Inici

Seguim innovant   Segueix-nos a
@sagradoalginet A facebook
Tauler d'anuncis


 • Demà, divendres, no hi haurà classes, per pluges!! L'ajuntament ha decidit suspendre les classes de demà, a tots els centres educatius d'Alginet.
  Publicat a les 18 d’oct. 2018, 7:53 per Vicente Perales
 • Assemblea AMPA!!   La Junta Ordinària de l'Associació de Pares i Mares d'alumnes del col.legi es realitzarà el proper dimecres als locals del centre. Cal votar per renovar 6 càrrecs ...
  Publicat a les 8 d’oct. 2018, 10:39 per Vicente Perales
 • Servicis del centre 18-19!!     Consulteu la informació relacionada amb el menjador, l'escola matinera, l'agenda escolar i l'ús de l'uniforme del col.legi.
  Publicat a les 5 d’oct. 2018, 3:59 per Vicente Perales
 • Activitats extraescolars 18-19!!     Consulteu el document adjunt per tal de vore el ventall d'activitats extraescolars suggerides per a este curs 2018-2019!!
  Publicat a les 1 d’oct. 2018, 1:01 per Vicente Perales
 • Horaris d'atenció a pares!! Consulteu el document per tal de conéixer l'horari d'atenció a pares tant de Consergeria, com de cadascun dels membres de l'equip directiu  i dels tutors de les ...
  Publicat a les 26 de set. 2018, 8:00 per Vicente Perales
 • Horari setmanal d'Infantil 2n cicle i Primària!!   Setmana vinent començarà l'horari de matí i vesprada. Hi ha canvis en relació al curs anterior. Per tal de fer-los evidents, mireu l'esquema següent.La imatge és ...
  Publicat a les 26 de set. 2018, 2:46 per Vicente Perales
S''estan mostrant les entrades 1 - 6 de 128. Mostra'n més »

Noticies

 • Els de 3r de Primària al mural!!     Els alumnes de Tercer de Primària, han treballat el Sistema Solar, els planetes, la Lluna i els moviments de la Terra. Molt bon resultat! Enhorabona!!
  Publicat a les 10 d’oct. 2018, 2:11 per Vicente Perales
 • Projecte de centre!!   El cap d'estudis del centre En Miquel Àngel Garcia Millo, ens presenta, en el document adjunt, el projecte de centre per a este curs, basat en el llibre "Les mil i una nits". La maquinària es posa en marxa!!La imatge és l'enllaç per accedir a l'article publicat en premsa.Si no puguereu assistir a la reunió, polsant sobre el nº  que pertoque al curs de Primària del vostre fill/a, accedireu al corresponent butlletí informatiu d'inici de curs que es va presentar als pares.                                                                                            
  Publicat a les 8 d’oct. 2018, 10:14 per Vicente Perales
 • Benvinguda als nous grups de classe!!    Dijous passat, amb permís de l'oratge donarem la benvinguda al nou curs i als nous grups!! Encara no en tenim de foto grupal d'Infantil 3, d'Infantil 2 i Guarderia....les circumstàncies derivades de l'adaptació així ho dictaren. Tot arribarà!!
  Publicat a les 26 de set. 2018, 4:21 per Vicente Perales
 • Inici de curs 18-19!!     Ja fa una setmana que començà el curs acadèmic 2018-2019. Poques imatges ens recorden eixe primer dia perquè la plutja va fer acte de presència al pati del centre. No obstant això hem arreplegat imatges dels primers dies del curs. Com dia la pancarta, "benvinguts" a un nou riu de més de mil i una experiències que ens faran crèixer a tots, com ens recorda l'escut del centre.
  Publicat a les 17 de set. 2018, 9:53 per Vicente Perales
 • Encontre de professors de Col.legis Diocesans      El Cardenal Cañizares ha obert el XVI Encontre de Professors a Paterna. Quasi mil professors dels 67 centres diocesans han escoltat les seues paraules:"Sou diferents perquè goseu educar en la línia que proposa el Papa Francisco, que és ampliar en els alumnes la dimensió humana i social, no sols la intelectual, desenvolupant les virtuds humanes, sobre tot la llibertat i el servici als altres". Una bona orientació per a un nou curs!!
