Menjador


El nostre menjador

El nostre servei de menjador té un caràcter educatiu i busca adaptar-se a la realitat social de les nostres famílies.

Es tracta d'un menjador educatiu, per tant, segueix potenciant els valors del Centre, fomentant entre els alumnes una convivència basada en el respecte i l'ajuda als altres.

Un altre dels objectius és desenvolupar els hàbits personals d'una bona alimentació, com a base d'una correcta Educació per a la Salut.

A més proporciona una alimentació variada i equilibrada, doncs, el menjar és sana i natural (dieta mediterrània).

El nostre menjador està a càrrec de l'empresa IRCO.

Des del Grup IRCO, potencien amb els seus menús les característiques de la saludable Dieta Mediterrània reconeguda per la FAO, caracteritzada per una aportació equilibrada i variada d'una sèrie d'aliments base com són: cereals, fruites, verdures, llegums, carn, peix, espècies, productes lactis i ous entre altres. El Departament de Dietètica i Nutrició, realitza una programació i planificació de l'àmplia gamma de menús que s'ofereixen, en el disseny es té en compte les recomanacions de l'OMS (Organització Mundial de la Salut).

A més del menú mensual  també atenem a les necessitats dels nostres alumnes elaborant menús adaptats a aquells que per motius de salut ho necessiten (existeixen menús adaptats de forma permanent i la possibilitat d'adaptar de manera ocasional, previ avís).

El servei de menjador del Col·legi Sagrado Corazón de Jesús és servit per personal acreditat amb el certificat de manipulador d'aliments i cuina pròpia.

Compleix la normativa vigent: R.D. 3484/2000 de 29 de desembre, pel qual s'estableixen les normes d'higiene per a l'elaboració, distribució i comerç de menjars preparats.Activitats

A més del menjar, el Servei de Menjador inclou la possibilitat que l'alumnat puga gaudir de diferents activitats destinades a potenciar, de forma més lúdica, una educació integral. En l'apartat d'ACTIVITATS anirem penjant una mostra dels diversos tallers, escenificacions, manualitats, que anem fent durant el curs).

El nostre servei de menjador compta amb un grup de monitors que s'encarreguen d'atendre els alumnes en tot moment.American day


 
https://sites.google.com/a/sagradocorazonalginet.es/cole/servicis-del-centre/menjador/logo%20menu.png?attredirects=0
 
https://drive.google.com/file/d/0B5mk5AMZv-L1QjZZNDl1dkZnRXM/view
MENÚ NORMAL   MENÚ HIPOCALÒRIC

Menjador


Horari

12 a 13h coordinació al pati
13 a 14h dinar
14 a 15h jocs, tallers, escenificacions, temps d'estudi i temps lliure
Ċ
Sergio Serra,
25 de gen. 2014, 14:16
Comments