Inici‎ > ‎

Curs 2017-2018

1r d'ESO de convi!!!

14 de des. 2018, 9:40 publicada per Vicente Perales

   
Els nostres alumnes de 1r d'ESO han anat de convivència i s'ho han passat genial! Els objectius dels jocs i dinàmiques que hem realitzat han sigut reflexionar sobre la importància que té, en les relacions amb els companys, la forma en què ens tractem. També hem treballat que cadascú és important dins del grup i entre tots podem aconseguir un objectiu comú.

1rd'ESO-conviNadales a València!!

14 de des. 2018, 8:29 publicada per Vicente Perales

 
Els alumnes que formen part del cor del col.legi han participat hui al Festival de Nadalenques al carrer que organitzen els col.legis diocesans de València. Una bona ambientació nadalenca pels carrers del centre històric de la ciutat. ¡Una bona experiència!

Nadales a València!!


2n d'ESO de convivència!!

14 de des. 2018, 7:51 publicada per Vicente Perales   [ actualitzat el 14 de des. 2018, 7:52 ]

     
Els nostres alumnes de 2n d’ESO han anat de convivència hui i s’ho han passat d’allò més bé. L’objectiu ha sigut la integració de grup. Per aquest motiu, han treballat una sèrie de dinàmiques per posar-ho en pràctica. Finalment, han aconseguit un excel.lent resultat, ja que han conegut aspectes nous dels seus companys i han fet un fantàstic treball en equip.

2nd'ESO-convi


2ncicle d'Infantil i la tardor!!

12 de des. 2018, 12:04 publicada per Vicente Perales

    
Els alumnes del segon cicle d'infantil realitzaren al Parc de la Diputació activitats relacionades amb la tardor. Degustació de fruits secs i castanyes torrades, phofotocall, esmorzaren coques fetes amb fruit d'aquesta estació i realitzarem tallers.

tardor-2ncd'Infantil


M'bote, ma soeur!!!

11 de des. 2018, 7:56 publicada per Vicente Perales

   
https://drive.google.com/file/d/1rL1SImcMSrDjvqp1lZAwiHfZQwerVvkU/view
Ací teniu retalls de premsa que es fan ressó de la mort d'Elvira Bosch i un video recordatori de la missa funeral celebrada a la parròquia d'Alginet. D.E.P. Elvira!!!! 
https://drive.google.com/file/d/1PhOKcOa8wtd7eNztCuF9nUyZgK_Tdg3a/view
https://drive.google.com/file/d/1HjNUy8vJZiKmOLfAUKESfbwVZqDCBGEG/view

De pel.lícula!!

11 de des. 2018, 4:57 publicada per Vicente Perales   [ actualitzat el 11 de des. 2018, 7:42 ]

   
BLOCKBUSTER FILMS és el nom del projecte en què hem estat treballant els alumnes de 3r d'ESO-ANGLÉS durant la primera avaluació. Ací teniu l'exposició dels seus treballs i les caracteritzacions d'alguns d'ells per a fer les presentacions orals. Next step, Oscars Red Carpet!!!!

Anglés-3rd'ESO


Els de 3r d'ESO de convi!!!

11 de des. 2018, 4:54 publicada per Vicente Perales

   
Els nostres alumnes de 3r d’ESO han gaudit hui d’un dia de covivència enmarcat a l’acció tutorial del primer trimestre. Ho han passat en gran!!

convi-3rd'ESO


Campanya solidària de Càrites!!

11 de des. 2018, 4:51 publicada per Vicente Perales

 
 Hui ens han acompanyat a l’oració del matí els responsables de Cáritas. Han estat concienciat a tot l’alumnat de la importància de col.laborar al banc d’aliments. Estem segurs que la resposta de tota la comunitat educativa serà molt gran. Junts és possible!!

Càritas


L'advent al mural!!

7 de des. 2018, 9:37 publicada per Vicente Perales

 
Al llarg d'estes quatre setmanes - l'advent - prèvies al Nadal, els alumnes de Primària aniran manifestant els seus treballs i compromisos al tauler de la planta baixa del centre. Comencem la recollida!!

Advent


Enhorabona, Dani!!

6 de des. 2018, 11:09 publicada per Vicente Perales

  
El nostre alumne Dani Ortuño, es proclama subcampió d'Europa de Clubs en categoria cadet de taekwondo.
La nostra enhorabona!!

1-10 of 130