  Publicat a les 7 de set. 2018, 9:43 per Vicente Perales
 • L'eclipsi, el curs....     Com qualsevol fenòmen cíclic, tant el curs com l'eclipsi, tornaran a recuperar la seua presència en les nostres vides. De moment estem en fase de descans, preparant-nos per a experimentar les sensacions que, de segur, ens tornaran a produir. Bon descans!!La imatge és l'enllaç per accedira un video divulgatiu i recordatori de l'event astronòmic.
  Publicat a les 29 de jul. 2018, 10:15 per Vicente Perales
 • Resumim la setmana!!    L'alumnat d'Infantil 1 i 2, va fer moltes activitats la passada setmana. A banda de gaudir molt a les piscines, han treballat l'estiu amb una fruita característica com és la pera i amb treballs manuals que representaven unes xancles i un carranc. A més a més picaren sobre diferents formes i color i elaboraren entre tots un mural amb gomets.
  Publicat a les 27 de jul. 2018, 11:50 per Vicente Perales
 • Divendres, eclipsi de lluna!!    Per si vols tindre més informació sobre el proper eclipsi de lluna, fes clic en la imatge de capçalera i accediràs a informació periodística que et vindrà bé!! Divendres, a poqueta nit, un bon moment per gaudir de la contemplació d'un fenòmen natural ben estrany i per a practicar la fotografia.
  Publicat a les 23 de jul. 2018, 9:32 per Vicente Perales
 • Enhorabona Ariadna!!   La nostra alumna Ariadna Terol Donat, integrant de la Jove Orquestra d'Alacant, guanya el festival Internacional Summa Cum laude en Viena. La nostra més grata enhorabona!!!!
  Publicat a les 20 de jul. 2018, 9:42 per Vicente Perales
 • Ona de calor!!   Com que ja fa tanta calor, a la guarde estem fent moltes activitats de piscina i hem treballat una fruita estiuenca: el meló d'Alger. També hem fet una manualitat que és un peix i hem jugat amb massa de pa de colors.La imatge és l'enllaç per accedir a un video recordatori.
  Publicat a les 17 de jul. 2018, 12:40 per Vicente Perales
 • Graduació 4t d'ESO!!   Eucaristia d'acomiadament per als alumnes de 4rt d'ESO i acte acadèmic, on es va fer entrega als alumnes de la beca i la insignia del Col.legi.Després ho celebràrem junts, a San Patricio. Una nit molt especial...Gràcies per haver-nos deixat compartir estos anys  amb vosaltres!!La foto és l'enllaç per vore un video recordatori.
  Publicat a les 11 de jul. 2018, 9:52 per Vicente Perales
 • Viatge Fi de curs 4t d'ESO!!     Ja s'acomiaden de la Selva Negra, encara que sembla que ho fan amb un poc de suspens... Emoció fins al final!! Les 5 fotos són l'enllaç a  sengles videos que han enviat per facebook.
  Publicat a les 3 de jul. 2018, 7:49 per Vicente Perales
 • A Terra Mítica!!   L’alumnat de sisé han disfrutat hui d’una jornada divertidíssima a Terra Mítica com a fi d’etapa. Un dia espectacular!!La imatge és l'enllaç per accedir a un video recordatori.
  Publicat a les 27 de juny 2018, 2:34 per Vicente Perales
 • Canviem d'etapa!!     Els nostres xiquets es fan fadrins, per això hui s'han lliurat diplomes donant-los la benvinguda a la nova etapa que començaran el pròxim curs. La primera imatge és l'enllaç per poder visionar un xicotet video de l'acte.
