Pastoral‎ > ‎

Celebracions


Primeres Comunions a setembre!!

7 de set. 2020, 7:52 publicada per Redacció Cole   [ actualitzat el 7 de set. 2020, 8:02 ]

   Segons llegim a "La Veu d'Alginet", La pandèmia ha endarrerit la data de la celebració d’aquest acte i la manera de portar-ho a terme.Hui diumenge 6 de setembre s’ha realitzat a l’església de la localitat, les primeres comunions del mes.Un acte que s’ha portat a terme amb totes les mesures sanitàries establertes i amb un protocol molt estudiat per evitar contactes.

Comunions-20-21

Diumenge de Pasqua!!

12 d’abr. 2020, 7:48 publicada per Redacció Cole

   
    DIUMENGE DE PASQUA: "Crist, una volta ressuscitat d'entre els morts, ja no mor més". Diumenge de Resurrecció és la festa més important dels cristians perquè celebrem el triomf de Jesús sobre la mort. El Ciri Pasqual, encés durant la Vigilia Pasqual i que romandrà encés en totes les celebracions durant les set setmanes de la Pasqua fins al diumenge de Pentecostés, és el símbol de la llum de Crist. De part del claustre de professors, Bon dia de Pasqua a tots!!🌞

Dissabte Sant!!!

11 d’abr. 2020, 8:54 publicada per Redacció Cole   [ actualitzat el 11 d’abr. 2020, 8:54 ]

   
     DISSABTE SANT: "L'obscuritat que prepara la llum" Hui, dia de silenci, els cristians vetlem junt al sepulcre de Jesús i esperem en oració la seua resurrecció.

Divendres Sant!!!

10 d’abr. 2020, 8:10 publicada per Redacció Cole

   
    VIERNES SANTO:"Por nuestras fallas has muerto gravemente herido". Viernes Santo, los cristianos recuerdan la pasión y la muerte de Jesús en la cruz para salvarnos del pecado y darnos vida eterna.

Dijous Sant!!

10 d’abr. 2020, 8:05 publicada per Redacció Cole

 
        DIJOUS SANT: "Vos done un manament nou: Que vos ameu els uns als altres tal com jo vos he amat". Hui, commemorem el Darrer Sopar de Jesús amb els seus deixebles. Durant aquest sopar, Crist va instituir el sagrament de l'Eucaristia, on Ell es fa present a través de la conversió del pa i el vi en el seu Cos i la seua Sang.

Diumenge de Rams!!

10 d’abr. 2020, 8:02 publicada per Redacció Cole

 
    Alginet celebra el diumenge de Rams de manera virtual. L'estat d'alarma obliga a fer les misses a porta tancada. Des del dijous fins al diumenge es realitzaran les misses i es podran veure al Facebook de la Parròquia d'Alginet.

Dimecres de cendra al pati!!

10 de març 2019, 4:02 publicada per Redacció Cole

 Segon any que celebrem dimecres de cendra al pati. Es guanya en participació i respecte. Deuria d'augmentar-se en  agilitat. No obstant això, sembla una experiència a consolidar.
 

Copia de Dimecres de cendra-19

Confirmació!!

26 de juny 2018, 9:16 publicada per Redacció Cole

   
Se'ns fan adults sense adonar-nos i assumixen les responsabilitats que els pertoca. Enhorabona fadrins!! 

Corpus!!

26 de juny 2018, 9:12 publicada per Redacció Cole

  La imatge és l'enllaç per visionar un videe publicat per "La veu d'Alginet" 
https://drive.google.com/file/d/1Zpfhc1RvAbf4NfmupMn6DBYfar-ipYR8/view

Viacrucis al pati!!

28 de març 2018, 11:46 publicada per Redacció Cole


https://drive.google.com/file/d/11fU2szwvSVxBG8j8lO_sbNb0W7Kg4R29/view
Este matí hem fet un Viacrucis al cole amb la participació dels alumnes de primària i secundària. Cada curs ha preparat una estació. Ací teniu una mostra de l’acte.
La foto és l'enllaç per accedir a un video recordatori.

1-10 of 15