Inici

Seguim innovant   Segueix-nos a
@sagradoalginet A facebook
Tauler d'anuncis


S''estan mostrant les entrades 1 - 6 de 179. Mostra'n més »

Noticies

 • Estem tots junts!!     Després de dues setmanes a 🏠, la nostra comunitat educativa vol enviar-vos, amb els nostres 🌈 ,un missatge d'ànim, perquè, malgrat tot, no perdeu el somriure, perquè ara, més que mai, vos sentiu acompanyats. Els professors també volem dir-vos que estem molt contents del treball que esteu fent des de casa. Sou tots uns campions💪!! Vinga, ja queda menys perquè ompliu de nou el col.le de rialles. Vos trobem a faltar❤️ #SócDelSagrado  La imatge és l'enllaç a un video.
  Publicat a les 29 de març 2020, 8:21 per Redacció Cole
 • Anglés, 3r d'ESO, des de casa!!      EL COL.LEGI A CASA:Els alumnes d'Anglés Oral de 3r d'ESO han estat treballant en un vídeo on expliquen com és el seu dia a dia durant esta Alerta i quines són les seues inquietuds. Ací vos mostrem unes instantànies de l'oral de cadascú. Com sempre, molt bon treball.#ensquedemacasa #estemjunts #TotAniràBé #bettertogether
  Publicat a les 29 de març 2020, 8:13 per Redacció Cole
 • Per a pensar-ho!!       I ara, si voleu, pegueu un colp d'ull a la sèrie d'imatges que vos oferim. Ens recorden problemàtiques i situacions recients, d'este trimestre, sobre les quals caldria reflexionar. Bones vacances!!La imatge animada és l'enllaç al recull de fotografies seleccionades durant este 2n trimestre del curs.
  Publicat a les 19 de març 2020, 11:37 per Redacció Cole
 • Acomiadament de J,R.!!    L'anterior dijous s'acomiadà del col.le José Ramón, que ja ha assolit la categoria de jubilat. Company i amic entranyable, sempre disposat a col.laborar en la creació i manteniment d'una agradable atmosfera de grup. Reservat, dialogant, participatiu, generós, amb un sentit de l'humor envidiable. Ara, a relaxar-se i organitzar noves rutines. Un significatiu grup de companys han gaudit, i no ho oblidaran mai, de les teues arts culinàries. La imatge de capçalera és enllaç a un video recordatori de la jornada.
  Publicat a les 20 de març 2020, 10:52 per Redacció Cole
 • Comencem un dia especial!!    Amb la cercavila de disfresses fem camí cap a la Ciutat Maragda!! La cara d’il.lusió dels nostres xiquets ho diu tot. La imatge de capçalera dona accés a un video resum de les activitats realitzades.    
  Publicat a les 16 de març 2020, 9:48 per Redacció Cole
 • Al circuit d'Educació Vial Fundació Mapfre!!     Aquesta setmana els alumnes de quart, cinqué, sisé de Primària, 1er i 2on de Secundària han rebut classes teòriques i pràctiques de seguretat viària. Els xiquets gaudiren amb els tallers i els karts elèctrics!
  Publicat a les 14 de març 2020, 5:42 per Redacció Cole
 • Projecte de centre a 1r-2n i 3r de Prim.    PROJECTE DE CENTRE. 1r-2n-3r de Primària. Nosaltres també estem decorant els nostres corredors i classes amb els treballs que mostren tot allò que hem fet en les tertúlies dialògiques dels plans lectors de valencià i castellà, en religió i en tutoria al voltant del Màgic d'Oz. Enhorabona a tots i totes. Estem molt contents del vostre treball. Endavant!!!!