  Publicat a les 26 de juny 2018, 9:19 per Vicente Perales
 • Passats per aigua!! L'alumnat de Primària ha passat un matí fresquet i divertit per finalitzar el curs. Ara, a gaudir de l'estiu i les vacances!!
  Publicat a les 21 de juny 2018, 6:56 per Vicente Perales
 • Festival i sopar Familiar!!    Anit, després del Festival Fi de Curs,  tinguerem el tradicional sopar familiar al pati del nostre col.legi.Gràcies famílies per la vostra participació!!  I GRÀCIES a la Junta directiva de l'AMPA per tot el gran treball que van fer i la seua dedicació!!
  Publicat a les 16 de juny 2018, 7:06 per Vicente Perales
 • Musiquem el projecte de centre!!   Ací teniu dos vídeos que recullen el final del projecte de centre de la volta al món en 5è i 6è des de l’assignatura de música. Esperem que vos agraden!Les imatges són els enllaços per accedir als videos.
  Publicat a les 16 de juny 2018, 6:38 per Vicente Perales
 • Va de bo!! i Esclat d'un projecte!!    Vos oferim un recull d'imatges que ens recorden lliuraments de premis que s'han produït al llarg del curs per a distints membres de la nostra comunitat educativa. Bon moment per a tornar a donar-los l'enhorabona més sincera!! També volem recordar la desfilada del dia de falles com a colorida expressió del projecte educatiu que el col.legi ha dut a terme este curs!! Cadascuna de les imatges és un enllaç per accedir a videos recordatoris.
  Publicat a les 20 de jul. 2018, 9:51 per Vicente Perales
 • 1r d'ESO i la hidrosfera!!     Els alumnes de 1r d'ESO, des de l'assignatura de Biologia, han realitzat aquests projectes sobre la hidrosfera. Han estudiat les propietats de l'aigua i la seua importància per als éssers vius. També hem fet experiments relacionats amb el cicle de l'aigua i la seua contaminació. Molt bon treball!!
  Publicat a les 14 de juny 2018, 7:29 per Vicente Perales
 • La volta al món, amb els de sisé, al teatre!!   Ací deixem el video que ens ha oferit "La veu d'Alginet". Els alumnes de sisé interpretaren magníficament l'obra versionada pel seu professor Javier Pérez Huertas. Ens oferiren  màgia i encant. Gràcies!!  La imatge és l'enllaç per accedir al video.
  Publicat a les 14 de juny 2018, 7:05 per Vicente Perales
 • Go! Go! Goose!    Hui hem lliurat els premis i els certificats que acrediten la participació dels alumnes de 2n d'ESO en el concurs europeu d'Anglés " The Big Challenge". També ens hem posat la camiseta amb la nostra mascota i el crit de guerra que ens ha acompanyat tot el concurs: GO, GO, GOOSE!!!La foto és l'enllaç a un video!!
  Publicat a les 12 de juny 2018, 7:53 per Vicente Perales
 • Festa del Sagrado Corazón!!    Hui, al pati del nostre col.legi, hem celebrat la festa del Sagrado Corazón de Jesús i hem donat gràcies per tot este curs.
  Publicat a les 9 de juny 2018, 8:02 per Vicente Perales
 • Shakespeare Festival!!   A la classe de 4t d'ESO  hem celebrat el SHAKESPEARE FESTIVAL com a cloenda del projecte en què han estat treballant esta avaluació. Hem projectat els vídeos on han representat fragments de les obres MACBETH i ROMEO AND JULIET. Després, se'ls ha lliurat un diploma en reconeixement al seu magnífic treball.La foto  és l'enllaç per accedir a un video recordatori del lliurament de premis!!
  Publicat a les 9 de juny 2018, 7:53 per Vicente Perales
 • Fi del projecte Broadstairs-2018!!    Amb l'exposició dels treballs i les presentacions orals, on els alumnes de 3r d'ESO han contat la seua experiència a Anglaterra, hem acabat el projecte BROADSTAIRS-2018 que començàrem en octubre de l'any passat. Enhorabona pel vostre treball.
