Innovació‎ > ‎

Esemtia

Esemtia
Una nova aposta mes del nostre col·legi per la innovació i la participació de les families a l'educació dels vostres fills


Comencem a treballar amb la Plataforma Esemtia en mode de prova amb alguns cursos pilot, per tal de possar a punt tots els mecanismes necessaris que ens permeten obrir-ho a tot el col·legi a partir del proper curs 2014-2015-

Amb Esemtia el centre podrà compartir amb pares i tutors informació sobre l'escolarització dels seus fills. Això es tradueix en una millora dels canals de comunicació, ja que permet l'enviament immediat de butlletins i circulars.

Es un complement de l'agenda de l'alumne, però té un major abast pel seu potencial comunicatiu, l'amplitud de la informació, la immediatesa i la seguretat que proporciona.

Esemtia aposta per una eina amb la qual, amb uns pocs clics, les famílies tinguen tota la informació sobre els seus fills: Agenda, Qualificacions, Matrícula i Anotacions són les principals àrees de la web de comunicació amb les famílies, que es complementen amb la informació del menjador o els esdeveniments del centre.

El seguiment està adaptat a les diferents etapes: notes de cada avaluació, exàmens parcials, control d'absentisme, anotacions de conducta i deures, anotacions extraordinàries, seguiment de menjador i d'extraescolars, reforços, horaris de grup, secretaria, menús de menjador, etc .

L'accés al seguiment es pot realitzar en qualsevol moment i des de qualsevol lloc . Les famílies, a través dels seus dispositius mòbils, poden fins i tot justificar les faltes d'assistència i els retards de forma inmediata.

Totes les estadístiques d'accessos a la plataforma i registre de moviments es realitzen seguint les màximes exigències de la LOPD .

Comments