  Publicat a les 11 de març 2020, 11:00 per Redacció Cole
 • Les Exalumnes, entusiastes del projecte!!!    PROJECTE DE CENTRE: 2n cicle d'Infantil: Després de l'activitat que donà inici al projecte de centre, l'Associació d'Exalumnes ha preparat, amb molta il•lusió, una vesprada de jocs tradicionals en què els personatges principals de la història han ajudat els nostres alumnes a arribar a la ciutat Maragda. Gràcies de nou Associació d'Exalumnes pel vostre treball i per l'estima cap al vostre col.le. Som del Sagrado.
  Publicat a les 11 de març 2020, 11:01 per Redacció Cole
 • El projecte en 4t, 5é i 6é de Primària!!     PROJECTE DE CENTRE. 4t-5é-6é Primària: Els nostres corredors i classes ja estan decorats amb els treballs que han fet els nostres alumnes en les tertúlies dialògiques dels plans lectors, en religió i tutoria al voltant del Màgic d'Oz. Ben contents de la vostra implicació. Endavant!!!!
  Publicat a les 10 de març 2020, 4:22 per Redacció Cole
 • El projecte al 2n cicle d'Infantil!!    PROJECTE DE CENTRE. 2n cicle Infantil.Els nostres alumnes han pogut conéixer i interactuar amb 3 dels personatges principals del projecte " El màgic d'Oz": l'Espantaocells, l'Home de Llauna i el Lleó. Una activitat en la qual han demostrat tot el que han aprés i en què han gaudit de valent.
  Publicat a les 8 de març 2020, 10:30 per Redacció Cole
 • Taller de disfresses!!    PROJECTE DE CENTRE. Taller de Disfresses: Les mares i iaies dels alumnes més menuts han vingut al col.le per tal de preparar la disfressa d'Espantaocells per a la cercavila del dia la falla. Una vesprada en què han compartit idees i rialles. Vosaltres també feu col.le. Som del Sagrado.
  Publicat a les 7 de març 2020, 10:10 per Redacció Cole
 • Primer cicle de Primària, d'excursió!!     El passat divendres 28 de febrer, els alumnes del 1er cicle de Primària van anar d'excursió a Vialdea, un xicotet poble a escala dels nostres menuts.Van aprendre a reciclar, treballaren les normes de circulació viària i descobriren la professió de bombers.Gaudiren amb circuits de cotxes i motos i a més, d'un viatge en tren amb animació.Els xiquets ho passaren d'alló més bé.
  Publicat a les 7 de març 2020, 10:06 per Redacció Cole
 • 4t d'ESO ens mostren ciutats del món!!   THE WORLD. 2nd Term project. Anglés 4t d'ESO: Amb l'exposició dels murals i les presentacions orals, donem per finalitzat un projecte en què els alumnes havien de fer un treball de recerca sobre una ciutat del món i explicar als companys la seua experiència virtual. Aquest projecte ha permès, a mès, que els alumnes feren un ús pràctic de les ferramentes de tractament d'imatge que havien après a l'assignatura d'Informàtica. Enhorabona a tots i a totes pel vostre treball i, recordeu, There's no planet B.
  Publicat a les 4 de març 2020, 9:47 per Redacció Cole
 • Aula de P.T.     AULA DELS RECURSOS: La professora de P.T ha programat i dirigit durant la 1r i 2n avaluació, els projectes següents:-Una Caixa Màgica per al CEU San Pablo construida per Jaume Mora per tal de compartir metodologies que nosaltres ja utilitzem.-Una maqueta d'una cèl.lula eucariota animal elaborada i exposada al seus companys, després d'un treball de recerca, per Andreu Pla dins d'un programa d'enriquiment curricular.Ben pagats del seu treball i implicació. Enhorabona als dos.