  Publicat a les 2 de juny 2018, 6:33 per Vicente Perales
 • Frases per a reflexionar!!     Un grup d'alumnes de 4t d'ESO han elaborat, des de la classe de Religió un material visual molt adequat per a divulgar pensaments de Sta Teresa de Calcuta. Bon treball!!La imatge és l'enllaç per accedir al video.
  Publicat a les 31 de maig 2018, 11:35 per Vicente Perales
 • Ens visita un autor!!     Quina sorpresa hem tingut els alumnes de 4t i 5é de primària. Ens ha visitat Miquel Puig, l'autor dels llibres Els Mons de Laia i Llampuga, Llampega! que hem llegit i treballat a valencià. Ens ha deixat bocabadats amb les seues històries i amb ganes d'aprendre més. Moltes gràcies, Miquel Puig!!!
  Publicat a les 31 de maig 2018, 7:24 per Vicente Perales
 • 1r cicle d'Infantil a la granja!!   L'alumnat d'Infantil 1 i 2 van anar el dimecres d'excursió a la granja Tot Natura. Tenien moltes ganes de pujar a l'autobús i van veure molts animalets. Els van encantar les cabretes i els cavalls. Van gaudir moltíssim!!La foto és l'enllaç per accedir a un video recordatori!!!
  Publicat a les 26 de maig 2018, 7:52 per Vicente Perales
 • Jocs Cooperatius!!    Com cada any, els alumnes de 6é de Primària han participat als “Jocs Cooperatius” amb la resta de Centres de Primària d’Alginet. Ha estat una jornada molt divertida i hem fet amics nous!!
  Publicat a les 26 de maig 2018, 7:31 per Vicente Perales
 • Xarxes socials!!     Ahir, de nou, va vindre Fortu per parlar-nos sobre les Xarxes Socials. Hem aprés a utilitzar-les d’una manera més segura coneixent les noves normes legals que afavoriran la protecció de dades personals i sancionaran el seu incumpliment. Vos recomanem la lectura del següent article:
  Publicat a les 24 de maig 2018, 7:52 per Vicente Perales
 • 5é de Primària comença la seua "english summer School St George!!     Els alumnes de 5é de Primària comencen hui la seua, esperem grata,  experiència en Faura, en la seua "english summer School St George. Esperem que tot vaja d'allò més bé. Ja n'hem rebut dos, de videos!! I hui divendres, 25 de maig hem rebut les darreres imatges amb les que hem elaborat un altre video. Ara a contar experiències als amics i a la família!!
  Publicat a les 25 de maig 2018, 10:23 per Vicente Perales
 • A la Xopera d'Algemesí!!    Ahir dijous,  els alumnes de Primària han gaudit d'una jornada de convivència i diversió a la Xopera d'Algemesí. Un paratge natural ample, ben dotat de servicis i adequat per a visites amb la família, que està ben a prop i és molt accesible. Que bé ho han passat!!!Si premeu el símbol del curs del vostre fill/a, tindreu accés a un xicotet video recordatori de les activitats d'eixe curs.
  Publicat a les 18 de maig 2018, 9:39 per Vicente Perales
 • Infantil en bici!!    Un any més l'alumnat d'Infantil ha gaudit de la tradicional "vesprada de bicis", en la que, d'una manera molt lúdica i motivadora, s'inicien en educació viària, deprenen a respectar normes de convivència i realitzen exercici físic saludable. Ha sigut molt divertit i la vesprada ha passat volant!La imatge és un enllaç per accedir a un xicotet video!
  Publicat a les 19 de maig 2018, 6:00 per Vicente Perales
 • 1r d'ESO i l'univers!!    Els alumnes de 1r d'ESO, des de l'assignatura de Biologia, han realitzat aquests projectes relacionats amb l'univers. Han estudiat els planetes del Sistema Solar, la Via Làctia, els moviments de la Terra i el sistema Sol-Terra-Lluna. Molt bon treball!!
