Inici‎ > ‎

Curs 2013-2014


Viatge Fi de Curs 4rt ESO

22 de juny 2014, 15:54 publicada per Sergio Serra   [ actualitzat el 24 de juny 2014, 11:53 per Miquel Garcia ]

Els alumnes de 4rt d'ESO inicien hui el viatge de Fi de Curs on visitaran Roma, Florència i Pisa. Vos deixe l'enllaç de la web que han elaborat els mateixos alumnes des de l'assignatura d'informàtica per a preparar les visites de les que gaudiran durant aquest viatge. Vos desitgem que ho passeu d'allò més bé!!

Festa Familiar

22 de juny 2014, 15:44 publicada per Sergio Serra   [ actualitzat el 24 de juny 2014, 11:47 per Miquel Garcia ]

No sols es tracta d'un sopar de fi de curs. És un dia per a gaudir tots en companyia de la preparació de les paelles, de la cerveseta, xerradeta, acudits, missa, sopar, ball. És un reconeixement a tota la llavor que ha fet la comunitat educativa durant aquest curs 2013.2014 que ara acaba, per donar la millor formació possible a estes personetes que confien en nosaltres. Ens considerem una gran família i volem que continueu sentint eixa proximitat per la que es caracteritza el nostre Col·legi. Gràcies per participar de la nostra FESTA FAMILIAR


Els alumnes de 4rt d'ESO van participar de la preparació de les taules per al sopar. També van organitzar una rifa de dos bicicletes per a recaptar diners per al viatge Fi de Curs a Roma.


PaellesFestival Fi de Curs

22 de juny 2014, 15:12 publicada per Sergio Serra

El divendres va tindre lloc el Festival Fi de Curs on els alumnes ens van fer gaudir d'una vetlada molt entretinguda.  Gràcies al treball de la Junta de l'AMPA, de les persones encarregades dels assajos
 de cada grup d'alumnes i a l'entusiasme de pares, iaios i familiars ens van acompanyar.

   
 

Reconeixement a l'excel·lència acadèmica

19 de juny 2014, 5:22 publicada per Sergio Serra   [ actualitzat el 24 de juny 2014, 11:51 per Miquel Garcia ]

Dimecres 18 de juny a l'Ajuntament del nostre poble es va lliurar als alumnes més distingits acadèmicament una insígnia i un diploma com a estímul i reconeixement del seu esforç. Des d'ací volem felicitar a tots els nominats, especialment al nostre alumne Carlos Ramírez de 1er d'ESO. Paqui Folch

   

Berenar d'exalumnes

17 de juny 2014, 15:00 publicada per Sergio Serra   [ actualitzat el 21 de juny 2014, 2:28 ]

Divendres passat vam celebrar el berenar d'exalumnes de la nostra escola. Compartirem una vesprada estupenda amb la Celebració, berenar, rifa, regals, discomòbil, balls, etc.
És molt d'agrair el gran treball que han realitzat aquest any per aconseguir la inimaginable xifra de 8100€ que donaran a l'escola per a la compra de dues pissarres digitals i el mobiliari complet d'una aula. 
L'innovador projecte educatiu de la nostra escola no seria possible sense la vostra ajuda. 
Moltes gràcies

   Jocs cooperatius

17 de juny 2014, 10:17 publicada per Sergio Serra   [ actualitzat el 21 de juny 2014, 2:28 ]

Durant tota la jornada de hui hem esta al poliesportiu participant als Jocs Cooperatius que els profes d'Educació Física del col.legis del poble, amb el suport de l'ajuntament i la Cooperativa Elèctrica, han organitzat per a l'alumnat de 6é de Primària. Ha estat gratificant observar com s'hi pot col.laborar entre alumnes de tots quatre centres del poble, sense competències ni rivalitats; tot el contrari, fomentant actituds d'ajuda mútua i sana convivència. Benvingudes siguen activitats d'este talant!  
Vicent Perales                                                                                                                                                                                                                     

Jocs Cooperatius-6é

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Nova aula infantil 0-1 anys

10 de juny 2014, 15:01 publicada per Sergio Serra

En breu comencem les obres per a la construcció de l'aula per infantil 0-1 anys. Es tracta d'un gran esforç que farà el Col·legi amb la inestimable ajuda de l'Ampa per donar cabuda a aquelles famílies que venien demandant aquest servei. 
Els alumnes de 4t d'ESO han realitzat una maqueta perquè ens fem una idea de la transformació que patirà l'espai que ara ocupa infantil 2 anys per albergar aquesta nova aula totalment adaptada a les necessitats dels més petits del Col·le. D'aquesta manera hauran alumnes que entren a formar part de la nostra família sense haver complit un any i romanguin amb nosaltres fins als 16 anys. Una gran satisfacció per a nosaltres.


400 milions d'hispanoparlants

9 de juny 2014, 13:06 publicada per Sergio Serra   [ actualitzat el 21 de juny 2014, 2:26 ]

A les classes hem preparat material per a intentar convencer a l'alumnat de què cal estar orgullós de sentir-se espanyol, membre d'una comunitat que ha donat origen a persones i empreses de tanta relevància internacional. D'allò més bé si els hem fet pensar un poquet en això. 
Vicent Perales


   

   

Exposició treballs plàstica i tecnologia

9 de juny 2014, 12:07 publicada per Sergio Serra   [ actualitzat el 9 de juny 2014, 12:09 ]

Els alumnes de 3r d'ESO, dirigits pels professors Sergio Serra i José Eduardo Cortés ens han convidat a vore una cridanera exposició de treballs de Tecnologia i Plàstica fets pels alumnes dels distints cursos de Secundària.
A més a més, han tingut el detall d'endolçar-nos la visita amb un gelat. Ha estat una activitat molt entretinguda!

EXPOSICIÓ TREBALLS CURS 2013-2014


American day

25 de maig 2014, 15:10 publicada per Sergio Serra   [ actualitzat el 25 de maig 2014, 15:18 ]

Dins del nostre programa d'immersió lingüística hem organitzat amb l'ajuda de Raquel, professora de l'activitat extraescolar d'anglès, i la col·laboració de les responsables del menjador M ª Carmen i Ana, el nostre particular American day, amb una gran ambientació, jocs i activitats per gaudir i aprendre.

American day
1-10 of 22

Ċ
Daniel Corso,
13 de març 2014, 1:44
Comments