  Publicat a les 13 de març 2020, 9:37 per Redacció Cole
 • Exalumnes, el projecte i la guarde!!   PROJECTE DE CENTRE: 1r cicle d'Infantil: L'Associació d'Exalumnes ha organitzat un ventall d'activitats per als més menuts del col• le ambientades en el projecte de centre d'enguany: Pintacares, Dances amb els protagonistes del llibre i un taller on han pintat cors per a regalar-li'ls a l'home de llauna.Les imatges són el millor testimoni que s'ho han passat en gran. Moltes gràcies a la nostra ASSOCIACIÓ d'EXALUMNES. Quina sort tindre-vos sempre al nostre costat. Tots junts fem col.le. Sóc del Sagrado.
  Publicat a les 29 de febr. 2020, 10:28 per Redacció Cole
 • 2n cicle d'Infantil, d'excursió!!    Els alumnes d’Infantil han visitat l’antic magatzem de dents on, mitjançant un taller, han vist com arribaven allí les dents de tots els xiquets del món. Per a arredonir l'eixida, han assistit a la representació de l'obra "La volta al món en 80 dies" Els nostres alumnes s'ho han passat en gran.
  Publicat a les 28 de febr. 2020, 9:06 per Redacció Cole
 • El projecte al 1r cicle d'ESO!!    PROJECTE DE CENTRE. PLA LECTOR 1r i 2n d'ESO: Amb l'Home de Llauna hem expressat, amb els nostres cors, tot allò que ens emociona i ens dona alegria i gratitud. Tot allò que volem i estimem i ens fa sentir feliços. Enhorabona a tots els alumnes pel vostre treball!
  Publicat a les 28 de febr. 2020, 8:22 per Redacció Cole
 • Dimecres de cendra!!    DIMECRES DE CENDRA: Parem i reparem. Quina actitud tinc davant la vida? Quina davant els que m’envolten? Amb la celebració de hui el nostre col.le, en comunió amb tots els cristians del món, comencem el temps de reflexió que compren els quaranta dies abans de Pasqua.
  Publicat a les 26 de febr. 2020, 10:38 per Redacció Cole
 • El projecte, a la Guarde!!    PROJECTE DE CENTRE. 1r cicle d'Infantil: Un pardalet li ha dit a l'Espantaocells que estàvem fent una activitat sobre el projecte de centre. I què ha fet el nostre amic? Ha vingut encantat des del país d'Oz per a ajudar-nos a fer un espantaocells com ell. Gràcies per vindre a veure'ns, ens ho hem passat molt bé!!
  Publicat a les 21 de febr. 2020, 3:58 per Redacció Cole
 • Esmorzar solidari en favor de Mans Unides!!   El maltractament al planeta també té altres conseqüències. Esmorzar solidari en favor de Mans Unides.Gràcies a tots per la vostra col.laboració!!
  Publicat a les 20 de febr. 2020, 3:08 per Redacció Cole
 • El projecte presentat al 1r cicle de Primària!!!   PROJECTE DE CENTRE: 1r Cicle de Primària:Els nostres alumnes han rebut la visita de l'Espantaocells i de l'Home de Llauna qui, a més de contar-nos la seua història, ens han fet un regal per a cadascú de nosaltres perquè treballem en el Pla Lector i la Tutoria. S'han quedat bocabadats i han gaudit de valent de l'experiència.
  Publicat a les 15 de febr. 2020, 10:26 per Redacció Cole
 • 5é de Primària treballa el projecte de centre!!    PROJECTE DE CENTRE. Religió-5é de primària: Amb l'Home de Llauna hem après que, per a trobar Déu, ens cal un COR per a estimar, un cor que SENT i que FA SENTIR. Enhorabona alumnes per tot allò que heu expressat en el vostre projecte.
  Publicat a les 14 de febr. 2020, 4:36 per Redacció Cole
 • Secundària al Bioparc!!!    Jornada Formativa i de Conscienciació Ecològica: Els alumnes de secundària hem descobert la important tasca que duu a terme el Bioparc de València pel que fa a la conservació i reintroducció en el seu hàbitat natural d'espècies que estan en perill d'extinció. A més, hem completat la jornada amb tallers al voltant de l'alimentació dels animals i el consum responsable per contribuir a fer del nostre planeta un lloc millor per a tots. La imatge ens permet accedir a un video resum de la jornada.
