Pastoral‎ > ‎

Celebracions


Evangeli San Marc 8,27-35

15 de set. 2021, 7:49 publicada per Redacció Cole

   
  Jesús camina amb els seus deixebles i vol saber si de veritat estan disposats a seguir-lo. Pere és el més valent i és qui respon per deixar clar que Jesús és el Messies.
Però Jesús no vol enganyar-los i els explica que haurà de patir molt, morir i ressuscitar.
A nosaltres tampoc ens vol enganyar. Seguir Jesús és una aventura apassionant que ens fa feliços i ens omple la vida d'alegria. Però també trobarem dificultats i sofriments. La bona notícia és que en aquests moments durs de dolor, desànim i sofriment Jesús està al nostre costat per portar junts la Creu.

Fins els sords hi senten i el muts parlen...

7 de set. 2021, 4:12 publicada per Redacció Cole

 
  Marcos 7, 31-37.
Avui tenim molts mitjans de comunicació: els més clàssics (tele, ràdio, diari ...) i els més recents relacionats amb Internet.
Però ens hem de fer una pregunta i ser sincers: hi ha més comunicació entre les persones? Això fa que estiguem més a prop els uns dels altres?
És possible que tinguem molts mitjans per a comunicar-nos i tenir molta informació sobre moltes coses, però pot ser que no sapiguem res del nostre veí de porta ... Avui podem dedicar temps a pensar un poc sobre tot això ... en què necessitem de veritat saber escoltar i, sobre tot, saber escoltar a Déu al nostre dia a dia, en cadascuna de les accions que van donant-se al nostre voltant, ja que són missatges als que ens crida per a actuar en el seu nom.

Pa de vida!!!

16 d’ag. 2021, 1:26 publicada per Redacció Cole

 
   Hui l’Evangeli de San Joan (6,41-51) ens parla de Jesús com a pa de vida que baixa del cel. Tots sabem que no es refereix al pa que fiquem damunt la taula quan estem sentats per menjar. Se’ns parla de que Jesús és motor i força del nostre dia a dia, és l’aliment que necessitem per donar sentit a les nostres vides. És Jesús el pa en la nostra vida? Aquesta és, tal volta, la pregunta que hem de fer-nos. De segur que hi ha coses que podem fer, i no fem perquè no tenim gana o no volem, per a que la nostra Fe augmente i siga el centre de la nostra vida, el vertader aliment. #sócdelsagrado #padevida

Pa de vida!!

8 d’ag. 2021, 3:04 publicada per Redacció Cole

 
   Hui l’Evangeli de San Joan (6,41-51) ens parla de Jesús com a pa de vida que baixa del cel. Tots sabem que no es refereix al pa que fiquem damunt la taula quan estem sentats per menjar. Se’ns parla de que Jesús és motor i força del nostre dia a dia, és l’aliment que necessitem per donar sentit a les nostres vides. És Jesús el pa en la nostra vida? Aquesta és, tal volta, la pregunta que hem de fer-nos. De segur que hi ha coses que podem fer, i no fem perquè no tenim gana o no volem, per a que la nostra Fe augmente i siga el centre de la nostra vida, el vertader aliment. #sócdelsagrado #padevida

Evangeli de Sant Joan, 6,24-35

1 d’ag. 2021, 7:16 publicada per Redacció Cole

 
   Jesús ens diu que Ell és el pa de vida. Açò no ens vol dir que els creïents no necessitem menjar per a viure. Però, el motor de l nostra vida és Ell. Moltes vegades ens preocupem de coses que, seguent importants, no hi són les més importants. Anem a pensar un poc aquesta setmana en què Jesús deu estar present en la nostra vida, que deguem de tindre’l present als nostres pensament i decisions. I també anem a tindre present la gran quantitat de gent del món que passa fam, que no saben que van a poder menjar hui, que no saben ni si van a poder menjar qualsevol cosa. Els creïents tenim una feina especial i important amb les persones que passen fam i sed, no sols d’aliments, sinó també de Jesús. #sócdelsagrado #padelmón

Ana y Joaquín!!

