Inici‎ > ‎

Curs 2015-2016

Comiat per a una bona promoció!!

5 de set. 2016, 4:37 publicada per Redacció Cole   [ actualitzat el 5 de set. 2016, 4:42 ]

     
Ha passat l'estiu i no hem tingut oportunitat ni pensament de penxar a la web imatges del comiat de la promoció que ha acabat en juny 4t d'ESO. Allà va un comiat irlandés: Que el sol brille al vostre rostre, que la pluja caiga suau sobre els vostres camps, que el vent bufe a la vostra esquena.....que la mà de Déu vos protegisca i que, fins que tornem a trobar-nos, un altre vos tinga i ens tinga a tots, a la palma de la seua mà.

A banda de les notes, altres reconeixements!!

21 de juny 2016, 10:05 publicada per Redacció Cole

 
Les notes ja han arribat a casa i el curs s'ha acabat. Bon moment per donar reconeixement a altres activitats a banda del rendiment a l'estudi: Hàbit lector, narrativa,  música, esports com el futbol, el basquet, el rugby, la gimnàsia.... trajectòries vitals adreçades... Dona igual que siguen alumnes o ex-alumnes, la comunitat educativa del col.legi no són paraules, són persones que es relacionen i s'esforcen en fer-ho bé. Bon estiu!!

No sols es premien els estudis!!


A Terra Mítica!!

20 de juny 2016, 11:16 publicada per Redacció Cole

 
Hui, el penúltim dia de classe, els alumnes de 6é dePrimària i els de 3r d'ESO han viatjat a Terra Mítica en busca d'aventures. Ja contaran!!  

Sopar de la Festa Familiar!! Amb sorpreses!!

19 de juny 2016, 11:24 publicada per Redacció Cole   [ actualitzat el 19 de juny 2016, 11:34 ]

   
Dissabte passat, tant a la Missa, com a la benedicció del sopar de la Festa Familiar, D. Francisco, rector d'Alginet i titular, per tant, del col.legi ens anuncià que el proper curs ja no estarà al poble, doncs l'arquebisbe li ha encomanat seguir estudis de Litúrgia a Roma. Encara estem bocabadats i sense resposta, però, en tot cas diguem allò que deia Ausias: Bon vent i barca nova!! La porta sempre estarà oberta. 
No va estar l'única novetat del col.legi per al curs  vinent, perquè també D. Francisco anuncià el nou equip directiu del centre: Marta, Herminia i Rafa assumixen eixa responsabilitat! Que mai caminen sols!!

Els de 4t d'ESO, de viatge fi de curs!!

19 de juny 2016, 10:31 publicada per Redacció Cole

 
https://docs.google.com/presentation/d/1z4iorhQWK1XhWw7SZ7t6u__fbbHonfx-fI_eP41trWY/edit#slide=id.g1475785f16_0_42
Els alumnes de 4t d'ESo junt als professors Silvana, Fran, José Eduardo i Miquel, estan de viatge fi de curs. Cracòvia, Auswitz.... llocs que estan visitant, de segur que deixen bons records. Comforme envien fotos, anirem afegint-les a la presentació que ja està elaborada. La foto és l'enllaç per vore la presentació.

Festival!!

19 de juny 2016, 10:02 publicada per Redacció Cole   [ actualitzat el 19 de juny 2016, 11:10 ]

   
https://docs.google.com/presentation/d/1w3fHabetcCrj11aDrw1dBi5GZT7EF5gRju2JVF7bLGQ/edit#slide=id.g147567f9ae_0_45
A poqueta nit del divendres passat, al pati del col.legi, amb el suport de l'AMPA del col.legi i d'un fum de col.laboradors voluntaris, gaudirem del Festival Fi de curs dels alumnes d'Infantil i Primària. Amb una assistència multitudinària, - el pati estava ple de gom a gom -  l'acte ens va fer passar a tots, grans i menuts, un bon grapat de sensacions. La foto és l'enllaç per accedir a la presentació que s'ha elaborat.

Sisé a l'escenari!!

19 de juny 2016, 9:50 publicada per Redacció Cole   [ actualitzat el 21 de juny 2016, 14:24 ]

   
https://drive.google.com/a/sagradocorazonalginet.es/file/d/0B5mk5AMZv-L1OXZNSlN1SjJwX28/view
El passat 16 de juny, els alumnes de sisé de Primària ens feren passar una bona estona observant-los com posaven a escena L'hospital tranquil", de Vicent Marçà. S'ho i ens ho passarem d'allò més bé. Enhorabona al profe i al participants!! Superaren amb maestria tots els entrebancs i feren gala d'una notable professionalitat. La imatge és l'enllaç per a visualitzar el programa que es va repartir als assistents.
https://drive.google.com/a/sagradocorazonalginet.es/file/d/0B5E6LNrJJMXMNnktYkIzcFFTS28/view
https://drive.google.com/a/sagradocorazonalginet.es/file/d/0B5E6LNrJJMXMOGZlMFJFckwzeVk/view
https://drive.google.com/a/sagradocorazonalginet.es/file/d/0B5E6LNrJJMXMOGZlMFJFckwzeVk/view
https://drive.google.com/a/sagradocorazonalginet.es/file/d/0B5E6LNrJJMXMMXh6bnJQSXcyRW8/view

Matinal de Jocs Cooperatius!!

13 de juny 2016, 8:51 publicada per Redacció Cole   [ actualitzat el 13 de juny 2016, 8:55 ]

 
https://docs.google.com/presentation/d/1HsEdX-Vucu7yw7FVuNCawZRlzxtNBWGwU22LrhoEcVw/edit#slide=id.p
Llegim a La Veu d'Alginet: "Els alumnes de 6é de les quatre escoles d'Alginet han passat el matí al Poliesportiu Municipal per a fomentar els valors de la cooperació, entre els xiquets i les xiquetes, amb jocs i reflexions. Els professors d'Educació Física i els tutors han treballat en conjunt per a preparar esta matinal que va ser instaurada, fa més de 10 anys, per la professora del Blasco Ibáñez Irene Armenteros." Caldria afegir que, encara que a contracorrent, val la pena intentar que l'alumnat participe en estes activitats impregnades de civisme i col.laboració. Si passeu el ratolí per damunt de la foto de capçalera, accedireu a una reduïda presentació que mostra les activitats que es realitzaren per grups. En cada grup, hi havia integrants, elegits de manera aleatòria,  de cadascun dels quatre col.legis.

4t d'ESO llegint poesia d'Estellés a la ràdio!!

4 de juny 2016, 9:03 publicada per Redacció Cole

   
També als alumnes de 4t d'ESO se'ls dóna bé la poesia!! Esta vesprada han participat al programa de Ràdio Alginet amb els poemes de Vicent Andrés Estellés que més els agraden. Ho han fet genial. Com uns professionals. Enhorabona!!!!

Radio-4tS-V.A.Estellés


Abracem la Generalitat!!

4 de juny 2016, 8:59 publicada per Redacció Cole

   
Ens farem presents allà on siga per tal de demanar al menys que s'escolte allò que hem d'explicar!! Per la llibertat d'elecció!!

1-10 of 54