPA (Asociación de madres y padres de alumnos del colegio). Horas antes habrán comenzado las votaciones para ...
  Publicat a les 3 d’oct. 2017, 8:53 per Vicente Perales
 • Localització del menús del menjador!!   Des de hui, a esta pàgina web, en la pantalla d'inici hi ha un nou icono, de menjador, que ens donarà accés als corresponents menús mensuals del menjador, tant ...
  Publicat a les 13 de set. 2017, 10:31 per Vicente Perales
S''estan mostrant les entrades 1 - 3 de 94. Mostra'n més »

Noticies

 • ¡Enhorabona Claudia!   La nostra alumna Claudia Garcia Martí ha quedat campiona al Campeonat Nacional d’Espanya de gimnàstica rítmica per conjunts, a la categoria infantil, celebrat huí a Valladolid. Moltíssimes felicitats per a Claudia en nom de tota la comunitat educativa! La foto de l'equip és l'enllaç per vore un video de l'actuació.
  Publicat a les 3 de des. 2017, 12:23 per Vicente Perales
 • A través de los ojos de la mujer!!   Passat 25-N es conmemorava el Dia Internacional contra  la Violència de Gènere. Coincidint amb eixa data, l'alumnat de 4t d'ESO ha composat una exposició de murals amb el tema "A través de los ojos de la mujer" En ells han descrit la vida de personatges femenins que, malgrat tots els entrebancs que la societat hi posava i encara hi posa, han destacat en la seua vida personal i professional. Una exposició necessària!!
  Publicat a les 3 de des. 2017, 11:26 per Vicente Perales
 • Eleccions a Consell Escolar!!    Dijous de la setmana passada es celebraren eleccions per a elegir representants de cadascun dels sector que el formen: personal no docent, entitat titular, professorat i alumnat de Secundària. Ací deixem una presentació recordatòria del procés més ilusionant: el dels alumnes de Secundària.
  Publicat a les 29 de nov. 2017, 3:49 per Vicente Perales
 • Escola matinera!!     En l'escola matinera ja han començat a treballar el Nadal!!
  Publicat a les 28 de nov. 2017, 11:44 per Vicente Perales
 • Els de 4t d'ESO a la ràdio!!    Divendres passat ha estat a ràdio Alginet un grup d'alumnes de 4t d'ESO llegint poesia de la Renaixença treballada a classe. Enhorabona. Sou uns rapsodes magnífics.
  Publicat a les 28 de nov. 2017, 11:35 per Vicente Perales
 • Premi al seu rendiment en Primària!!    Els alumnes Quique Ortuño i Candela Blasco han estat designats com a mereixedors de rebre el premi extraordinari al seu rendiment en Primària, que concedix la Conselleria d'Educació. Enhorabona!! Hem elaborat una xicoteta presentació d'imatges recordatòries de la seua estada en Primària. Esperem que vos agrade!!
  Publicat a les 28 de nov. 2017, 11:26 per Vicente Perales
 • Projecte Biblio-carro!!   Els alumnes de 2n d'ESO que cursaren l'assignatura "Iniciació a l'activitat emprenedora i empresarial",junt a la seua professora, Silvana Girona, ens han presentat hui el projecte "Biblio- carro"!!!! que estigueren treballant el curs passat.Tot un èxit hui al nostre pati de primària . Ens hem trobat amb un fum de lectors a tot arreu del nostre pati.La foto inicial ens duu a un document descriptiu del projecte, complementat amb la presentació de diapositives que acompanya a estes linies. La segona foto és  l'enllaç a un xicotet video recordatori del primer dia que s'utilitza al pati el biblio-carro.  
  Publicat a les 28 d’oct. 2017, 8:33 per Vicente Perales
 • Col.laborem amb la campanya del DOMUND-2017!! Esmorzar solidari per al DOMUND, tot un èxit i com sempre amb l'ajuda incondicional de la Junta de l'AMPA i la Junta d'Ex-alumnes .Gràcies per fer-ho possible!!La foto és l'enllaç a un xicotet video recordatori.
  Publicat a les 28 d’oct. 2017, 7:51 per Vicente Perales
 • 9 d'octubre!!  Divendres passat, al menjador del col.legi, els alumnes d'Infantil i Primària assistiren, en tres torns consecutius a la dramatització i declamació dels fets històrics que esta data representa per a la Comunitat Valenciana. Una manera molt lúdica de divulgar el significat de la pròpia història!! 
  Publicat a les 9 d’oct. 2017, 9:18 per Vicente Perales
 • PROJECTE PER AL CURS 2007-2008!    UN VIATGE INOBLIDABLE: Aquest any, el claustre de professors del Sagrado Corazón de Jesús, continuant amb el nostre procés d’innovació pedagògica, hem treballat de valent per portar endavant un gran projecte de centre en el qual ens hem bolcat amb molta energia i il·lusió. Aquest projecte girarà al voltant de l’obra de Jules Verne “ La volta al món en 80 dies” que treballarem dins el pla lector de les assignatures de valencià, castellà i anglès. És un projecte interdisciplinari que ens permetrà conèixer tradicions i cultures d’altres països i en el que els nostres alumnes, des d’Infantil fins a 4t d’ESO,  aprendran a conviure, a respectar les diferències i a estimar i valorar la ...
  Publicat a les 28 de set. 2017, 9:10 per Vicente Perales
 • Missa d'inici de curs!   Hui hem celebrat a l'esglèsia la missa de principi de curs.
  Publicat a les 13 de set. 2017, 10:19 per Vicente Perales
 • Un nou curs comença!   Benvinguts a aquest nou curs: alumnes,pares,mares,iaios,iaies....a tots els que formem part d'aquesta gran familia del "Sagrado Corazón de Jesús".Iniciem una nova aventura en la qual, amb constància ,unió i il.lusió, els somnis els podrem fer realitat!! Ànim!!! Cada una de les imatges és un ellllaç a un video que ha elaborat tant l'equip directiu del centre com la companyera Sónia Hervàs Gómez.
  Publicat a les 10 d’oct. 2017, 7:57 per Vicente Perales
 • XV Encontre de col.legis diocesans!    El claustre de professors del nostre col.legi ha participat majoritàriament al XV Encontre de col.legis diocesans. A la sessió inaugural del curs 2017-2018, l'arquebisbe ens ha expressat la necessitat d'oferir accions educatives noves que ajuden les famílies, donant respostes davant els reptes de hui. Acció tutorial, pastoral i innovació als àmbits de la formació, els projectes i la selecció de personal són les línies comunes a desenvolupar. La foto de capçalera és l'enllaç per vore ell video recordatori de la intervenció del Cardenal Cañizares.
  Publicat a les 9 de set. 2017, 9:37 per Vicente Perales
S''estan mostrant les entrades 1 - 13 de 13. Mostra'n més »