Inici‎ > ‎

Curs 2017-2018

I li arriba l'hora a Magda!!

18 de juny 2019, 11:33 publicada per Vicente Perales

   
Ahir, dilluns de matí, al pati, profes i alumnat del col.le homenatgearen a Magda en el seu dia de comiat de la vida activa professional. Com ella diu, realment no és un comiat, perquè ella mai s'acomiadara d'este col.le, del seu col.le. Totes tres fotos són accesos a sengles videos recordatoris i a un document descriptiu de la seua trajectoria.
https://drive.google.com/file/d/17emXA5UThyt2lBhpTn3ytjqz9Lcw9Kw_/view
https://drive.google.com/file/d/15x8DHktCrwvzYKGD-059I_MA-6YKvEZL/view

Primària al poli, jugant i xopant-se!!

18 de juny 2019, 11:16 publicada per Vicente Perales

   
Els alumnes de Primària juguen i es banyen en una jornada lúdica que anuncia el final del curs.

Jocs d'aigua al poli!!


A Infantil reutilitzem materials!!

17 de juny 2019, 9:37 publicada per Vicente Perales

 
Esta setmana els xiquets i xiquetes d'Infantil 1r cicle, reutilitzant materials, han treballat la psicomotricitat fina i han fet sèries amb les figures geomètriques.

Reutilitzem materials!!


Macbeth, a 4t d'ESO!!

14 de juny 2019, 3:20 publicada per Vicente Perales

    
Projecte Shakespeare 2019. Els alumnes de 4t d'ESO, des de l'assignatura de Competència Oral en Anglés, han fet una pel.lícula amb diferents escenes de l'obra Macbeth que han treballat a classe. En aquest projecte, no solament han demostrat les seues habilitats artístiques i el seu domini de la llengua anglesa, sinó que han posat en pràctica les tècniques de muntatge i edició de vídeo que han aprés a Informàtica. Shakespeare els ha visitat hui per a lliurar-los un diploma en reconeixement al seu magnífic treball. Enhorabona!!!

Projecte Shakespeare-19


Elaborem productes amb matèries primeres!!

12 de juny 2019, 10:16 publicada per Vicente Perales   [ actualitzat el 12 de juny 2019, 10:18 ]

    
Els alumnes de 3r de primària han treballat, des de l'assignatura de Socials, els sectors econòmics i han aprés, d'una manera pràctica, com es transforma una matèria primera, la llet, en un producte elaborat: el iogurt. Ho han passat d'allò més bé!!

Matèriaprimera-producteelaborat-3rprim


5é de Primària viatja al paleolític!!

10 de juny 2019, 11:17 publicada per Vicente Perales

   
Els alumnes de 5é hem treballat el Paleolític de manera transversal des de les assignatures de Naturals i Ars and Crafts. Ha estat un projecte molt motivador que els ha permés aprendre d'una manera lúdica.

Paleolític-5é


Stopela seguix donant visibilitat al projecte!!

10 de juny 2019, 4:26 publicada per Vicente Perales   [ actualitzat el 10 de juny 2019, 4:27 ]

   
https://drive.google.com/file/d/1iyvrlfgx5bzq9rkxPktiNmJwpBy7_3fu/view
La tv À punt ens fa oferir ahir un reportatge, protagonitzat per la familia de la nostra companyera Fran, on s'intenta visualitzar la malaltia ELA i els esforços de l'organització Stopela per recaptar fons per al Institut de neurocirugia d'Alacant que ha iniciat un programa d'investigació sobre ella. Accedireu al reportatge per la imatge de capçalera i el termòmetre vos informarà dels fons recaptats fins ara. "Els desafiaments ens donen energia i si ens acompanyen família, amics, veïns i, fins i tot desconeguts, la força és més gran. Des de Picassent (l’Horta Sud) es mantenen en lluita per a fer front a la malaltia de l’ELA". 
http://stopela.es/termometro-solidario

Festa de les Exalumnes!!

9 de juny 2019, 8:18 publicada per Vicente Perales   [ actualitzat el 9 de juny 2019, 8:30 ]

   
La vesprada del passat divendres tingué lloc, a la parròquia, la missa que la associació d'Exalumnes del col.le oferix en honor del Sagrado Corazón de Jesús. Gaudirem de la presència de la Superiora de les Hermanes de la Doctrina Cristiana, acompanyada de HH molt volgudes al poble. Posteriorment, al pati del centre, com ja és consustancial al centre, hi hagué un berenar al pati, magnificament organitzat. No mai ens cansarem d'agrair la inestimable col.laboració que esta arrelada associació manté amb la comunitat educativa del col.le, amb les seues generoses i entusiastes aportacions. 

Projecte "Aula de recursos"

7 de juny 2019, 2:20 publicada per Vicente Perales   [ actualitzat el 9 de juny 2019, 7:38 ]

   
https://drive.google.com/file/d/1A2SUyPZgv_WrcOeuzOw8Eem_xxr45eqc/view
 Dins el nostre procés d'innovació pedagògica, per segon any consecutiu, la professora de P.T ha portat endavant el projecte " Aula dels Recursos " en la qual els nostres alumnes han aprés molt al voltant de l'espai i l'univers. Com a resultat final d'aquest projecte, han construit un coet d'aigua i l'han fet enlairar-se davant els seus companys de 5é i 6é. Una experiència molt enrequidora.

Vols experimentals!!Els de sisé, al teatre!!

6 de juny 2019, 11:09 publicada per Vicente Perales

    
https://drive.google.com/file/d/1BcKUl3L4GVSc40hVDr1IzY9NrMPHCAOU/view
Ahir els nostres alumnes de 6é participaren en les 5é jornades de teatre escolar que organitza l'Ajuntament. Representaren dos contes de "Les mil i una nit" i amb aquesta representació donàrem per finalitzat el projecte de Centre que començarem aquest curs. Enhorabona artistes!! totes dues imatges ens donen accés a un ventall der fotos i un video que hem obtés gràcies a la col.laboració de "La veu d'Alginet"
https://drive.google.com/file/d/1_sUNrN7ld9tU6T2SQzmczLFjqCHrDqZv/view

1-10 of 241