  Publicat a les 13 de febr. 2020, 2:54 per Redacció Cole
 • !!THE BIG CHALLENGE-2020!!    Vos presentem a CROCKY, la mascota que representarà als alumnes de 2n d'ESO en este English Contest for Schools a nivell europeu en què participem per 4t any consecutiu. Ja estem entrenant-nos de valent per al gran dia. Gràcies a l'AMPA del col.le per finançar la nostra participació i a Marc i Eloy per dissenyar i fer realitat la nostra mascota. GO, GO, CROCKY!!! LET'S ROCK IT!!!💪💪
  Publicat a les 11 de febr. 2020, 10:22 per Redacció Cole
 • Orientació-4t d'ESO!!     Hem rebut la visita del col.legi La Puríssima d’Alzira per explicar-nos les opcions de Batxillerat que tenim quan acabem 4t d’ESO i també l’experiència d’un exalumne, Javi Suay, que ja està a punt de fer el Selectiu. Gràcies Javi per la teua experiència i gràcies a l’Equip Directiu de La Puríssima pel vostre interès. Ha estat un plaer compartir aquest ratet amb vosaltres!!
  Publicat a les 7 de febr. 2020, 9:55 per Redacció Cole
 • Celebrem el Dia del Rotllo!!    Rotllos beneïts per a que St Blai ens guarde la gola. Gràcies a les Ex-alumnes per aquest detall!!
  Publicat a les 3 de febr. 2020, 11:41 per Redacció Cole
 • 2n cicle de Primària també se n'ha anat d'excursió!!   Els alumnes de 3r i 4t de primària han assistit a un original espectacle de màgia i malabarisme que els ha deixat bocabadats. Per a arredonir un dia perfecte, han dinat i s'ho han passat d'allò més bé al Gulliver.
  Publicat a les 3 de febr. 2020, 11:24 per Redacció Cole
 • De visita cultural a València!!   El passat divendres, els alumnes de 5é i 6é de Primària gaudiren d'una ruta guiada per la ciutat de València. Visitaren l'Ajuntament, la Catedral i pujaren al Micalet. Després d'aquesta enriquidora experiència, el dia va finalitzar jugant al parc Gulliver. Ací teniu un resum!!
  Publicat a les 3 de febr. 2020, 3:48 per Redacció Cole
 • A la Guarde, roba d'hivern!!    Els alumnes més menuts del col·legi han treballat aquesta setmana la roba i els complements que utilitzem a l’hivern per a abrigar-nos. Ho hem passat d’allò més bé.
  Publicat a les 2 de febr. 2020, 4:42 per Redacció Cole
 • Socials 5é i 6é!!   A Socials, treballem amb projectes. Els alumnes de 5é han elaborat i exposat climogrames representatius de cada zona del nostre planeta, mentre que els de 6é han creat la seua pròpia empresa i han estudiat els diferents departaments que la formen. Fins i tot, han preparat anuncis publicitaris dels productes que s'han inventat: Coquarius i Conta Conta". Enhorabona a tots i totes, ho heu fet genial!
  Publicat a les 31 de gen. 2020, 3:32 per Redacció Cole
 • Dia de la Pau i de la No Violència!!    30 de Gener: Dia de la Pau i la No Violència. Una gran cadena de bones intencions i bons desitjos es crearà si cadascú de nosaltres posem la nostra intenció.
  Publicat a les 31 de gen. 2020, 3:13 per Redacció Cole
 • Ens ensenyen, en 1r d'ESO, a previndre adiccions!!   La Programació de l’Acció Tutorial per a 1er d’ESO inclou la formació en prevenció de les conductes addictives. Hui hem treballat els riscos de les Xarxes Socials i les conseqüències que poden tindre les nostres accions en elles, com poden ser els trastorns addictius relacionats amb l'ús i l'abús de pantalles. La formació dins del projecte Erasmus + Online-Slavery ha estat a càrrec de Fortu Tàpia, psicòleg de la UPCCA de la Mancomunitat de la Ribera Alta.