  Publicat a les 18 de maig 2018, 7:45 per Vicente Perales
 • Modernisme per a 4t d'ESO!!     Hui, els alumnes de 4t d'ESO hem fet una visita guiada per l'Eixample i la València Modernista ( Estació del Nord, Casa Ortega, Casa Ferrer, Mercat Colon, Casa José Peris i Casa dels Dracs) en què hem descobert les meravelles arquitectòniques d'aquest període de la nostra ciutat. València no s'acaba mai. Gràcies Miquel, has estat un guia fantàstic!!Polsant la foto podem accedir a un video resum de l'activitat.
  Publicat a les 11 de maig 2018, 7:43 per Vicente Perales
 • A les Lletres del 17-18!!    Aquest matí hem lliurat els "Premis a les Lletres" del curs 17-18 al Col.legi, i tots els alumnes que han destacat i participat en els diferents concursos i activitats literàries han tingut un reconeixement pel seu esforç. Enhorabona als premiats!!!!
  Publicat a les 4 de maig 2018, 7:19 per Vicente Perales
 • Premiats a l'ajuntament!!    Esta vesprada els nostres alumnes han rebut a l'ajuntament el reconeixement al rendiment acadèmic de primària. Enhorabona pel vostre esforç!!
  Publicat a les 4 de maig 2018, 4:35 per Vicente Perales
 • Pleno al concurs de còmics!!   Ens hem assabentat que hem fet "pleno" a l'acte de lliurament de premis del concurs de còmics!! Enhorabona als campions!!
  Publicat a les 1 de maig 2018, 8:23 per Vicente Perales
 • XXVII Concurs de Narrativa curta en valencià!!      Dissabte passat es lliuraren els premis del XXVII concurs de narrativa curta en valencià!! Enhorabona als participants. Sou tots guanyadors!!La foto és l'enllaç per visionar un video recordatori de l'acte.
  Publicat a les 1 de maig 2018, 8:10 per Vicente Perales
 • Records del sopar del 40é aniversari!! "Tota la nit va ser una riuada d'afectes". Moltes gràcies!! La foto de capçalera és l'enllaç per accedir a un dels videos que ens van inundar de records.La segona foto ens porta a l'acte de lliurament de plaques recordatòries.
  Publicat a les 1 de maig 2018, 8:00 per Vicente Perales
 • I tornem a la ràdio!!        Els alumnes de 4t d'ESO han tornat a la ràdio, al programa Poetes i rapsodes, esta vegada acompanyats per la seua professora Magd Perucho, per recitar i comentar poesia romàntica. Tots uns professionals!! L'emblema de la ràdio és l'enllaç per accedir a un pod-cast del programa.
  Publicat a les 1 de maig 2018, 7:36 per Vicente Perales
 • Anem al teatre!!!     Huí, els alumnes de segon i tercer cicle de Primària han gaudit del teatre en anglés.El xiquets de 3r i 4t de Primària s'han entusiasmat amb l'obra 'The teeth, the mouse and the monster", on un xiquet que veu mostres per tot arreu, s'ensenya a perdre la por amb la ajuda de sa germana i del ratolí Pérez.I els alumnes de 5é i 6é han flipat amb l'obra "The time machine', que amb una màquina del temps viatgen a l'Egipte de Cleopatra, a la Itàlia de Leonardo da Vinci o al proper futur. Una manera lúdica d'acostumar l'oïda a l'anglés.
  Publicat a les 27 d’abr. 2018, 3:57 per Vicente Perales
 • Contacontes al cole!!    Hui, dia del llibre, hem rebut la visita d'un grup d'animadors culturals els quals, amb màgia i encant, han sumergit l'alumnat en un món ple d'il.lusió i fantasia. Els xiquets de primer, segon i tercer han gaudit de l'obra "Històries prehistòriques" i els alumnes de quart a sisé han assistit a l'espectacle "Cuenta Màgia". Quin goig, quina joia! Al pati s'han exposat murals realitzats pels distints cursos de Primària i ESO, relacionats amb el llibre "El principito".