27 de jul. 2021, 10:26 publicada per Redacció Cole

 
 Cada 26 de juliol l'Església celebra la Festivitat de San Joaquim i Santa Anna, pares de Verge María i iaios de Jesús. Ells van ser persones de molta fe i confiança en les promeses de Déu. Els dos van educar a Maria en la fe del Poble de Israel i en l'amor cap a Déu. Hui cal recordar-los amb més estima perquè d'ells naix la mare de Jesús.
A més, volem felicitar a tots els iaios i iaies per la gran tasca que fan amb els seus néts i nétes i l'ajuda que donen als seus fills i filles. #sócdelsagrado #diadelsiaios #iaiosdeDéu

Santiago Apóstol!!

25 de jul. 2021, 8:03 publicada per Redacció Cole

 
  Evangeli de Mateu 20, 20-28.
Seguir el camí de Jesús és humiltat, servei i entrega com l’apòstol Santiago va fer, seguent fidel a l’Evangeli.
Al nostre dia a dia hem d’intentar imitar aquest estil de vida perquè així és com som els vertaders cristians, caminants en un món que necessita de la fe que Jesús ens va ensenyar. Per això, hem de ser models a seguir per altres com ho és en el dia d’avui l’apòstol Santiago.
A més, felicitem a tots els Santiago, Jaime, Jaume, Diego, Jacobo, Yago i Thiago.

Entrada sin título

6 de jul. 2021, 1:42 publicada per Redacció Cole

 
  A l'Evangeli de San Marc (6,1-6) Jesús es queda sorprès per la falta de fe de les persones amb les que es va trobant. Novament torna a parlar que el que ha d'estar al centre de les nostres vides és la fe.
Jesús ens torna a ensenyar que podem fer moltes coses, que podem estar molt ocupats ajudant els altres o participant en moltes coses a la parròquia. Però sense la fe, si no tenim cura de la fe, tota la resta perd el seu sentit.
I vivim en un món on no es valora molt que les persones siguen creients. Som nosaltres els que hem de cuidar-nos els uns als altres.

Una trobada autèntica!!

27 de juny 2021, 2:08 publicada per Redacció Cole

 
   Evangeli de San Marc (5,21-43).
Molts s'acostaven al "Mestre-Rabí" per després poder explicar que l'havien vist, o tocat. És l'acostament «superficial» que tantes vegades es dóna entre nosaltres mateixos: ens apropem, ens vam mirar, ens diem alguna cosa, ens donem la mà o una abraçada però no ha passat una autèntica trobada. I també ens passa amb el Senyor: ens reunim en el seu nom, li diem el que siga, sentim la seua Paraula, el rebem en l'Eucaristia ... però res o, tal volta, quasi res canvia en nosaltres.
Una trobada «autèntica» amb un germà o amb el mateix Déu ... és aquell que produeix en nosaltres una cosa nova, alguna cosa bella, que ens fa créixer, que ens fa millors, que ens canvia d'alguna manera.

Desperta!!

20 de juny 2021, 2:40 publicada per Redacció Cole

   
  Evangeli de San Marc 4, 35-41.
La por fa trontollar la feble fe dels deixebles quan experimenten seriós perill.
També a nosaltres ens pregunta Jesús: "Per què teniu por? Per què és tan feble la vostra fe? "
Si passes per les aigües,
jo estaré amb tu.
Pels rius, no t'ofegaràs.
Si camines pel foc,
no et cremaràs.
Si la malaltia t’estreny,
jo estic amb tu.
Si creus que no et queden forces,
descansa en mi.
Si la tristesa t'enfonsa,
recolza't al meu braç.
Si estàs cremat,
jo et refrescaré ...
I si et rebutgen com a terra erma,
Jo faré de tu un verger.
Res del que et passe
podrà frenar el meu amor per tu.
#sócdelsagrado 
Ver menos

1-10 of 35