  Publicat a les 29 de gen. 2020, 8:25 per Redacció Cole
 • La borrasca Glòria!!   Acaba la setmana en la que hem patit lleugerament els efectes de la borrasca Glòria. En altres llocs s'ha acarnissat de manera ferotge. La naturalesa és poderosa i cal respectar-la.
  Publicat a les 24 de gen. 2020, 7:52 per Redacció Cole
 • Ens ensenyen a combatre les adiccions!!    L’Acció Tutorial programada per a 4t d’ESO inclou treballar les addiccions.Durant dos divendres, amb la col·laboració dels agents de la UCA-Mancomunitat de la Ribera Alta, hem estat reflexionant sobre la publicitat del joc on-line i sobre les possibles addiccions a les pantalles. Han resultat unes sessions molt interessants i molt enriquidores. Podeu consultar aquest link per a més informació. https://m.youtube.com/watch?v=QJ16DXjSO9o
  Publicat a les 24 de gen. 2020, 7:36 per Redacció Cole
 • Iniciem un projecte!!    Comencem!!!!  Anem a emprendre un viatge meravellós amb Dorothy i Totó, l’Espantaocells, l’Home de Llauna i el Lleó.Anirem pel camí de rajoles grogues i amb alegria, valentia, intel.ligència i cor aplegarem tots junts a Ciutat Esmaragda!!!Ens acompanyeu? La imatge de capçalera és l'enllaç a un video divulgatiu i l'altra imatge ens duu a un video-resum de l'acte.
  Publicat a les 8 de febr. 2020, 8:05 per Redacció Cole
 • Acomiadament de Tere Bellot!!    Gràcies Tere per la teua dedicació, pel teu treball, gràcies pel teu saber estar i ser. Companya, amiga i més per a tots nosaltres. GRÀCIES TERE!!Mai no hi haurà un comiat!!La imatge de capçalera és l'enllaç al document "Experiència Vitae"
  Publicat a les 19 de gen. 2020, 8:22 per Redacció Cole
 • Vesprada de joguines!!    Els reis han vingut carregats! i que millor que una vesprada de joguines a l'escola per mostrar-los i compartir-los amb els amics.
  Publicat a les 8 de febr. 2020, 9:49 per Redacció Cole
 • Exposició de projectes d'anglés!!    Hui, hem inaugurat l'exposició final dels dos projectes en què els nostres alumnes de 1r d'ESO han estat treballant. Enhorabona a tots i a totes pel resultat i per les vostres exposicions orals. 👏👏 Keep up the good work.
  Publicat a les 14 de gen. 2020, 10:42 per Redacció Cole
 • Per a pensar-ho!!     I ara, si voleu, pegueu un colp d'ull a la sèrie d'imatges que vos oferim. Ens recorden problemàtiques i situacions recients, d'este trimestre, sobre les quals caldria reflexionar. Bones vacances!!
  Publicat a les 26 de des. 2019, 11:43 per Redacció Cole
 • Ja arriba el Nadal!!     Els més menuts del col.legi, han gaudit de la visita de l'Emisari Reial i han entregat la seua carta per als Reis d'Orient. Visiten ell i els seus companys la nostra escola, convidats per l'Ampa, i així recullen les cartes dels d'infantil i Primària, on han escrit els seus desitjos. Després hem berenat xocolate que han preparat els mestres. També s'han cantat nadales a l'esglèsia interpretades pels alumnes de 1er, 2on, 3er de Primària i els del cor del col.legi.Els alumnes de Secundària han anat a l 'església per a celebrar el Nadal!