  Publicat a les 26 d’abr. 2018, 4:32 per Vicente Perales
 • Coleolimpiades-17-18!!   Divendres passat, els alumnes de 6é de Primària han participat en les VIII Coleolimpiades diocesanes. Una jornada lúdica i de convivència entre alumnes de 52 col.legis diocesans de la província de València. Tota una experiència!!La imatge és l'enllaç a un video recordatori.
  Publicat a les 21 d’abr. 2018, 8:41 per Vicente Perales
 • Primària a la fira verda d'Alginet!   Els nostres alumnes de primària han assistit hui a la V Fira del Medi ambient-Fira Verda que ha organitzat l'ajuntament d'Alginet. Hem fet diversos tallers i ho hem passat molt bé!!La foto és l'enllaç a un video recordatori.
  Publicat a les 20 d’abr. 2018, 9:48 per Vicente Perales
 • GO! Go! Gouse!   Els alumnes de 2n d'ESO tornem a participar en el concurs online d'anglés "THE BIG CHALLENGE" en què participen estudiants de tota Europa. Estem tan comboiats que hem triat mascota i crit de guerra " GO! GO! GOOSE!!Després de 3 mesos d'entrenament, els alumnes han fet la prova del concurs d'anglés a l'aula d'informàtica. Per a l'ocasió ens hem posat les camisetes amb la nostra mascota i el nostre crit de guerra: "GO, GO, GOOSE!La foto inicial és l'enllaç per visionar un xicotet video recordatori.
  Publicat a les 20 d’abr. 2018, 9:43 per Vicente Perales
 • Vertebrats!    Els alumnes de 1r d'ESO, des de l'assignatura de Biologia, han realitzat els seus projectes sobre els animals vertebrats. Han estudiat als peixos, amfibis, rèptils, ocells i mamífers. Bon treball!!
  Publicat a les 20 d’abr. 2018, 9:38 per Vicente Perales
 • 4t d'ESO a la fira Orienta't!!    Els nostres alumnes de 4t d’ESO han fet una visita a la Fira Orienta’t a l’IES Hort de Feliu, per a informar-se sobre totes les eixides acadèmiques quan acaben la secundària.
  Publicat a les 10 d’abr. 2018, 10:33 per Vicente Perales
 • 3r d'ESO inicia la seua Culture Week a Anglaterra!!     Boarding!!! Preparats per a gaudir d'una experiència inoblidable. Broadstairs Culture Week. Anglaterra. La foto de capçalera és l'enllaç a un video inicial. La segona foto ens enllaça amb el darrer video que han enviats els profes Miquel i Sergio.!Salutacions des de Broadstairs! Gaudint al màxim de la nostra setmana cultural i passant-ho bé.Ara, des de Canterbury, una ciutat històrica mundialment famosa.I els blancs penya-segats de Ramsgate, un passeig per la costa amb magnífiques vistes.Salutacions des de London!! Ara és el moment de començar a fer maletes i acomiadar-nos de les nostres famílies angleses. Hem gaudit molt d'esta experiència!! Ens veiem demà!!!🇬🇧ç
  Publicat a les 14 d’abr. 2018, 9:33 per Vicente Perales
 • Bones notícies del torneig escolar de basquet!!    Enhorabona als nostres campions de bàsquet!!!!
  Publicat a les 6 d’abr. 2018, 1:26 per Vicente Perales
 • Mapa mundi de "La volta al món en 80 dies" actualitzat!!    Abans d'anar-nos-en de vacances, el mapa mundi il.lustratiu de "La volta al món en 80 dies ha estat actualitzat. Continents, oceans, mars, meridians ja apareixen clarament retolats. L'esforç col.lectiu continua!!
  Publicat a les 29 de març 2018, 11:34 per Vicente Perales
S''estan mostrant les entrades 1 - 50 de 103. Mostra'n més »