Inici‎ > ‎

Curs 2017-2018

La història a través dels ulls de les dones!!

6 de des. 2019, 11:00 publicada per Redacció Cole   [ actualitzat el ]

 
  3rd ESO: English project. Sovint, les dones són les grans oblidades dels llibres d'història i les seues aportacions en tots els camps del saber no tenen el reconeixement que es mereixen. Amb aquest projecte, hem volgut donar-los visibilitat. Enhorabona a tots i a totes pel vostre treball.

History women's


Infantil celebra la tardor!!

30 de nov. 2019, 10:12 publicada per Redacció Cole   [ actualitzat el 30 de nov. 2019, 10:13 ]

    
Ahir divendres els alumnes de segon cicle d' infantil celebrarem la Festa de la Tardor. Aquest any ha estat relacionada amb un projecte anomenat xiquixef que estem fent a classe. Amb l'ajuda de les famílies hem fet un concurs de cuina. Aquestes han elaborat plats amb fruites de la tardor que després els xiquets han degustat. També ens hem disfressat de xefs i hem repartit premis. Gràcies a totes les famílies per ajudar-nos.

La Tardor-Infantil


Eleccions per al Consell Escolar!!

22 de nov. 2019, 4:08 publicada per Redacció Cole

  
Día d'eleccions a la nostra comunitat educativa per a formar part del Consell Escolar del col.legi. Gràcies a tots per la vostra  participació!!

Eleccions C.E.


La Guarde i la tardor!!

22 de nov. 2019, 4:01 publicada per Redacció Cole

    

La setmana passada els alumnes d'infantil dos anys junt a les seues mascotes els eriçons, gaudiren d'un dia de tardor al parc. Jugaren i experimentaren amb les fulles i ho passaren d'allò més bè.
  Dies després, hem fet una activitat de la tardor al pati. Hem utilitzat diferents elements de la tardor: fulles de pi i de diferents mides i formes, pinyes, l'arbre de la tardor i dels nostres eriçons que tant ens agraden.


al parc a la tardor!!

La guarde i la tardor!!


Treballem els aliments!!

15 de nov. 2019, 11:03 publicada per Redacció Cole

   
Els alumnes de 3er de Primària han treballat els aliments i el resultat del seu estudi l'han convertit en un quadre.

els aliments-3rPrim


Excursió del 1r cicle de Primària!!

15 de nov. 2019, 3:14 publicada per Redacció Cole

   
Divendres passat, els alumnes de 1r i 2n de Primària van gaudir de l'obra de teatre "El tambor de Cora", a la Sala l'Horta. Després ho passàrem d'allò més bé al parc Gulliver.

Teatre-1rcPrim


Formació per a l'ús social responsable de les noves tecnologies!!

12 de nov. 2019, 3:38 publicada per Redacció Cole   [ actualitzat el 15 de nov. 2019, 2:49 ]

    
El passat divendres, els alumnes de 5é i 6é van rebre una xarrada per part de la Guàrdia Civil sobre 'Ciberassetjament i els usos d' Internet".
Tots varen escoltar amb atenció i esperem que facen cas!!

Celebrem Tots Sants al pati!!

1 de nov. 2019, 12:17 publicada per Redacció Cole   [ actualitzat el 1 de nov. 2019, 12:18 ]

   
Totes les persones som una Obra d’Art de Déu, i estem cridats a la santedat: descobrir-ho en nosaltres, passa per viure una vida d'entrega als pròxims. Celebrem Tots Sants, donant gràcies per totes les Obres d’Art que Déu ha posat a les nostres vides: a les que ens acompanyen cada dia, i a les que ens esperen al cel. A totes i cadascuna, un càlid redord acompanyat de tres paraules: perdó, gràcies i vos estimem. Preguem per vosaltres.

Celebrem Tots Sants!!


De manera transversal!!

25 d’oct. 2019, 4:26 publicada per Redacció Cole

   
 Aprenem de manera transversal. Els alumnes de 4t de Primària han treballat l'aparell locomotor a Ciències Naturals i després han dibuixat el seu "skeleton" a l'assignatura d'Arts&Crafts. Ací els teniu mentre cada grup imita la postura dels seus esquelets. Bon treball!!! Well done!!!

L'esquelet


Concert didàctic al Teatre Modern!!

23 d’oct. 2019, 7:27 publicada per Redacció Cole

 
 Hui els alumnes de 4t, 5é i 6é de Primària han gaudit d'un concert didàctic organitzat per l'Ajuntament, on els instruments protagonistes han estat els saxofons. Aquesta agrupació de jóvens músics saxofonistes d'origen francès ens han mostrat de primera mà el seu treball, on l'intercanvi cultural a través de la música ha sigut l'element fonamental. Ens ha encantat!! La segona foto és l'eenllaç a un video divulgatiu de l'activitat!!
https://drive.google.com/file/d/1sgxptxlPxXewRJRGyr-ZKD77FZzEz2r7/view

1-10 of 272