  Publicat a les 21 de des. 2019, 11:30 per Redacció Cole
 • Nadales a la plaça!!      Con ja és tradicional per estes dates, els alumnes de 3r i 4t de Primària, a primera hora del matí, i  els de 1r i 2n de Primària vora migdia, s'han reunit amb els seus companys de curs dels altres col.legis del poble per cantar nadalenques, dirigits pels respectius professors de música. L'ajuntament lliurà un obsequi a cada xiquet pel seu esforç i dedicació. Tot un detall!!
  Publicat a les 20 de des. 2019, 7:49 per Redacció Cole
 • Entrevista amb el Regidor!!   Els alumnes de 2n d’ESO, des de l’assignatura d’Iniciació a l’Activitat Emprenedora i Empresarial, hem fet una entrevista al Regidor de Tractament de Residus per a que ens ajude amb el projecte en el que estem treballant aquest curs: El Reciclatge al centre.
  Publicat a les 19 de des. 2019, 4:06 per Redacció Cole
 • !!Enhorabona, Teresa!!    La targeta guanyadora del concurs organitzat per l'AECC per felicitar el Nadal ha estat la de la nostra alumna de 5é de Primària, Teresa Alemany Bosch. Este matí, al pati del col.legi ha rebut el  premi, una motxilla, de mans de la Presidenta de la AECC d'Alginet. Felicitats!!
  Publicat a les 17 de des. 2019, 4:41 per Redacció Cole
 • Cantem Nadales a València!!     Mati de divendres passat, els alumnes que formen part dels Cors de tots els Col.legis Diocesans, han transmès l’alegria del Nadal pels carrers del centre de València. Les seues nadales anuncien el Jesuset!!
  Publicat a les 14 de des. 2019, 8:44 per Redacció Cole
 • Visitem una depuradora!!    Alumnes de 4t d'ESO de l'assignatura de Tecnologia visiten l'estació depuradora d'aigües residuals Albufera Sur, en Benifaió. Una bona aproximació a la vida real i les seues imprescindibles necessitats. 
  Publicat a les 14 de des. 2019, 8:37 per Redacció Cole
 • Montem el betlem!!    Ja fa uns dies que, al vestíbul del col.le lluix el nostre betlem. Els alumnes de 4t d'ESO guiats pel profe de Tecnologia i la radició han estat els responsables. Bona feina!!
  Publicat a les 14 de des. 2019, 8:15 per Redacció Cole
 • Col.laborem amb Cáritas!!    Com tots els anys, participem en la campanya de recollida d’aliments per a Cáritas. Amb el desitg de que tots puguem tindre un Bon Nadal!!
  Publicat a les 13 de des. 2019, 11:26 per Redacció Cole
 • Teatre per a 1r cicle de Primària!!      Dimarts passat, els alumnes de 1r i 2n de primària gaudiren d’un contacontes amb espectacle de màgia que la companyia Explora ens va oferir. Els xiquets participaren activament de l’espectacle i ho van passar d’allò més bé.
  Publicat a les 13 de des. 2019, 11:22 per Redacció Cole
 • Treballs d'expressió oral en grup en valencià!!     Dins el pla lector de l'assignatura de Valencià, els alumnes de 2n d'ESO hem posat en pràctica tècniques d'expressió oral mitjançant la representació de fragments del llibre treballat durant la primera avaluació. Ha estat una activitat molt completa i enrequidora. Enhorabona a tots i a totes.
  Publicat a les 13 de des. 2019, 11:18 per Redacció Cole
 • La història a través dels ulls de les dones!!    3rd ESO: English project. Sovint, les dones són les grans oblidades dels llibres d'història i les seues aportacions en tots els camps del saber no tenen el reconeixement que es mereixen. Amb aquest projecte, hem volgut donar-los visibilitat. Enhorabona a tots i a totes pel vostre treball.
  Publicat a les 8 de des. 2019, 2:32 per Redacció Cole
S''estan mostrant les entrades 1 - 50 de 321. Mostra'n més »